FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 96 542
  • 791
  •   1
Отговори
# 510
Има ли код за намаление в момента?

# 511
Някой ги беше взимал тези маратонки, но в лилаво и каза, че са умалени с 2 размера, ако не бъркам.

# 512
И аз имах поръчани, със сигурност са умалени с 1 размер, за 2 е смело да се каже, но един със сигурност.

# 513
Здравейте! Имате ли опит с маратонките на марката Steve Madden? Дали си отговарят на номерата?
Интересува ме конкретно този тип модел.

Точно за тези не знам, но за друг модел , в много цветове вариант, бяха умалени с един номер и за мое огромно съжаление хи върнах… тъпичко.

# 514
Здравейте! Имате ли опит с маратонките на марката Steve Madden? Дали си отговарят на номерата?
Интересува ме конкретно този тип модел.
Много са умалени, взех един номер по-големи и пак ми убиват.

# 515
Здравейте, ако някой има промо код, който не му е нужен може ли да го сподели.

# 516
Здравейте,
 Някой имал ли е следния случай написах адрес за взимане на връщане, но сега искам да го променя, а вече имам имейл от fd за потвърждение. С куриера ли директно да се разбера или да пиша до fd?

# 517
Здравейте,
 Някой имал ли е следния случай написах адрес за взимане на връщане, но сега искам да го променя, а вече имам имейл от fd за потвърждение. С куриера ли директно да се разбера или да пиша до fd?
Най-добре се обадете на ФД.

# 518
За пореден път съм приятно изненадана от бързите им действия:
Бях поръчала два чифта обувки за мъжа ми. Нали не може да се пробва в офис на куриер, той ги плати и ги донесе в къщи. Едните бяха малки и веднага пуснах заявка за връщане. След 6-7 минути Hushed ми звънна куриера, че идва да ги вземе. Два дни по-късно парите са по сметката Simple Smile

# 519
В понеделник имам отказана след преглед и върната още в офис поръчка, платена предварително.
Още си чакам парите.

# 520
  • Пловдив
Здравейте, ако някой има промо код, който не му е нужен може ли да го сподели.
Кодът за 10%, валиден до края на октомври се споделя на почти на всяка страница, върни се да го провериш.

# 521
Не винаги работи този код. Аз сутринта поръчах без него, въвеждам го, изписва че код е свързан с профила, а отстъпка няма.Пробвах пак и в последната стъпка и нищо. Преди 2 месеца ми отразяваше -10%

# 522
  • Варна
До скоро кодът работеше.
Преди малко го пробвах със случайни марки и артикули и никой от тях не хвана.
Изписа ми, че кодът не е активен.

# 523
  • София
Не винаги работи този код. Аз сутринта поръчах без него, въвеждам го, изписва че код е свързан с профила, а отстъпка няма.Пробвах пак и в последната стъпка и нищо. Преди 2 месеца ми отразяваше -10%
По същия начин е и при мен. Работеше миналата седмица.

# 524
И при мен не работи от 2 дни.

Общи условия

Активация на акаунт