FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 97 600
  • 791
  •   1
Отговори
# 120
Има ли вариант за връщане на пратката в офис на еконт/спиди? Не желая да се връзвам с куриер.

# 121
  • Popovo
Има ли вариант за връщане на пратката в офис на еконт/спиди? Не желая да се връзвам с куриер.

След като, отбележиш, в поръчката, че искаш да върнеш даден продукт, куриерът сам ти звъни, че имаш да връщаш нещо.Никого не викаш.

# 122
Да, като ти се обади куриерът, да ти каже от коя фирма е, може и да ти продиктува № на товарителница, и занасяш пратката в съответния офис. Но аз съм ходила и без №, по моя  телефон излиза. Също и в приложението може да видиш №, на Еконт май започваше със 105, хиляда и нещо - на Спиди.

# 123
Да.
Ако товарителницата е създадена в Еконт, то може директно да я занесете.
Ако обаче е със Спиди, то като Ви звънне куриера трябва да Ви продиктува номера на товарителницата, защото в офиса не им излиза.

# 124
Благодаря на всички!

Аз връщам и 2та чифта.
River island-a са ми малки, а и супер тежки.
S.Oliver ми заспаха, много леки и удобни за тесен крак, но почти се припокриват с наличните ми.

# 125
при мен дойде и втората с 6 продукта;Даже вече им заявих връщане на част от стоките; Сега чакам обратен куриер;

# 126
Моята поръчка от 07.11 все още не е изпратена, а съм я платила предварително, трябва ли да се притеснявам, че като ви чета, че даже сте ги получили се притеснявам да не ми я откажат. 😔

# 127
Моите от 08.11 не са изпратени, но явно заради Черните петъци пишеше доставка до 15 дена.

# 128
  • Стара Загора
Моята също е от 8-ми, платена онлайн, но не е изпратена. Ще почакаме малко повечко.

# 129
Моите са с наложен платеж, ама явно и за тях не бързат да си приберат парите.Blush

# 130
Пуснах 2 поръчки сутринта на 7ми, всичко ми пристигна вчера и онзиден. Днес дори върнах част от нещата, които ми бяха малки. И двете поръчки са с наложен платеж.

# 131
Няма значение как са платени. При мен всичко е с карта - имам над 8 поръчки. 2 дойдоха, а ги бях направила последни. Според мен са в различни складове нещата. И преди съм забелязвала че спрямо марките нещата идват някой път по-бавно, но знам ли. Надявам се да не ни бавят 15 дни с доставка Grinning
Но вече имам едно връщане и нареден превод за връщане на пари. Мислех, че може да се забавят заради намаленията, но не пак са похвално бързи !

# 132
Здравейте!
Началото на тази година правих поръчка от Fashion Days и се наложи да върна един от артикулите. Съответно след като приеха връщането трябваше да избера опция за възстановяване на сумата. Аз избрах да бъде под формата на ваучер. Изпратиха ми го на мейла и видях, че мога да го използвам в рамките на 24 месеца.
Да, обаче сега се опитвам да си намеря мейла с ваучера и го няма, а знам че не съм го трила. Опитах да вляза и в профила със този и мейл и ми казва, че няма регистрация с него.. Знам че през него поръчах.. Сега не знам как да докажа, че имам ваучер и да си го ползвам.

# 133
Намери си мейла с потвърждението на поръчката и след това прегледай следващите мейли много внимателно. Имах същата ситуация, мейлът с код беше от друг подател, не от ФД.
Обаче вече не използвам този начин за връщане на пари, защото не може да се комбинира с код за отстъпка.

# 134
Намери си мейла с потвърждението на поръчката и след това прегледай следващите мейли много внимателно. Имах същата ситуация, мейлът с код беше от друг подател, не от ФД.
Обаче вече не използвам този начин за връщане на пари, защото не може да се комбинира с код за отстъпка.

Търсих и другите мейли, изпратени при поръчката, но и тях не намирам... Много странно! Ще ги търся пак.
Пазя обаче касовата бележка от заплащането на артикула, преди да го върна. Предполагам по нея могат да ми намерят данните.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 12:48 от sirrena

Общи условия

Активация на акаунт