МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 51 288
  • 613
  •   2
Отговори
# 435
Някакви препоръки, тъй като не съм ги пробвала?

# 436
Сайтът им не ми се зарежда в момента да дам линкове, но имам и съм имала няколко техни неща - хиалуроновата пудра насипна ми е абс. любима за зимата, имам и палитра от нея, ружове, ФДТ - течен и в стик съм взимала и съм ползвала с удоволствие, concealer, червила имам техни. По-лесно е да покажа...

A, и спирала също! Ето тази:

# 437
  • София
О, супер новина! Отивам да разглеждам в Дъглас!
Аз имам този бронзър на Бай Тери и не се разделям с него на пътуванията ми:

Много хубаво се разнася на кожата, въпреки, че моят е доста тъмен цвят и ако трябваше да го поръчвам онлайн, не бих избрала този нюанс.
В момент изглежда вече така
Скрит текст:

# 438
Новата колекция на Диор някой знае ли кога ще бъде заредена в Дъглас или Pretty shop?

# 439
# 440
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте може ли да се правят онлайн поръчки от Сефора?

# 441
Коледната колекция на Диор ще се предлага ли в България? Искам хайлайтър и някои от сетовете със златен несесер.

# 442
Да. ще се предлага, но не знам точно какво. И аз искам много неща от нея.

# 443
Дени, пиши моля те когато бъде заредена. От години не ме е привличала колекция така както тази!

# 444
Коледната колекция на Диор е заредена из чуждите сайтове, може да видите немския Дъглас, Escentual. Аз поръчах от escentual някои неща и ги чакам. От английския сайт на Диор се мъчих да поръчам още преди две седмици някъде, но не можах да платя с нито една от трите карти, с които пробвах.

# 445
  • София
Единственият начин за поръчка от английския сайт на Диор е чрез Apple pay. Поне аз само така успявам.

# 446
Единственият начин за поръчка от английския сайт на Диор е чрез Apple pay. Поне аз само така успявам.
А как получавате пратката после? Такива разправии имах с една поръчана от Англия чанта, че не знам дали имам сили в тази календарна година да си го причиня пак. Преди време бях опитала да поръчам от немския сайт на Диор до адрес на превозвач, но не успях.

# 447
  • София
Поръчвам до адрес на превозвач (използвам GGBG).

# 448
  • Пловдив
Момичета, извинете ме, но ми е любопитно какво си поръчахте от коледната колекция на Диор? Сложила съм едно червило в кошницата и искам още нещо, за да не е самотно, но не мога да реша какво. Чудя се коя палитра би ми влязла в употреба, но реално бих ползвала по три цвята от всяка, другите два абсурд.

И аз плащам с Apple Pay, защото ми е бързо и удобно и после с превозвач, но и директно с карта съм плащала без проблем.

# 449
Аз си поръчах от Sequin червилата, цвят 353 Liaison - дано да ми стои хубаво, че доста на риск го избрах, и комплекта мини база за мигли и спирала Diorshow, като тук пак нямах впечатления от спиралата, но ми хареса много опаковката и че ще мога да пробвам базата за мигли, която отдавна искам всъщност да пробвам, но все ми свидят пари И за това.

Общи условия

Активация на акаунт