Отговори
# 525
Стон,да ти е честит рожденика!Много късмет и успехи му желая!
Физиката у дома е предпочитана от младежа,особено на фона географията...
И един въпрос от серия тъпизми-за да извадя карта за градския транспорт се нуждая от ученичска книжка,но може ли със старата?Не ми се смейте,ама все съм с кола ,а последните 2г работя от вкъщи.Blush

# 526
  • Майничка
Ston, да ти е успешен, спокоен и усмихнат рожденикът, от здраве и късмет да се не отърве! 🎉🎂

# 527
  • София
И един въпрос от серия тъпизми-за да извадя карта за градския транспорт се нуждая от ученичска книжка,но може ли със старата?Не ми се смейте,ама все съм с кола ,а последните 2г работя от вкъщи.Blush
До октомври може със старата лична карта. Да де, в Сф може.
Вчера заредих карите на двамата големи за по един месец.
Сега остава да разуча как мога се възползвам от благинката за електронно/онлайн зареждане. Все се каня да потърся инфо какво се прави и къде се ходи. Щото като взема карта и за малката, съвсем ще настане лудница коя карта кога и за колко време да се зарежда.

стон, жив и здрав да е наборът.

# 528
Ston , да ти е жив и здрав рожденника!

# 529
  • София
Сега остава да разуча как мога се възползвам от благинката за електронно/онлайн зареждане. Все се каня да потърся инфо какво се прави и къде се ходи. Щото като взема карта и за малката, съвсем ще настане лудница коя карта кога и за колко време да се зарежда.
Правиш си регистрация тук
Когато издадат новите ученическите карти на децата ще трябва да отидеш до физически пункт на ЦГМ, за да ги представиш. Използваш това ходене и в пункта им казваш да присъединят картите на децата към този профил.
От там нататък зареждаш през този сайт.

# 530
Ston, да ти е жив и здрав рожденика!

Скиорче, и аз бях изненадана, че моят младеж отиде на среща с бъдещите съученици. Той е по-труден с контактите. Но като иска не съм го спирала. Пообиколи центъра на София, научи си маршрута до училището. Ние живеем от другата страна на Околовръстното 😂 така че мисля, че му е от полза.

# 531
  • София
Стон, жив и здрав да е рожденика!

# 532
  • София
Честито начало на учебната година за НПМГ!
Дами, имам въпрос, какво прави физиката по-атрактивна от информатиката като допълнителен профил в МГ?
За мен това е хем по-трудна, хем пък не чак така перспективна.... Или бъркам?

Отказалите записване в АК сме получили анкета за причините за отказа ни. С голямо удоволствие я попълних.

И аз съм получила анкета, чудя се дали да съм откровена или политкоректна Simple Smile

# 533
ston , жив и здрав да е рожденика! Много спортни и училищни успехи му желая!

Тони, винаги съм насреща когато мога да помогна. Аз минах с едното дете през "системата" , сега остава още едно 🙂.

# 534
  • София
Mrs Jan,
големи благодарности за информацията! 🤗

# 535
  • Mars Hotel
Ston, жив и здрав да е малкият шампион! Да ви носи много радост и поводи за гордост.

# 536
  • София
Ston, да е жив и здрав, младежът! Желая му много спорти успехи, да си изкара леко и спокойно гимназията и да е все така добро и умно момче!
Ей, един ден реших да вляза по-късно и сте изписали 3 страници .
Добре,  че наближи училището, та повечко мами са се появили. Забравихме се!
Какви хубави емоции изживяват децата ви в новите училища. Такива да останат докрай!
Много полезна информация за картите. Вчера в тарифата видях, че вече има годишна ученическа карта за 200лв. Излиза по на сметка от месечните, но може би ще може да се закупува с ученическата карта от новото училище.
Това лято младежът активно ползва градския транспорт, вече е обиколил доста квартали. Миналото лято повече въртеше педалите , сега нещо го помръзва.

# 537
  • Пловдив
Стон, шампионски титли желая на детето. Да е жив и здрав, без травми и контузии.
Моето изобщо не се вълнува от тоалети. Дай му дънки, къси панталони или нещо черно и е идеална. Дори на тенис не е с пола, а с къси панталони. Опитах се да предложа гланц/ спирала на сватбата-директно ме отряза. От поне пет години не съм купувала сандали ,обувки ,ботуши. Ходи само с маратонки. Отказала съм се да влизам в спор с нея. Научих се да си избирам битките.

# 538
Включиха ме в Школо от новото училище.
Mrs Jan, как го направи? На мен ми дава грешка когато заявя новото училище. Виждам само инфото от старото до 7 клас.

# 539
  • около Варна
С такова вълнение отидох на родителска среща, до сега почти никога не съм присъствала, че бяхме в едно училище. Общо взето нищо не научих. Попълвахме декларации 10 минути и след още 10 госпожата заяви, че няма какво повече да ни каже, освен класната други учители не се появиха. Ще бъдат втора смяна първия срок. Наборката започва малко да се стряска от предстоящата учебна година, но ваканционния дух не я е напуснал още. От задължителната литература не прочете нищичко. Тежка година ни чака. А аз ще съм и седмокласничка отново с брат и.

Общи условия

Активация на акаунт