Харесвам затворник

• 2 395
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте бг мами от 1 месец работя в транспортна фирма за отдаване на автобуси за екскурзии в страната и чужбина и при нас работят 5-ма затворника за намаляване на присъдата им. Почнах да харесвам единия от тях,виждам че и той проявява някакви симпатии към мен каза ми че съм красива,като мина покрай него ме заговаря всеки път и виждам че ме гледа доста често и въпроса ми е дали ме харесва

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 20:30 от Ива Йотова 625348

# 1
Здравейте бг мами от 1 месец работя в транспортна фирма за отдаване на автобуси за екскурзии в страната и чужбина и при нас работят 5-ма затворника за намаляване на присъдата им. Почнах да харесвам единия от тях,виждам че и той проявява някакви симпатии към мен каза ми че съм красива,като мина покрай него ме заговаря всеки път и виждам че ме гледа доста често и въпроса ми е дали ме харесва или го прави от скука или защото му липсва женско внимание? 🤔🤭

При положение, че е затворник дали получава женско внимание?
Айде да помислим сега задълбочено по този казус. Аз няма какво да мисля, но ти имаш нужда явно.
Ми хващай си го за любовник. Все някъде ще се наврете. Я в тоалетната, я в някой празен офис.
И като излезе се събирате. Чиста работа.

# 2
Сексуално привличане към лоши момчета in a nutshell...

За какво лежи?

# 3
На каква възраст сте?Какво ви е семейното положение?Случват се такива неща.

# 4
  • Варна
При условие, че едва ли някоя от нас тук работи в тази фирма, как да кажем категорично защо проявява внимание към теб? Най-вероятно всички изброени от теб причини са налице. Някакъв интерес има към теб. Въпросът е дали ти ще му дадеш шанс.

# 5
Щом има привличане давай смело и не му мисли.
После реви и пиши тема как да го преживееш или къде да правиш аборт.

# 6
Не знам дали те харесва, ама аз ако съм 1-2 години в панделата и не съм виждал жена, сигурно и закачалка от ония старите дървени бих харесал.

# 7
Не знам дали те харесва, ама аз ако съм 1-2 години в панделата и не съм виждал жена, сигурно и закачалка от ония старите дървени бих харесал.
[/quote 
Не съм само аз жена в тая фирма има и други млади колежки,но на мен най много обръща внимание затова питам!

# 8
Може би трябва да се запиташ чак толкова ли си отчаяна за внимание, че си харесваш затворници?
Някакви минимални изисквания няма ли за мъжете, с които би била?

# 9
Сигурно, защото най-поддаваш?

Какъв му е случая на него? Не е маловажно

# 10
Пак се отбягват неудобни въпроси. Щом е в затвора, надали е брал незаконно цветя от някоя градинка..
Сега помисли трезво. Смяташ ли, че е благородно да харесваш човек направил лошо? Мислиш ли че няма да има последствия върху теб в бъдеще? Как смяташ че ще я карате?
Като си отговориш на тези въпроси, може би няма да има значение дали те харесва.

# 11
Сигурно вижда, че го заглеждаш и се пробва човека. А може и от другите жени ти най да хващаш окото. Според мен те харесва с цел секс.

По важното е за какви лежи, женен ли е, също така....

# 12
Кажи на някой роднина, за предпочитане на баща си. Да ти налей малко акъл в главата. Ама както едно време са го правили, с шамарите...

# 13
А темата за какво е? Хвалба?
Щом се харесвате ... взимайте се.

# 14
  • Варна
Прави са да иронизират, защото задаваш невъзможен за отговор въпрос. Никой тук не може да ти каже какво е в главата на този човек, по очевидни причини. Можем само да гадаем. Но щом хващаш окото и мъжете ти обръщат внимание можеш да си осигуриш по-добра партия в живота. Не отговаряш защо е в затвора, надали ще е нещо безобидно, така че е нормално да се чудят хората защо точно вниманието на този човек те ласкае.

Общи условия

Активация на акаунт