FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 96 288
  • 791
  •   1
Отговори
# 450
😳 Неприятно.
А как може да пазаруват, имате запаметена карта за плащане ли? 🤔

# 451
И как разбра, имейл ли получи?

# 452
😳 Неприятно.
А как може да пазаруват, имате запаметена карта за плащане ли? 🤔
Да,имам запаметена виртуална карта. За щастие празна🤑

И как разбра, имейл ли получи?

Получавам имейл за направените поръчки и съобщение от приложението на картата за всяка транзакция.
Тъй като е било късно , чак на сутринта ги видях.

# 453
Ако имате време и желание, моля информирайте Fashion days.  Бихте могли да допринесете за подобряване на сигурността относно разплащанията. Мисля, че такива сигнали са в полза на всички нас! 🌺

# 454
Разбира се,че съм го направила.
Попитах ги дали имат други случаи от последните дни - нямали.
Съмнявам се само един профил да е хакнат.
Принципът в такива случаи-хакват профилите във ФД, а не самите плащания.
Само ако има запометена карта успяват да поръчат.
В случая проблемът е със сигурността на профилите на ФД,а не при самите разплащания.

Мой приятел наскоро имаше същата драма с пицария Доминос 🍕

От ФД ме посъветваха да се обърна и към органите на реда.За това обаче нямам време и нерви, защото е сигурно,че ефектът ще е никакъв.

# 455
Все пак можеш да подадеш сигнал ето тук
https://www.cybercrime.bg/

# 456
Благодаря, че споделихте. Оказа се, че имам запазена карта, направо я изтривам. Много неприятно. Със сигурност има още подобно случаи, но не искат да го оповестяват и да излезе, че им куца сигурността.

# 457
Както се вика добре, че е “малкия дявол”.
На мен ми се е случвало нещо подобно в офиса, защото в обедната почивка бях гледала разни неща в някакъв сайт. Колежката видя и реши и тя да види. Гледа на моя компютър. Аз пък не съм си излезнала от профила, тя добавила в количката. Накрая се усетила, че е моя профил. Та се смяхме.

# 458
А какво стана със случая с невърнатите суми? Lanarte има ли развитие?

Здравейте, искам да се похваля, че след 22 имейла, 9 писания директно в контакти в сайта и около 12 телефонни разговора благополучно си получих обратно парите със закъснение от 2 месеца и половина. Категорично смятам, че от сайта нямаха никакви намерения да ми ги върнат.
Връщането стана едва след като подадох жалби в КЗП и в ЕПЦ. Лично аз никога повече няма да поръчам във Фешън дейс.
Някой беше питал какви бяха стоките - спортни стоки бяха марки Найк, Пума и Ъндър армър. Пумата беше ок, но не отговаряше на размера, но другите бяха много зле размъкнати, кофти материя, конци стърчат, единия спортен екип имаше и миризма все едно идва от китайците. Никога повече, никога!

# 459
Lanarte, а какъв беше мотивът на ФД да не върнат парите?( предполагам, са си получили артикулите обратно, защо не са възстановили сумата?)

# 460
Lanarte, а какъв беше мотивът на ФД да не върнат парите?( предполагам, са си получили артикулите обратно, защо не са възстановили сумата?)

Никакъв мотив. Всичко от моя страна беше изрядно. Всичко е върнато навреме и в в същото състояние, както съм ги получила. Просто решиха да ме мотаят и да се скатават. Доста хора ми писаха със същия проблем.Не съм била само аз.

# 461
Лично аз съм доволна от комуникацията с тях.На черния петък закупих чанта Desigual,която започнах да нося след близо месец.Халката за която се хваща дръжката се счупи и им писах на 30-31 декември.Отговориха ми след близо 20 дни,че мога да върна чантата ,като рекламация.Не исках да връщам чантата защото много ми хареса,затова им предложих да си закупя халката а те да ме компенсират.За чантата заплатих 62 лева след използване на код.Компенсираха ме с ваучер на стойност 35 лева,като в случая аз заплатих за халката 2,40 лв.

# 462
Здравейте, някой има код за намаление?

# 463
# 464
А какво стана със случая с невърнатите суми? Lanarte има ли развитие?
...............
Някой беше питал какви бяха стоките - спортни стоки бяха марки Найк, Пума и Ъндър армър. Пумата беше ок, но не отговаряше на размера, но другите бяха много зле размъкнати, кофти материя, конци стърчат, единия спортен екип имаше и миризма все едно идва от китайците. Никога повече, никога!

Това е много общо казано.
Може ли линкове? Или отново няма да бъдат споделени?
Иначе е много лесно да се хвърлят негативи по определени сайтове, нека поне черно на бяло се види кои са фалшивите спортни стоки.

Общи условия

Активация на акаунт