FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 97 604
  • 791
  •   1
Отговори
# 135
  • на пистата
Намери си мейла с потвърждението на поръчката и след това прегледай следващите мейли много внимателно. Имах същата ситуация, мейлът с код беше от друг подател, не от ФД.
Обаче вече не използвам този начин за връщане на пари, защото не може да се комбинира с код за отстъпка.

Търсих и другите мейли, изпратени при поръчката, но и тях не намирам... Много странно! Ще ги търся пак.
Пазя обаче касовата бележка от заплащането на артикула, преди да го върна. Предполагам по нея могат да ми намерят данните.
Ако пощата ви е абв и проверявате от телефон може и да не  излезе.На мет стари имейли не ми излизат,обаче като седна на лаптопа ги намирам.

# 136
  • sofia
Тези има ли ги някоя от вас? https://fashiondays.page.link/XUmE1sTrJpiWbfXM9

# 137
Здравейте !

Някой връщал ли е чрез EasyBox,за да сподели до колко време изпращат QR код/PIN , с който мога да оставя връщането?

# 138
  • Sofia
Аз връщах така, но не помня да съм чакала много, мисля почти веднага дойде.
Като цяло намирам получаването/връщането с тези кутии за много удобно, изобщо не се съобразяваш с часа на куриера/офиса и не чакаш на опашки.
Вече така поръчвам и от Зара.

Аз да споделя, че моята поръчка направена на 07.11 все още си стои неизпратена. Не знам защо се бави толкова.

# 139
На мен от 08,11 е предадена на куриер, от 09,11 е пристигнала.

# 140
Моята поръчка от 07.11,днес дойде. Доволна съм!

# 141
  • Стара Загора
Днес си взех поръчката от ФД. Бях поръчала 3 чанти. Ами разочарована съм. 2 от тях не отговарят на цвета си, а 3-тата е с около 15-20см по-малка. Всички ги връщам обратно.
1. Много исках чанта в такъв син цвят. Реално дойде в тъмносиньо, което клони към черно
Скрит текст:
2. Търсих бебешко розова чанта, дойде бонбонеста. Изглежда много евтино заради цвета. Иначе изк. кожа е ок.
Скрит текст:
3. Последната не отговаря на размерите, посочени в сайта. Истината е, че го очаквах, но тя е толкова малка, че телефона едва влиза. От ест. кожа е.
Скрит текст:

# 142
Днес получих боти Skechers, оказаха се чудесни, но размер 40 отговаря направо на 42! Върнах ги и поръчах 39,5 а може би трябваше дори 39 да поръчам, но не посмях. Обикновено 40 от марката са ми добре, но тези са доста големи.
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9D%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B … chers-p2333084-1/

# 143
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B … maris-p4523062-1/
Аз чакам тези ботуши, но зпочнах да се чудя дали няма да се обуват прекалено трудно. Може би за този модел трябва номер нагоре да се поръча. Като цяло на Тамарис как им върви номерацията?

# 144
Няма да имаш проблем с обуването, горната част е мека като чорап. Според мен този модел, ще отговаря на размера си.

# 145
Аз имам един чифт боти само на Тамарис ,но си отговарят .
Получих вчера моята чанта , най-накрая!
Много си я харесвам!

# 146
  • Бургас

Ботите са топли и удобни. И двата номера ми стават, но ще си оставя 38 като за зима с по-дебел дебел чорап да ги обувам.
Детските маратонки са с 1 номер умалени, взех за на пролет , но сега му стават на малчо. Много леки.
Чантата я връщам. Какво ми се превидя че е кожа, но не, шушляк е.
Клина ми заспа.
Роклята Simple Smile Хубава е, но нося М, 38 номер май ще е XS , до коленете само ми влиза Simple Smile

# 147
  • Пазарджик
Здравейте, момичета, аз искам да се оплача- взех си яке от Черния петък, а се оказа,че ми е малко и трабва да го връщам....а не искам, защото много ми харесва😭. Не мога да го заменя, защото е изчерпано.. Якето е супер и го взех за 115лв, но.... ето го:
https://fashiondays.page.link/G2D8v3Nc57qCq357A

# 148
Нямам приложението и не виждам якето, но защо не го порърсиш другаде?
Тепърва ще има намаления.
Аз лично, ако много, много искам нещо и нямам опит с марката, поръчвам два съседни размера, за да си вържа гащите.

# 149
  • Пазарджик
Нямам приложението и не виждам якето, но защо не го порърсиш другаде?
Тепърва ще има намаления.
Аз лично, ако много, много искам нещо и нямам опит с марката, поръчвам два съседни размера, за да си вържа гащите.
Нямаше по-голям номер-беше свършило. Ровя и търся постоянно, но не го намирам никъде...

Общи условия

Активация на акаунт