FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 96 503
  • 791
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
И при мен не работи

# 526
И при мен не работи, но се надявам това да е само до края на Март. До тогава си работи код Enjoy, който хваща много марки, включително на Манго и дори вече намалени.

# 527
Здравейте! Редовно си поръчвам от фешън дейс какво ли не,но сега съм на вълна часовници.  Искам да поръчам за една тийнеджърка и за мен. Заглеждам едни Noemi, никак не са скъпи, а изглеждат доста добре . Какво ви е мнението за тях? Досега не съм не носила часовници затова исках да пробвам с нещо бюджетно дали ще го изтърпя.

# 528
  • Бургас
Аз имам над 20 часовника, но откакто си купих смартчасовник, вече повече от година изобщо не съм го сваляла. Марката която споменавате лично на мен не ми е позната. Тинейджърка според мен ще хареса смарт.
И за майка ми и за свекърва ми също подарих смарт и те са пристрастени вече.

# 529
  • Бургас
И аз съм за смарт часовник. Никога през живота си не бях носила какъвто и да часовник до миналото лято. И също, като теб  се чудих дали ще го изтърпя. Избрах си бюджетен смарт за проба и съвсем наскоро си взех по-хубав модел. Не го свалям от ръката си. Само като се къпя го махам.

# 530
Кой им е имейла?
Пиша им от контактната форма, но ни вопъл ни стон.
Абаут ю направо ми се издигнаха в очите.

# 531
Кода работи при мен!

# 532
  • на земята
Кой код работи при вас,бихте ли го споделили?
Благодаря много

# 533
Излиза ми това, не мога да видя точните цифри. Въведен е преди месеци, един от споделените тук.

# 534
Излиза ми това, не мога да видя точните цифри. Въведен е преди месеци, един от споделените тук.

При мен преди същия този код работеше, преди дни не, после въведох enjoy и сега ако се опитам пак да сложа стария ми изписва, че този код вече е свързан с профила ми и не дава да се добави. Силно се надявам след 31-ви март да се оправи.

# 535
  • Варна
Кой код работи при вас,бихте ли го споделили?
Благодаря много
На стр. 33 Има 2 кода

# 536
При мен работи този код 4328-9404-7730-6948

# 537
Значи, ако и на вас ви изписа както на мен при въвеждането на кода от мнението по-горе, влизате в сайта на ФД, логвате се и директно ви прехвърля към приложението, тогава вече кода работи.Grinning

# 538
Аз не ползвам приложението. Нямам го и на телефона. Явно наистина има някаква врътка. Успех 🍀

# 539
При мен кодът изведнъж вчера пак се появи и си работи.

Общи условия

Активация на акаунт