FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 97 576
  • 791
  •   1
Отговори
# 90
  • Popovo
Взеха пратка за връщане в понеделник и ми върнаха парите в сряда. Стават все по-бързи 😁
Най-бързите са по отношение на връщане на парите и на доставка, като цяло. Остана и код за 10% да пуснат и ще са златни. 😁

Малко по-нагоре пуснах код за 10%,валиден до 6.11.
MISHMASH10

# 91
Взеха пратка за връщане в понеделник и ми върнаха парите в сряда. Стават все по-бързи 😁
Най-бързите са по отношение на връщане на парите и на доставка, като цяло. Остана и код за 10% да пуснат и ще са златни. 😁

Малко по-нагоре пуснах код за 10%,валиден до 6.11.
MISHMASH10
Да, но пък и нещата които следя са горе долу с толкова увеличени...

# 92
Здравейте!
Някой знае ли как се случват нещата с рекламациите към FashionDays?
Закупихме часовник (пристигна в средата на октомври, тоест е на има-няма месец) и щифтът (не знам така ли се нарича, извинете ме, ако бъркам), който свързва верижката и циферблата просто падна.
Не ми е проблем ремонтът, просто е вероятно и да се окаже фабричен дефект и принципно това се установява, когато търговецът се консултира със специалист. Ще ми е полезно да споделите опит, ако имате, за да преценя дали да се занимавам. 🙂

# 93
Здравейте!
Някой знае ли как се случват нещата с рекламациите към FashionDays?
Закупихме часовник (пристигна в средата на октомври, тоест е на има-няма месец) и щифтът (не знам така ли се нарича, извинете ме, ако бъркам), който свързва верижката и циферблата просто падна.
Не ми е проблем ремонтът, просто е вероятно и да се окаже фабричен дефект и принципно това се установява, когато търговецът се консултира със специалист. Ще ми е полезно да споделите опит, ако имате, за да преценя дали да се занимавам. 🙂

Моят съвет е да го върнете към тях, но щом го връщате като рекламация им се обадете предварително, обяснете им за какво става въпрос, чак след това го върнете. Вече ако не ви одобрят рекламацията, те ще ви го върнат обратно и то с безплатна доставка. Забравих да вмъкна, че и връщането към тях е също безплатно. Връщала съм към тях и са ми одобрявали рекламация, но последната такава не ми я одобриха и съответно ми върнаха продукта. Нищо не губите в случая.

# 94
Потвърждавам, че много бързо ми върнаха парите. Изпратих артикула по куриер и след 2 дни ми бяха възстановени. Очаквах да се забавят повече.

# 95
Здравейте! Какво мислите за оригиналността на слънчевите очила в сайта? Имате ли опит?
Харесала съм си едни ray-ban и много им се чудя.

# 96
  • някъде там
Здравейте! Какво мислите за оригиналността на слънчевите очила в сайта? Имате ли опит?
Харесала съм си едни ray-ban и много им се чудя.
поръчвай смело

# 97
Привет!
Някой код за отстъпка?

# 98
Здравейте, код за 10% отстъпка, че този от предишните страници не е валиден вече?

# 99
  • София
Днес е черния петък във FD, проверете дали нещата, които търсите не са намалени Simple Smile.

# 100
  • някъде там
Днес е черния петък във FD, проверете дали нещата, които търсите не са намалени Simple Smile.
Големи бързаци са, направена поръчка по обяд вече е изпратена и утре ще е при мен....Astonished
И без черен петък не са били толкова бързи

# 101
  • София
Големи бързаци са, направена поръчка по обяд вече е изпратена и утре ще е при мен....Astonished
И без черен петък не са били толкова бързи

Чудно при мен пишеше до 14 дни, сутринта я пуснах. Дано дойде по-скоро. Намаления има и в about you, така че сега имат конкуренция Grinning,

# 102
Аз имам 2 поръчки днес още в 7 часа и за двете няма новини;Сигурно защото са с по над 6 -7 артикула;

# 103
  • някъде там
Аз имам 2 поръчки днес още в 7 часа и за двете няма новини;Сигурно защото са с по над 6 -7 артикула;
Аз също имам други две от сутринта, тази е направена към обяд и вече изпратена, другите , не

# 104
Здравейте,исках да питам новата фирма на Fdays,която доставя как процедира,когато не сме на адрес.При другите не е проблем да се остави в офиса,но при тези как става?

Общи условия

Активация на акаунт