МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 51 168
  • 613
  •   1
Отговори
# 510
Имам ужасно много. Червила, бази за очи и устни, пигменти, спиралата, хайлайтъри, прозрачен глос за устни, ружовете като пластелин, единици сенки и най- любимите ми четки са винаги на Мас.
Сетих се и новият им прозрачен гел за вежди е върхът. Четката е специална и най- добрата, която съм използвала. Сега ще го купя отново. С томно тази четка доизхабявам един на Анастасия, но на Мас е по- хубав.
Моливът за устни Soar е незаменим за мен, както и очната линия в буркан.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 14:31 от densi

# 511
  • Асеновград
Моите любимци от МАС са- молив за устни whirl, червилата им са страхотни което и да хванете, също и fiber gel-а за вежди е топ! Сигурна съм че има още много хубави неща но момичетата са ги написали, аз тепърва си разширявам колекцията от МАС😌.

# 512
  • София
Двата ми най- любими и ползвани продукта на МАС са Молив Spice и пудра в NC20.

Имам още 4 техни молива, като Redd отговаря на изискванията ми за червено, което не розовее, а Cork е възможно най- доброто и топло кафяво.
Имам няколко палитри с подбрани рефили, като uninterrupted и charcoal brown са ми фаворитите. Както и satin taupe за по- студен грим, какъвто рядко нося.

Червилата са им страхотни като цветови избор. Имам кафеви, нюд, червени, розови нямам много от техните, защото харесвам Ревлонските цветове.

Пазя си и Kinkster и Up the Amp, които не ползвам на устните вече, но понякога си суочвам за ръката за настроение.

# 513
Хайде и от моята колекция:

Paint pot Painterly (на моите очи не е ярък! Копче ме изненада), базата за устни (поддържам по 2 бр), моливи за устни (Soar, Half Red, Hover са ми най-ползваните, но имам и други, които са не по-малко красиви и универсални), класически моливи за очи (Teddy & Coffee), молив за вежди (Pro Brow Definer 1mm - за бързи корекции, не за основен); база за т-зона (Prep + Prime Skin Refined Zone - прекрасно матира и пълни пори!), като казах пори - най-великата фотошопираща пудра - Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder, но безцветния вариант, цветния не го харесвам толкова и да, имат разлика! От пудрите има и харесвам и Mineralize Skinfinish Natural, но я комбинирам с първата в Т-зоната. Имам мини от M·A·CStack Mascara, но за моят вкус е твърде драматична и я нося само за вечерно излизане. Като цяло спиралите на МАС не са в моя личен топ 3. От ФДТ-тата моята кожа обича Studio Fix Fluid и много често го ползвам за смесване с други, твърде сочни за мен ФДТ. От червилата съм ползвала почти всяка серия през годините, в момента имам няколко матови/сатенени/аплифайд крийм/криймшийн формули, няколко глоса, но голямата ми любов пост-Ковидно са Lustreglass Sheer-Shine Lipsticks - великолепни!  Имам и няколко четки, общо взето за това за сещам на прима виста!

PS Имам и тройка хайлайтери, които щерката приватизира много бързо!

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 15:48 от Agent Provocateur

# 514
  • София
Агент ме подсети - и две четки 224 от старите да ми в топ най- ползвани продукти.

# 515
Новия коректор на МАС ми е също супер любим. Ползвам рядко, но не ми се впива и е точен цвят за мен. Фон дьо тени също имам любими.
Но най най-любими са ми момичетата артисти в бутиците на Мас. Те винаги са усмихнати, любезни и полезни за мен. Учат ме какво точно да правя с продуктите, за да ги използвам, както трябва и с трикове. Научили са ме на страхотни неща, за да не се налага никога на ходя на гримьор, близките ми също. Бързо, лесно, 'сядай тук Денси и гледай, хайде сега пробвай сама". Вдъхновяват ме, правят комплименти, като се гримирам и ми дават съвети как да го направя още по-добре и какво да купя.

