FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 97 589
  • 791
  •   1
Отговори
# 75
Върнете ги и ще сте спокойни! Никой тук не може да Ви каже дали са китайски или не!
Реплика от fd досвга не съм получавала.

# 76
  • Варна
Момичета, днес си взех маратонки от Fashion Days, бяха намалени на 100 лв, в други магазини са пл 150 лв. Но много ми миришат на китайски обувки, при вас така ли е? Мисля, че не са оригинални на Scashers
Покажи ги в темата за about you.
От там много момичета купуват много тази марка и може някоя да ги има, но купени от about you и да ти каже нейните дали миришат.

# 77
#aleksa_sm
Бихте ли споделила как е изписан при вас заредения ваучер
Ето така излиза

# 78
Повечето неща се произвеждат в Китай, ..., дори неща, на които пише swiss made. Или се произвеждат в Индонезия, Тайланд, Египет, Турция. Скоро получх чанта Фурла, произведена в България...поръчана от чужд сайт Simple Smile ако знаех, щях да потърся тук

# 79

Това е несериозно! При 600 лева, 3 лева отстъпка с кода?!?!

# 80
  • София

Това е несериозно! При 600 лева, 3 лева отстъпка с кода?!?!
Пробвайте с OFF25. При мен не е активен, но може при Вас да е.

# 81
Здравейте! Някакъв код? 5-10%?

# 82
И аз търся код за 10%, който да се прилага върху намалени продукти.

# 83
  • Popovo
Код за 10%, валиден до 6.11.
MISHMASH10

# 84
Здравейте, а бързо ли възстановяват парите при връщане? Казаха ми до 2 седмици, за първи път връщам артикул и не съм много наясно.

# 85
  • Sofia
Да, спазват си срока.

# 86
Взеха пратка за връщане в понеделник и ми върнаха парите в сряда. Стават все по-бързи 😁

# 87
Аз поръчвам често и съответно често връщам. До 3-4 дни парите са в сметката ми, много са коректни.

# 88
Макар, някои от  нещата, които имам в любими да са завишени с 10-15%!

# 89
Взеха пратка за връщане в понеделник и ми върнаха парите в сряда. Стават все по-бързи 😁
Най-бързите са по отношение на връщане на парите и на доставка, като цяло. Остана и код за 10% да пуснат и ще са златни. 😁

Общи условия

Активация на акаунт