МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 51 232
  • 613
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Кога е черния петък в МАС ?
Мина сякаш. Предния уикенд имаше -50% на цялата поръчка при два продукта.

# 496
Ще пуснат и на черния петък , но не вярвам да е пак 50%

# 497
  • София
Винаги сравнявайте цените с актуалните промоции в Нотино. Помня как при последните намаления, обявени в магазините на Мас, на касата ми хрумна да проверя цената на глоса в Нотино. И се отказах от покупката си в последният момент с телефона в ръка. Поръчах от Нотино, естествено!

# 498
Как не съм разбрала за -50% на МАС. Постоянно ги следя във инста. Имат една немалка селекция от продукти намалени на половина, ама не на всичко.

# 499
Aз нях получила смс

# 500
  • София
Видях го в инстаграм на стори в петък вечер.

# 501
Еми прецакала съм се…

# 502
  • София
Сефора, доколкото помня, си пускат баш на черния петък намаленията за своята линия поне.

# 503
Много жалко за тази промоция на МАС с -50%. Мислех че ще се чуе, но явно сме изпуснали. Не мога да следя всички социални мрежи за съжаление.

# 504
  • Асеновград
На мен ми изпратиха смс от МАС, с промоцията. Мисля че можете да се запишете да получавате за всяка тяхна промоция да ви пращат. При мен не помня как стана, мисля че беше в магазина им като си изкарах карта на МАС, мисля ще може да идете и да кажете че искате да получавате смс. 😊 Може и по телефона да стане предполагам.

# 505
Далече съм от София. Може би ако им пиша в Инстаграм. Ще пробвам.

# 506
Докато сме на тема промоции дали да не ви помоля из изпромотирате любимите си продукти на МАС тук в темата? Simple Smile
Доста техни неща имам и обичам, но никога не е късно да научи човек нещо ново и да открие нов продукт от любим стар бранд!

# 507
Явно няма толкова много любими неща Joy Аз все пак ще си кажа моите фаворити.

Фдт Studio Fix в новата формула. При мен е 10 от 10. Разнася се супер лесно, не оксидира, не мазнее.

Paint Pot. Откакто съм ги открила не съм поглеждала друга база.

Lip base. Важи горното.

Минералната както и blot пудрата. Също и спиралата In Extreme Dimension.

Мога да продължавам още дълго, но ще има отегчени, за това спирам Hug

# 508
  • София
Не веднъж сме пускали списъци тук, но разбира се, както продуктовата гама на бранда, така и нашите предпочитания се изменят с времето, както и нашите собствени нужди.
Ако преди съм била почитателка на яркия забележим грим и съм купувала paint pot Painterly, сега посягам повече към другите му разцветки - Soft ochre и Vintage Selection, но това не отнема от предимствата и преимуществата на първият.
Любими глсове са ми OhBaby!, а Nymphete купувам за 3х вече. Имах и двете лимитки от серията с Уитни Хюстън -бяха прекрасни като консистенция и за студените месеци ги нося много.
От ружовете са ми любими тези с новата формула -Extra Dimension Blush. Преди носех по пастелни.
Силиконовата база за очи я ползвам може би 5та година, много пестеливо и сигурно - до март месец ще ми стигне. Лещено зърно от нея е достатъчно за покриване на клепачите.
Пигментите на Mac  са уникални и винаги поддържам в наличност Naked.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 15:36 от kopche

# 509
Моливи за устни-whirl, soar , червила -thank it’s Mac, soar , velvet teddy ; прозрачният гланц за устни , балсамът за устни( най-хидратиращият продукт, който съм ползвала ) , минералната пудра за лице.

Общи условия

Активация на акаунт