# 516
Докато сме на тема промоции дали да не ви помоля из изпромотирате любимите си продукти на МАС тук в темата? Simple Smile
Доста техни неща имам и обичам, но никога не е късно да научи човек нещо ново и да открие нов продукт от любим стар бранд!
Преди щях да направя един огромен списък, но през годините излезнаха толкова нови и хубави брандове и продукти, че МАС ми останаха много на заден план.

Единственото, което продължавам да харесвам и купувам са:
- базата за сенки Mac Prep + Prime
- миглите им
- Fix+

Още не мога да им простя, че спряха от производство любимата ми сянка в цвят vanilla. Sob

# 517
Нещата, които харесвам на МАС са: моливите за устни, базата за устни и базата за сенки. Цените на четките им за грим са изключително високи за такъв “клас” козметика. Дори Rare Beauty нямат такива цени на четки.

# 518
Mac и Rare Beauty изобщо нямат база за сравнение, като не искам по никакъв начин да омаловажавам Rare. Нямам намерение и да навлизам в спор, но знаете ли изобщо историята на бранда? Разработен е за гримьори и в последствие стига до обикновения потребител, съответно четките да за професионална употреба.

# 519
  • София
И според мен няма база за сравнение при четките между Rare(които си имат страхотни попадения иначе) и Mac, по-скоро бих направила съпоставка с тези на Bobbi Brown.
На мен доста ми допадат новите формули на червилата с матов и сатенен финиш, макар да ми премахнаха един от любимите нюанси. Давам и още един глас за новия коректор Studio Radiance 24HR Luminous Lift Concealer.

# 520
  • Пловдив
Успокоих се като прочетох Жаки, че не съм единствената, която в последните години сред множеството достъпни козметични брандове, не се трогва от дори колосални намаления на МАС. Това е може би марката, на която харесвам само някои четки и нищо повече, ама нищичко. Пробвала съм червилата, сухи са ми, имам няколко молива за устни, но предпочитам на YSL и на Сисли. Спиралите- същата работа. Пазя някои пигменти, мисля че и Ванила, но те ще ми стигнат и да завещавам…

# 521
Какъв Rare, какви четки при тях?! Това шега ли е?Марка на звезда, която няма да я има до 3 години на пазара въобще. Днес Rare, утре Mare…

# 522
Галя, вие най-вероятно просто сте твърде млада и не знаете историята на МАС. Все пак това в бранд създаден от работещи МУА за работещи МУА и преди 20 год заедно с Криолан бяха кажи речи единствените професионални продукти достъпни и за редови потребители.

Моите 217 са сигурно вече ако не на 20, то поне на по 15-17 години. Все още безупречни. Няма бранд който да поддържа такива огромни линии от цветове и текстури във ФДТ/червила/ружове/сенки.

Това, което мен много ме кефи в техните червила е, че цветовете им са много комплексни и не са "плоски" и на различна светлина или при различна техника на нанасяне изглеждат много различно.

Покрай тази дискусия си запазвам на листа да пробвам гела за вежди, Фдт Studio Fix в новата формула, Studio Radiance 24HR Luminous Lift Concealer, с eто този хайлайтър също не съм си играла - Prep + Prime Highlighter, а искам да тествам и Locked Kiss серията:

PS Удари ме носталгията Grinning Даже метнах едно око на папката ми с диаграми на MAC гримове!
https://www.pinterest.com/Provocateur_Agent_Provocateur/makeup-face-charts/

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 18:22 от Agent Provocateur

# 523
Някой има ли идея Сефора какво ще пуснат за черния петък?

# 524
Сефора освен ЧП имат и Кибер понеделник.
Заслужава си да се следи какво пускат.

Преди време беше форумен хит пигмента ванила. Да не остана по назад и аз го купих. Шишенцето ми е пълно.😅 Как го ползвате?
Освен за хайлатър за друго не виждам какво.

Общи условия

Активация на акаунт