FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 97 655
  • 791
  •   1
Отговори
# 630
Първите поръчки винаг идват бързо, после явно се натрупват много и по-бавно стават нещата;

# 631
Куриерските фирми задават лимит на пратките, които могат да поемат от даден търговец за деня. Дори и пратката да е готова за предаване, трябва да чака ред за куриера. Честити придобивки, ще дойдат!

# 632
Взех го на смешна цена, 230лв.
На каква цена взехте часовника?

# 633
Здравейте, поръчах рокля на дъщеря ми, защото сме кръстници още февруари месец. Днес взимам да я изпера и виждам, че е дефектна.

Звънях на контактния номер, за да предявя рекламация и една "любезна" мацка ми обяснява как е трябвало да съм гледала 1 месец - сега било късно. Просто бях в потрес от отношението! Все пак аз не съм размислила за това дали ми трябва рокля, а виждам дефект, който шивачите ми казаха 50лв. За отстраняване...

# 634
Ако наистина срока е изтърван, нормално да ви откажат.
Отношението отделно - без коментар.

# 635
Напиши им мейл и изпрати снимки. Мисля, че по-назад в темата имаше приети рекламации за носени продукти, като е минал повече от месец. Срокът от 30 дни е ако размислиш и решиш да върнеш.

# 636
За рекламация не би трябвало срокът да е един месец, на мен ми уважиха рекламацията на яке, няколко месеца след като е купено
Аз за това пиша имейли и пращам снимки, не звъня по телефона.

# 637
Благодаря ви, момичета. Да похваля fashiondays, днес им пуснах имейл, да попитам кога ще дойде, защото едното нещо ми е наистина спешно 😁 Очаквах да ми върнат отговор евентуално другата седмица ха-ха 😁 За мое огромно учудване, не ми върнаха имейл, а направо ми се обадиха! Момичето беше доста любезно, каза че се очаква да е при мен между 18-19, сега остава и наистина да дойде до тогава и ще бъде чудесно!
За допълнение за всички, на които онези кодове с многото цифри не им хваща, има код Toni10 за 10% (обаче на минимум 2 продукта над 120лв.)

# 638
Aз днес получих пратката си с Европът, пробвах, не ми станаха и направих заявка.
Дойде в рамките на деня сеймдей куриер;d
големи схеми правят с тези куриери ФД

# 639
А мога ли да откажа пратката? Писах им, уж щяха да я откажат, а се оказа, че вече не можело.

# 640
  • Пловдив
Не я взимай. Като пристигне уведомление за доставка,  откажи я с бутона.

# 641
Е пуснах им снимки. Аз това и казах и на мацката по телефона, аз не съм размислила за това че ми трябва рокля. Сега виждам дефекта, който е отпред на роклята и искам да заявя рекламация. Тя тръгна да ми обяснява как съм трябвало на куриера да я прегледа или откажа или в този 1 месец. Само дето не ми каза, че съм кьорава. А аз толкова се старая да я опазя от 3годишната ми палавница до повода и като пристигна я мерихме дали и става и бързо на висок рафт.
Иначе съм правила до сега рекламация на кожени маратонки минало 1 година след купуване и ми уважиха рекламацията.
Напиши им мейл и изпрати снимки. Мисля, че по-назад в темата имаше приети рекламации за носени продукти, като е минал повече от месец. Срокът от 30 дни е ако размислиш и решиш да върнеш.

# 642
Не я взимай. Като пристигне уведомление за доставка,  откажи я с бутона.
къде е този бутон? в е еконт няма отказ на пратка

# 643
Като дойде куриера я откажи.
Няма бутон, защото не изпращат със спиди и еконт напоследък.
А с техните сейм дей или тип топ/
Иначе като пратят съобщение може да се обадиш по телефона на куреира и също да се откаже, вместо да се разхожда.

# 644
Като дойде куриера я откажи.
Няма бутон, защото не изпращат със спиди и еконт напоследък.
А с техните сейм дей или тип топ/
Иначе като пратят съобщение може да се обадиш по телефона на куреира и също да се откаже, вместо да се разхожда.
В офис на Еконт е пратката..

Общи условия

Активация на акаунт