Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 794
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Ще правя макарони на фурна. Както винаги си ги правя, опичам ги и режа на малката голямо парче. Детето хапва една хапка и виждам как очите й изхвръкват . Викам" Я, не се прави ,а яж"
Тя ми вика" Хапни си ти "
Тогава опитвам и аз една хапка и ми се опъна кожата. Някой ми е разменил кутийте със сол и захар на рафта. Та, така цяла чаша сол в макароните. Отидоха в боклука.

# 181
Ох, аз тъкмо вчера си купих етикети за бурканите. Големи с дебели черни букви. Да няма грешки.

# 182
Яли ли сте тиквички, печени със захар?
По същия начин добре ги посолих със захар и то без никой да разменя кутии, бях у нашите и реших, че това в кутията е сол.
Като им сервирах, хората на няколко пъти ме питаха дали съм сложила сол. А аз абсолютно твърдях, че съм сложила дори в повече. А аз след ковид, никакъв вкус...
Та така и така на мен ми беше все едно какво ям, взех остатъка от тавата за домашна работа Simple Smile

# 183
Днес ми позвъниха, докато ползвах калкулатора на телефона. Записах си на листче номер, на който да се обадя след като приключа разговора. Отсреща затвориха и телефона ме прехвърли в прозореца на калкулатора. Аз усърдно започнах да набирам телефонния номер от листчето и с ужас установих, че не мога да изпиша 0 в началото на номера. Викам си "Айде, даде фира и тоя телефон, бъгна се нещо баш в началото на работния ден." Най-тъпото е, че повторих няколко пъти опита да набера номера, без въобще да се усетя, че щракам по клавиатурата на калкулатора. Scream

# 184
  • Бургас
Тези телефони съвсем ще ни изпият мозъка.
Гледам аз едно предаване по телевизията НА ТЕЛЕВИЗОРА, което много ми хареса. Браво, казвам си, ще напиша един положителен коментар. Ама къде беше бутончето за коментиране? Гледам в долния край на екрана на теревизора, гледам дистанционното, гледам телефона. Къде беше т'ва за коментиране сега. Не знам колко време мина докато се осъзная, че съвсем съм изперкала.

# 185
Мдамм, преди време упорито плъзгах пръст по бюрото, а екранът на настолния компютър не реагираше. Да се чуди и мае човек защо ли. Simple Smile

# 186
  • FRANCE
Аз съм пробвала по монитора на компютъра, пак не става. И входната врата на къщата не иска да се отваря с дистанционното на колата.

# 187
  • София
Асансьорът също не се отваря с ключа от входната врата. Трябвало да хвана дръжката и да издърпам вратата. Но аз упорито периодично проверявам дали не се е променил този факт.

Също така телбодът не може да се ползва като мишка за компютъра. Единственият ефект е, че клиентът отсреща започва да гледа малко уплашено, питайки се къде е попаднал.

# 188
Аз исках да прочета инструкциите на един препарат, едни ситни букви...държа бутилката и мърдам с пръсти по нея да се увеличи...поне 3 пъти, докато се усетя, че няма да стане...

# 189
Мразя да ми пипат монитора, ама наистина много мразя. Една колежка многократно се е опитвала да увеличи шрифта на екселска таблица на монитора ми. Явно има нужда от очила, но не си го признава все още. Като ѝ прекрещях на поредния и се усети. Или някой да забие пръст на него, бррррр. Благ човек съм, но размазано по екрана ме изкарва извън контрол.

# 190
Мдамм, преди време упорито плъзгах пръст по бюрото, а екранът на настолния компютър не реагираше. Да се чуди и мае човек защо ли. Simple Smile

Аз ползвам лаптоп само с мишка, закачена за него. Иначе забравям, че не e iPad (Mac ми е лаптопа). Изглежда идентично и действам с пръсти, не става и се дразня.

# 191
Аз пък онзи ден забелязвам панталонът ми нещо мокър отдолу след като оставих дъщерята на училище. Ама бях хоум офис, та не обърнах много внимание. На следващия ден, същото усещане, ама този път съм в офиса. Викам си, каква тя стана, изпускам се вече незнайно как. Направо се филмирам. След работата, панталонът накрая почти изсъхнал, а аз се качвам на колелото и усещам как пак отново почти подгизвам. Та чак тогава ми светна, че цяла седмица вали, колелото стои отвън, седалката му е най-евтината от амазон, защото гаменчета ми откраднаха оригиналната, докато е било паркирано и за да ги демотивирам да повторят, простея със седалка, която поглъща дъждовна вода, но не я изпарява, а чака да се просмуче директно в някакъв плат на панталон или шлифер. В момента обмислям сешоарна сесия за амазонката, но днес оставих ютията включена цял ден, та чакам да ми отмине муньовскато магия, че само пожар ми липсва.

# 192
  • Street of Dreams
😆😆😆Не съм сама поне - повечето неща от последните постове и аз ги правя редовно. Последно се чудех - не стига че дистанционното за климатика не работи, ами и телевизорът се включва сам. Луда работа....

# 193
  • Бургас
Крушката ни в коридора е със сензор на движение и редовно махам с ръце и на гости когато отида и в обществени сгради и тоалетни...

# 194
Вчера на детето му падна зъбчето...по едно време ме пита къде е...питам я къде го е оставила...казва на масата в една салфетка...а познайте кой го е изхвърлил без и да разбере...виждам салфетка...бам в коша. Това се случва докато бяха с баща ѝ при мен на работа.
Днес се оплакваше че и друг се разклатил...пак са при мен на работа. Отидоха си...аз се прибирам следобяда...след половин час детето пак ме запитва къде ѝ е зъбчето...отговарям не знам...баща ѝ се обажда беше на масата в хола в една салфетка...и допълва: майка ти пак го е изхвърлила, като вижда че няма салфетка на масата. Успяла днес поне да си го занесе вкъщи. 😁Детето рев...къде ми е зъбчето...викам феята го е взела...тя спира с драмата...сигурно и това вчера е взела...викам дааа. Ами защо не ми е оставила стотинки...още обикаля и събира сигурно зъбчета, после ще минава да раздава...та докато я замотвахме и сложих 2 левчета по възглавницата и доволна беше по един лев за двата зъба.
Майка за пример...какво да кажа друго ☺️🤣

Общи условия

Активация на акаунт