МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 51 237
  • 613
  •   1
Отговори
# 480
  • София
То, пък докато реша и го изкупиха този цвят в Дъглас! Weary

# 481
  • Варна
Някой видя ли новата палитра на Huda Beauty Icy Nude ?
Худа я обяви за "лимитирана" и си я поръчах от нейния сайт и разбира се Сефора.България я обявиха след 12ч.
Интересува ме цената й каква е ?

# 482
Някой видя ли новата палитра на Huda Beauty Icy Nude ?
Худа я обяви за "лимитирана" и си я поръчах от нейния сайт и разбира се Сефора.България я обявиха след 12ч.
Интересува ме цената й каква е ?
много странна палитра, аз глосът от сутринта го гледам в cult beauty и й се чудя (там цената е 31.64€), на мен ми прилича на растеж на бактерии, иначе чудесен резултат на промо клипчетата.

# 483
Скоро се очаква коледната колекция на Диор в България.

# 484
Дени, в кой магазин на следим?

# 485
Навсякъде където се продава марката, но първо ще се зареди вероятно в Прити шоп онлайн. Последните годни е така.

# 486
Коледната колекция на Диор е заредена в Леро.
Взех две течни червила и хайлайтър.

# 487
Коледната колекция на Диор е заредена в Леро.
Взех две течни червила и хайлайтър.
Кой цвят взе?

# 488
Лиазон и Маскарад. Чудя се и на 100. Ще трябва да реша още днес, защото са останали много малко.

# 489
  • София
То, пък докато реша и го изкупиха този цвят в Дъглас! Weary
Все пак, успях да го взема и то на добрата цена! Издебнах го, точно когато стана наличен в кошницата ми отново! Grinning
Вече е при мен и доволно потривам ръце!
Ами, голяма красотичка е!

# 490
kopche, честита Диоривиера Simple Smile разкошна е, мисля и аз да си взема този цвят. Трябва ми точно такъв почти прозрачен и непигментиран руж, както го описа densi. Надявам се двете половинки да седят добре нанесени една върху друга, защото мисля да ги смесвам.

# 491
  • София
Благодаря, Жаки!
Вземай го! Хубав е много! Пудрата на ружа е много силно пресована и затова в началото не "тръгва". С различна четка се постига различен резултат. Най-добре "взема" от продукта четката ми, купувана от Али експрес със синтетично влакно. Satisfied
Ружът позволява ефект- невидим воал и също наслагване. Хайлайтърът може и самостоятелно или като сатенен завършек на ружа да се постави.
Искам да изхвърля всички кутийки и да си оставя само една. Само на този ружохайлатър! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 10:46 от kopche

# 492
Момичета, червилата от коледната колекция на Диор налични ли са все още някъде?

# 493
  • варна
Кога е черния петък в МАС ?

# 494
Последният петък на месеца .

Общи условия

Активация на акаунт