FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 96 484
  • 791
  •   1
Отговори
# 570
Пробвайте да излезете и да влезете отново в профила, но през браузъра, през мобилното приложение не проработи при мен.

# 571
Кой куриер взима пратки за връщане и мога ли да ида до офис, за да не съм вързана да чакам?

# 572
  • на пистата
Кой куриер взима пратки за връщане и мога ли да ида до офис, за да не съм вързана да чакам?
При мен днес със спиди.Заявих връщане и се обадих да попитам за куриера.От фешън дейс ми казаха,дългия номер да погледна..след 1000 броя 11 цифри и това ми е товярителницата.С62 започва.Казаха,че мога да я занеса в офиса и като звънне куриера да му кажа да не анулира пратката.

# 573
  • някъде там
Здравейте, някой тези дни ползвал ли е код, че всичките назад не ми ги приема?

# 574
Пробвай 4328-9404-7730-6948
Аз вчера влизах и излизах от акаунта си 10ина пъти, че ми беше изчезнал пак кода.

# 575
на мен не ми хваща ни един от двата ни форумски кода. единията дава, че е еизползван, а другият, че вече е свързан с профила, но не ми го дава като намаление и не мога да изтрия enjoy-кода...

# 576
  • Пловдив
на мен не ми хваща ни един от двата ни форумски кода. единията дава, че е еизползван, а другият, че вече е свързан с профила, но не ми го дава като намаление и не мога да изтрия enjoy-кода...
Трябва да излезеш от профила, да влезеш отново, дори да рестартираш телефон или комп, ако е нужно и кодът ще сработи.

# 577
Трябва да излезеш от профила, да влезеш отново, дори да рестартираш телефон или комп, ако е нужно и кодът ще сработи.

Така е , няколко пъти влизах и излизах преди да ми го хване отново .

# 578
Здравейте, момитета! Харесах си рокля Guess, но на снимките в близък план шевът е много крив. Дали е възможно да не е оригиналин продукт? Моля, пазарувал от този магазин дрехи на Guess, да сподели.

# 579
Здравейте, момитета! Харесах си рокля Guess, но на снимките в близък план шевът е много крив. Дали е възможно да не е оригиналин продукт? Моля, пазарувал от този магазин дрехи на Guess, да сподели.
Според мен не в възможно, просто когато един бранд си изгради име - името му продава, а качеството става покъртително. Така е и с много други от по-скъпите марки.  😁 Но това все пак не значи, че вие ще получите точно тази рокля, с кривия шев, която е на снимката!

# 580
Поръчахме на 6ти, още не е изпратена според сайта....Много се бави този път

# 581
Редовно поръчвам на Guess  от сайта. Всичко си е оригинално. А и след като знам колко са бързи с връщането на пари, смятам, че нищо не ви пречи да я поръчате и ако не ви хареса да я върнете.

# 582
Кой знае къде ги шият вече, за едни маратонки Пума, които поръчах от Абаут ю, пишеше, че са правени в Сенегал....🙄

# 583
  • на земята
Преди имаше доста намления,покрай празници особено,тази година нищооооо.
Един код който се появява и изчезва и туй то.
Дебна едни маратонки ми те всеки ден по скъпи стават хахах.
А толкова неща си поръчвах преди.

# 584
Кой знае къде ги шият вече, за едни маратонки Пума, които поръчах от Абаут ю, пишеше, че са правени в Сенегал....🙄

Винаги е било така , например дрехи Liu Jo се шият много в България на смешни цени ...

Общи условия

Активация на акаунт