FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 96 366
  • 791
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Искам да попитам нещо: приятелка има следния казус: има върната поръчка към фешън дейс от 4 продукта още през декември, изплатена и е сумата за 3-те артикула, а за четвъртия също и изписва, че сумата е възстановена, но реално парите за него ги няма в сметката. Съответно много пъти ги е търсила и по телефона, има проведени разговори, имейли, уж запитвания и всичко без резултат Simple Smile . Моля за съвет

# 376
Да се обърне към КЗП.

# 377
Защо не направи скрийншот на получените пари по сметката и тези, които са уж наредени от тях, просто така да им покаже като доказателство ?

# 378
Като се обадите на ФД те какво ви казват?

# 379
Ами казват и, че правят справки и ще се свържат с нея, а реално никой не се свърза, и после като се обади пак и казват същото нещо

# 380
  • София
Приятелката Ви правила ли е справка в банката за върнатите суми от сайта? Макар че Фешън дейс на имейл информират, когато наредят парите. Един от най-бързите търговци са при връщане на пари.

# 381
Да, и аз съм много изненадана, от години поръчвам от тях, изключително бързи с доставката и после със самото връщане на парите, не съм имала никога проблеми

# 382
Ами казват и, че правят справки и ще се свържат с нея, а реално никой не се свърза, и после като се обади пак и казват същото нещо

Здравейте, аз писах в тази тема, че имам невърнати пари още от началото на декември от Фешън дейс.
След това ми писаха още две дами, които са в подобна ситуация.
Телефоните не се вдигат, ако се вдигнат ти правят забележка, че звъниш пак.
Щели да направят проверки - какво да проверяват аз им давам всички данни, товарителници, скрийншотове всичко, но така и не ми връщат парите, макар да е ясно, че няма защо да не ми ги върнат - аз съм била коректна.
Фешън дейс (FASHION DAYS) са некоректни и не връщат пари за върнати пратки, дори да ги търсите, да им пишете, да им звъните. При това са нагли и ти се карат, защо ги търсиш.
Съжалявам, че ви развалям мнението, но да не ви се случва на вас. Може на 1 на 100 да правят такива номера, ама явно не съм единствена, така че просто се молете да не ви  се случва точно на вас.

# 383
Не знам кой ги вдига телефоните, но и на мен една префърцунена кифла (по гласа и мънкането) се опита да ми се скара защо съм била връщала “обута” жилетка.
Чак “да не се повтаряло” това. Joy Изперка народа, еййй..

# 384
  • София
Какво означава “обута” жилетка? Пробвана или друго?

# 385
  • Sofia
Fashion days не са ли платформа, в която различни търговци добавят стока? Ако е така - дали не зависи и от търговеца дали ще е коректен?
Моля ви, споделете за кои артикули сте имали проблеми, това ще е полезно за всички.

# 386
А защо не пускате жалби?
Азалия, можеш ли да дадеш отново линк за жалбите от чужди фирми, че не го откривам 🤔

# 387
  • София
Ето линк - https://www.ecc.bg/.

# 388
# 389
Благодаря ви!
Ето, действайте.

Общи условия

Активация на акаунт