FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 96 387
  • 791
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Благодаря, Азалия! Общо взето повечето мнения са положителни и че си отговарят. Поръчах 38.5, макар че имам едни маратонки 38 номер, които са ми точно. А по принцип нося 39. Ще ги видим, като дойдат.

# 331
Дано всичко е наред! 🍀

# 332
От намаленията през ноември бях поръчала спортно долнище за мъжа ми и го бях скрила за Коледа, защото още щеше да е в срок за връщане. Поръчах Л, като дойде го извадих от плика. Видях го, че е доста широко, но на картонения етикет си пишеше Л и го прибрах, реших, че все пак ще му е добре. Онзи ден отваряме подаръци и той ми казва, че е XXL. Абе, викам, обувак го да го видим как е, аз видях етикета, че е Л. Нооо наистина долнището беше XXL... Явно са объркали етикетите. Пуснах веднага заявка, днес ходих до офиса на Еконт, но все още не беше активна заявката за връщане. Дали има вариант да не ми одобрят заявката за връщане и да кажат, че са ми изтекли 30-те дни срок? Поръчката е от 27.11, но реално сега са почивни дни...

# 333
От намаленията през ноември бях поръчала спортно долнище за мъжа ми и го бях скрила за Коледа, защото още щеше да е в срок за връщане. Поръчах Л, като дойде го извадих от плика. Видях го, че е доста широко, но на картонения етикет си пишеше Л и го прибрах, реших, че все пак ще му е добре. Онзи ден отваряме подаръци и той ми казва, че е XXL. Абе, викам, обувак го да го видим как е, аз видях етикета, че е Л. Нооо наистина долнището беше XXL... Явно са объркали етикетите. Пуснах веднага заявка, днес ходих до офиса на Еконт, но все още не беше активна заявката за връщане. Дали има вариант да не ми одобрят заявката за връщане и да кажат, че са ми изтекли 30-те дни срок? Поръчката е от 27.11, но реално сега са почивни дни...
Дано ви одобрят.. иначе като взимам нещо на мъжа ми, винаги го налагам на неговите дрехи, за да си направя сметка дали ще е ок ✌🏻

# 334
30 дни се броят от деня, в който пратката е получена, а не от деня на самата поръчка.

# 335
Ще отида пак утре до офиса на Еконт, надявам се, че няма да има проблем.

# 336
А сигурна ли си, че товарителницата ще бъде създадена в Еконт?

# 337
На мен товарителниците ми ги дават за Спиди. А защо не им се обадиш по телефона на ФД, да ти кажат номера и къде да отидеш.

# 338
  • София
Момичета, някоя има ли код за отстъпка?

8440-7780-9706-6290 - Този не работи. Sad

# 339
# 340
А сигурна ли си, че товарителницата ще бъде създадена в Еконт?
Бях писала адрес на офис на Еконт, както правя и друг път, ноо този път са ми пуснали товарителница към Спиди, днес звънях на кол центъра. Вече пуснах долнището към тях Simple Smile Олекна ми Grinning

# 341
Момичета, имате ли идея кога пак ще пуснат хубави намаления? Тъкмо се канех да поръчам няколко неща и цените рязко скочиха с 20-30%, та сега се чудя да чакам ли или да ги отписвам.

# 342
поръчка от 26.12 ми дойде вчера за мен това е супер бързо чакала съм по 1 седмица за да ми доставят пратките до сега съм нямала проблеми с дрехите от фешън дейс имам маратонки на puma 3 клина на nike..казах на приятеля ми че имам код за остъпка и като си хареса нещо ми казва да му поръчам че било на оферта Sweat SmileSweat Smile на намелени неща с кода ги намаля още

# 343
Моята поръчка беше от 28 декември, днес я взех. Понеже ще връщам едно нещо от пратката, пуснах заявка за връщане, и след 30 минути ми се обадиха от Спиди, а аз още не я бях опаковала, че предишните пъти след доста чакане, аз звънях на ФД да ми дадат номера на товарителницата. Направо съм впечатлена.

# 344
Получих това долнище на Пума
https://fashiondays.page.link/vBP99t7JtREJ3Huw6
Много е хубаво, ватиранко, но за съжаление има дупка отзад, явно от махнатата аларма на дрехата. Върнах го днес, като, разбира се, отбелязах, че има скъсано. Сега съм в търсене на ново спортно долнище.

Общи условия

Активация на акаунт