FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 96 493
  • 791
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,
Може ли мнение за тениските на Liu Jo.Отговарят ли си на размерите или са уголемени/умалени, камъчетата падат ли бързо, добро ли е качеството на памука?
Благодаря предварително! 😊

# 556
За мен тениските на Liu Jo са уголемени. Винаги взимам номер надолу от тях. Аз съм доволна, камъчета не са ми падали. Но пък аз ги пера на ръка. Материите са им тънки доста. 1 сезон изкарват. Според мен са доста надценени като цена, но иначе са красиви.

# 557
  • София
Здравейте, може ли някой да ми помогне. Дебна едни обувки на ted baker, повече от година. Сега са се появили в 37номер, някой има ли представа отговарят ли си или са уголемени. Принципно съм между 37/38 зависи от марката и модела и сега се колебая.

# 558
Здравейте, може ли някой да ми помогне. Дебна едни обувки на ted baker, повече от година. Сега са се появили в 37номер, някой има ли представа отговарят ли си или са уголемени. Принципно съм между 37/38 зависи от марката и модела и сега се колебая.
Щом сте ти дебнали толкова време нищо не ви пречи да го поръчате,
пък ако не ви стават - връщате и така!
Друг е въпросът, че щом сте ги дебнали година и чак сега са се появили, да не са върнати от някой поради някакъв дефект примерно 😁

# 559
И аз съм между 2 размера и на ваше място бих ги поръчала и двата, пък после ще реша кой да оставя. ФД са много бързи и за 24 часа след връщане парите са ми по сметката.

# 560
  • София
Щом сте ти дебнали толкова време нищо не ви пречи да го поръчате,
пък ако не ви стават - връщате и така!
Друг е въпросът, че щом сте ги дебнали година и чак сега са се появили, да не са върнати от някой поради някакъв дефект примерно 😁
Това с връщането ясно. 😀 За върнати с дефект не са, пише че има 2 бр налични, миналата година до последно стояха един чифт 36 номер. Така и не се появи нито 37, нито 38.

# 561
  • Пловдив
Тед Бейкър са точни, по- скоро някои модели са толкова точни, че чак малеят. Абсурд да вляза в номер по- малки, а съм с тесен крак.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 17:35 от AlexaS

# 562
Минавам да похваля ФД, уважиха ми рекламацията на едно яке, днес преведоха парите.
Тъжното е, че мм много си го харесваше, а не смея да поръчам отново същият модел.

# 563
  • на пистата
Момичета,къде в плофила мога да си въведа данни за бянковя сметка при евентуалта връщане.Не виждам тази опция.

# 564
Когато направите заявка за връщане ще ви пита за банковата сметка или ако желаете сумата да остане по профила ви. Ако е платено с карта, директно ще излезе питане дали искате по същата карта да ви се възстанови сумата.

# 565
  • София
Изчезнал ми е кода за 10%. Пробвах посочените от вас от последните няколко страници и все ми изписва, че вече е използван. Някой има ли друг код?

Излезте и влезте наново в профила си, при мен така се появи кода отново.

При мен не се появи кода пак като излязох и вшязох 😢 При всички ли се оправи така? Моят беше isic

# 566
  • Стара Загора
И при мен не се появи код. Въведох 2 ръчно, но ми изписва, че вече са използвани.

# 567
Айсик кода е валиден 1 година, считано от зареждането на картата. Този, на когото е кода, вероятно му е изтекла картата.

# 568
  • София
Не, беше валиден до октомври, явно е друга причината.. жалко, че изчезна.

# 569
  • на пистата
Не, беше валиден до октомври, явно е друга причината.. жалко, че изчезна.
И при мен на работеше,влизах и излизах 10 пъти.На края седнах на компътюра и от там се появи.

Общи условия

Активация на акаунт