FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 97 607
  • 791
  •   1
Отговори
# 150
Част от моите поръчки дойдоха и съм много доволна.
Мъжко долнище Адидас за 72лв. Страхотна материя

Дамска рокля Адидас. Много хубава материя, но е много уголемена. Добре, че поръчах 2 размера, та едната я връщам. 77лв

Детски екип за 28лв.

Маратонки за мен и ММ еднакви по 95лева. Много лек и удобен модел.

Обувки Liu Jo за 145лева.

Обувки на Guess за 140лв. Обикновено купувам 40-ти, но от тези 39 ми е точен.

Мъжка блуза за 45лв. Материята е страхотна и си отговаря на размера

Детска тениска за 25лв. Много е уголемен модела

Тениска Найк за момиче 16лв

Детски маратонки Адидас за 29лв

Мъжко худи за 75лева. Много хубава и мека материя. Отговаря си на размера

# 151
Част от моите поръчки дойдоха и съм много доволна.
Мъжко долнище Адидас за 72лв. Страхотна материя

Дамска рокля Адидас. Много хубава материя, но е много уголемена. Добре, че поръчах 2 размера, та едната я връщам. 77лв

Детски екип за 28лв.

Маратонки за мен и ММ еднакви по 95лева. Много лек и удобен модел.

Обувки Liu Jo за 145лева.

Обувки на Guess за 140лв. Обикновено купувам 40-ти, но от тези 39 ми е точен.

Мъжка блуза за 45лв. Материята е страхотна и си отговаря на размера

Детска тениска за 25лв. Много е уголемен модела

Тениска Найк за момиче 16лв

Детски маратонки Адидас за 29лв

Мъжко худи за 75лева. Много хубава и мека материя. Отговаря си на размера

Може ли линк към мъжкото долнище? Simple Smile

# 152
# 153
Върнах пратка в понеделник, днес - сряда парите ми са в сметката! Очаквах забавяне заради многото пратки.

# 154
Скриха ми шапката! Кога писах, че получих и връщам ботите Skechers, че са ми големи и поръчах по-малки. Днес ги взех и парите ми от първите наредени също, утре ще са в сметката. Браво!
От ботите 39,5 ми заспаха. Разкошни са ❤️ аз съм фен на марката от години.
Скрит текст:

# 155
  • София
Азалия, имала ли си друг път боти от такъв материал? Аз все кожени купувам (може и изкуствена кожа). Непромокаем текстил не съм. Няма ли бързо да падне импрегниращият слой?

# 156
Точно от такъв материал не си спомням да съм имала, но съм имала други от изкуствена материя, без дори да се твърди, че са водоустойчиви. Но аз имам много боти и обувки, и не ходя в преспи с какви да е, имам снегоходки истински дебели и устойчиви. А иначе в ежедневието не съм много по земята, все съм с превоз. Но на марката имам пълно доверие, това за мен са едни от най-удобните и качествени обувки.

# 157
Имам следния казус.
Дойдеха ми нещата от черния петък на Фешън дейс. 2 от тях върнах. Като двете поръчки са отделни така и заявките за тях са отделни. Дойде куриера взе ги и ми даде бележка.
Той ги е обединил в 1 пратка за връщане. Така аз нямам бележка за върнат артикул само за един. Имам бележка от куриера за 1 върнат артикул. Сега виждам че този по която заявка е върнал и двата артикула е прегледан и сумата ще е възстановена а другия виси така.
Сега аз нямам никаква бележка и нищо че съм го върнала. И няма как да докажа за него нищо.
Имали ли  сте такъв случай ?

# 158
Аз имах подобен казус. Чухме се с тях няколко пъти по телефона и се разреши. Много съм доволна от колцентъра им, изключително коректни!
Добавям:
от нея случка си искам бележките за всяка пратка и си ги пазя, докато не видя парите по сметката си. В случая куриера беше виновен, но и аз, понеже не уточних, че са отделни.

Имам следния казус.
Дойдеха ми нещата от черния петък на Фешън дейс. 2 от тях върнах. Като двете поръчки са отделни така и заявките за тях са отделни. Дойде куриера взе ги и ми даде бележка.
Той ги е обединил в 1 пратка за връщане. Така аз нямам бележка за върнат артикул само за един. Имам бележка от куриера за 1 върнат артикул. Сега виждам че този по която заявка е върнал и двата артикула е прегледан и сумата ще е възстановена а другия виси така.
Сега аз нямам никаква бележка и нищо че съм го върнала. И няма как да докажа за него нищо.
Имали ли  сте такъв случай ?

# 159
Тогава обаче как куриерът е отчел, че е събрал и двете пратки, за които има заявка? Аз като поръчам връщане, и ако куриерът не дойде първия ден, получавам имейл, че ще дойдат на следващия примерно. А веднъж като се обади куриерът и му казах, че ще занеса пратката в офис, и на следващия ден ми звъняха да питат някакъв проблем ли има и защо куриерът не я е взел. Та ако е сложил двата артикула в една пратка, другата заявка ще виси необслужена.

# 160
Често ми се случва да ми обединят пратки за връщане и няма никакъв проблем.
Дори скоро ми се случи да връщам 5-6 неща и подадох заявка. Идва куриер на Спиди и ми казва, че са 3 пратки. Казах му да ги слага там и толкова. След час ми звънят от Еконт, да вземат останалите пратки 🤣 Казах, че са заминали със Спиди. Никакви ядове нямаше. Получих си парите след 3-4дни.

# 161
  • на земята
Здравейте искам да върна продукт,но на заявка за връщане ми дава някаква нова фирма да ползвам само, аз си взех пратката от спиди.Може ли да върна в офис на Спиди.не съм връщала скоро.Благодаря

# 162
Влизам да ги похваля
Парите са по сметката ми и за двата артикула. Нищо че двата бяха пратени само в едната заявка. Браво на Фешън дейс.
Благодаря и на коментиралите моя казус.

# 163
Здравейте искам да върна продукт,но на заявка за връщане ми дава някаква нова фирма да ползвам само, аз си взех пратката от спиди.Може ли да върна в офис на Спиди.не съм връщала скоро.Благодаря
Във вторник върнах като занесох в офис на Спиди.

# 164
Върнах няколко неща за първи път с easybox. Всичко лесно и приятно, но вече 3-ти ден нямам никаква информация. Реално оставяш едни кутии там, но нямам документ, че съм го направила. Може ли някакси да се проследят нещата?

Общи условия

Активация на акаунт