Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 664
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Като каза муня на пазар, тръгнах вчера до супермаркета за чипс, защото съм в ПМС и яко ми се ядеше. По пътя се сетих, че не е зле да взема и хляб, яйца, песто, кисело и прясно мляко. Е, прибрах се с всичко.. освен с чипс WearyJoy

# 151
  • при късмета
Може би си в ПМС, а не в МПС

# 152
Ами то с този ПМС направо съм си МПС Joy

# 153
Рекох да позаредя колата. Спрях на бензиностанцията, грабнах пари и талона, понеже нали държавата помага, минус 25 ст. си е мил жест уж. Викам на котката, ти стой тука, идвам веднага, мляснах го по муцунката, все пак разделяме се за цели 5 минути, много те обичам, ти мен обичаш ли ме, ох, ше ти изям мустаците, айде чао до след малко... Търпеливо си изчаках на касата, платих , и обратно към кота в колата, той ме гледа обичащо, аз него повече, ама какво държа, що са ми заети ръцете...Еми кво, талона... Олеле, талона само съм го разхождала до касата, стискайки го в ръка, и кой да се сети да го подаде за прословутата отстъпка...

# 154
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Рекох да позаредя колата. Спрях на бензиностанцията, грабнах пари и талона, понеже нали държавата помага, минус 25 ст. си е мил жест уж. Викам на котката, ти стой тука, идвам веднага, мляснах го по муцунката, все пак разделяме се за цели 5 минути, много те обичам, ти мен обичаш ли ме, ох, ше ти изям мустаците, айде чао до след малко... Търпеливо си изчаках на касата, платих , и обратно към кота в колата, той ме гледа обичащо, аз него повече, ама какво държа, що са ми заети ръцете...Еми кво, талона... Олеле, талона само съм го разхождала до касата, стискайки го в ръка, и кой да се сети да го подаде за прословутата отстъпка...
Това е котката, дето беше препикала колата на мъжа ти ли е? Или бъркам потребителката?

# 155
Точно за този котарак става въпрос, обича да се вози човека, как да не го взимам с мен... Разбира се, много внимавам да не ми препикае колата, защото съм чувала, че е много гадно...
Даже по N пъти на ден го чувам, ако ме разбирате...

# 156
  • София
Аз като дете бях много срамежлива и не съм задавала въпроси за секса и интимните части. Но баба ми държеше да ме осведоми по основните въпроси и съм ѝ благодарна, защото цикълът ми дойде сравнително рано и не се уплаших.
Когато станах вече по- голяма, тя дори ми разказваше и разни пикантерии от болницата, в която е работела като санитарка.
Веднъж една нейна колежка, запъхтяна и ококорена, я настигнала по коридора и ѝ споделила, че на оперирания мъж в стая едикоя си, пенисът му бил голям колкото на магаре. Естествено, клюката се разчула в цялото отделение и всички докторки, сестри и санитарки се изредили, едни да го преглеждат, други да му сменят превръзки, завивки и подлоги. После минали да го обгрижват и тези от следващата смяна Smile

# 157
# 158
Значи, ако (да не се случва) мъжът ми попадне в болница, да пускам директно слуха, та да го обгрижват.

# 159
  • София
Сакън! На моя и без това му се лепят като мухи, с подобен слух съвсем ще я втасаме Laughing

# 160
   То слухове е лесно да се пуснат, но е добре да отговарят и на действителността Simple Smile Да няма после разочаровани сестри и санитарки и да си остане зле обгрижен човекът заради неоправдани очаквания Simple Smile

# 161
Вчера се уговорихме с приятелка да се видим за обяд в едно заведение. Седнах, поръчах си и чакам. По едно време ми звъни да ме пита къде съм. Оказа се, че и тя седнала и си поръчала, обаче в друго заведение. 😳 Не разбрах, коя е мунята, понеже и двете не сме ходили преди в заведението, което беше другата. Имената са много сходни Феличе и Фратели и са много близко едно до друго. Изкарахме си обяда по телефона 😁.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 10:30 от black_pearl_30

# 162
  • Deutschland/HE
В двата края на Чайка сте били Simple Smile

# 163
Направих мини наводнение вкъщи. Влизам в кухнята и със засилка изсипвам пълна бутилка с вода в мивката. Кой да забележи, че мивката е откачена и шкафът е в средата на стаята........

# 164
Вчера за пореден път проснах непрано пране. Заредих пералнята, врътнах ключа. Четох си книга и след някакво време видях, че не върти. Врътнах си обратно ключа, проснах. Абе беше си сухо, ама са такива материи, че бързо съхнат. Заредих следващата и тогава видях, че препаратът и омекотителят си стоят. Явно съм пропуснала копчето за старт.
А онзи ден реших да правя пица. Пазарувахме и купих гъби и шунка. В колата се сетих, че все пак трябва и тесто за пицата. Та мм се върна на бегом до Кауфланд. Ама намерил тесто с изтекъл срок, та получи ваучер за 3лв.😂

Общи условия

Активация на акаунт