Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 291
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Мунята е контрольорът в градския транспорт!
Проверява картата на пътничката до мен. Но вместо машинката(четеца за карти) ,вади от джоба си най-обикновенна нокия с копчета и доближава картата. Гледа и се чуди,защо нищо не му показва на дисплея 😂 Физиономията му беше безценна,след като се усети,какво прави! Сам се изсмя на себе си! 😂
А мен,как ме напуши на смях,не е истина 😂

# 526
  • София
Два пъти ми се случва: Събуждам се по тъмно и панически търся телефона, за да видя дали е време да ставам и будя сина си за у-ще. Не намирам телефон и питам ММ колко е часът и да ме събуди в еди-колко си.
Първият път мислено направих разбор на предната вечер и защо телефонът не е до мен, сетих се, че е събота и сладко заспах.
Вторият път се сетих, че телефонът се зарежда далече от леглото, пак настоявам да ме събудят и чувам как ММ кисело отговаря (защото е станал за работа) "Ти пък къде си тръгнала, събота е"
И двата пъти бях пила приспивателно, едва ли е съвпадение

# 527
  • София
Бременна съм. Остават ми няколко дни до термин и мозъкът ми е изтънял направо, имахме и фалшива тревога с влизане в болница. Всички сме малко изнервени и малко куку вече. Майка ми дойде да помага още миналата седмица, имам син на 4 и половина, който не можем да оставим сам, или да мъкнем с нас по болници по нощите. И двамата с майка ми се разболяха, синът ми от днес до края на седмицата няма да е на градина. Днес имам запис на тонове на бебето, но трябва да сменя трамвай и автобус и ми идва в повече, затова се уговарям с мъжа ми да ме закара с колата. Говорим по телефона :
Аз : Хайде ще сложа часа за 4 и после направо заедно ще идем да вземем малкия от градина.
Той : Добре, става.
След малко влизам в хола да кажа на мама плана, поглеждам на килима и виждам сина ми, който най-кротко си играе с играчките…. Тогава ми светна лампичката…

# 528
Аз чета вашите истории и се смея, но сега се включвам в клуба Joy
Готвих супа, а трябваше да пусна и пералня с блузи, които ми трябват за следващия ден.
Първа грешка - не я пуснах, докато супата се вари, ами чаках до след това. И то стана 23 ч. Та чаках пералнята до 1. В 1 изваждам дрехите - те мръсни! А аз полях едната блуза с "Вениш" и толкова. Течен перилен препарат така и не съм сложила, та заради втората грешка висях до 1.30 (пуснах само блузите на бърза програма). Смях се с глас. Ама днес в 6.30 не ми беше смешно Simple Smile)

# 529
Мунчо, синът ми.
Втора смяна е на училище, от 13.20, само в понеделник имат нулев час на класа от 12.30.
Гледам го преди малко- облякъл се и тъкмо се обува.
- Ти къде, рано рано?
- На училище, нали сме от 12.30.
- То днес сряда, бе, мамо.
- Оф, вярно, заблудих се покрай ваканцията.
Че и учебниците за понеделник беше помъкнал.

# 530
Баба вчера пуснала пералнята с препарат за под 😆 Течният прах беше свършил,  тя не видяла капсулите... И така.

# 531
  • Euskal Herria
И прането как е, Але? Simple Smile

# 532
Мунска изцепка от детските ми години:

Значи, цяла зима в детската ми мирише ужасно. Откровено казано - на ако. Започвам аз да си оглеждам пантофи, обувки да не би да съм настъпала и разнесла някаква гадост. Не и не... Брейй, казвам си, странна работа. И така месеци наред аз си живея и спя, обградена от тази миризма. Чак, дето се вика, вече съм й свикнала.
Идват случайно на гости у нас една приятелка на майка ми с двамата й сина. Много хубави деца, послушни. Пускаме ги да си играят в детската, а аз се правя на голяма и стоя при възрастните. По едно време идва по-малкият син в гостната и възкликва: "Мамо, мамо - виж какво намерииих!" Кога гледам - държи в едната си ръчичка един мечок с цип, който ми висеше на стената, уж да си слагам пижамата в него, а в другата ръчичка - познайте какво? Ами акоо! И при това котешко!
И чак тогава ми светва на мен първо на какво е миришело през цялото време и после откъде се е взело.
Предисторията: бяхме намерили с една приятелка малко котенце на улицата. И го бяхме взели вкъщи ей така да си поиграем, и после го пуснахме отново навън. Докато си играхме, го бяхме сложили във въпросния мечок - да му е топло. А то, горкинкото, от зор се наакало вътре, ама като няма как да ни каже...

# 533
Учудващо добре 😆

Като казах на мама, тя сподели, че е прала с препарат за съдомиялна, тъй че явно ни е генетично заложено 😁

# 534
Отиваме с моя мъж на уикенд-почивка в едно хубаво местенце до Русе, преди настаняването се разхождаме из Русе и той ме пита дали няма да се обадя на моя приятелка русенка да се видим. Не - казвам аз - не се чувствам добре и този уикенд е само за нас.
В хотела в парната баня засичам двама мъже, част от група на тиймбилдинг, единият от които подозрително прилича на мъжа на моята приятелка... Виждала съм го само веднъж преди години за около час, а и ми се случва често да се припознавам и даже съм спирала колата, подвиквайки на непознат мъж "качвай се, ще те закарам..."
Няма начин това да е мъжът ѝ, решавам аз и дишам спокойно, докато преди малко получих обаждане от нея - мъжът ѝ преди малко зацепил откъде по-точно сме му познати и тя ме почна с "аха, идваш по моя край и не се обаждаш, а" Blush

# 535
Аз също съм топ карък по отношение на това да се скрия, ако не искам някой да ме види. На най-невероятни места съм се засичала с бивши гаджета, веднъж видях едно леко ПТП, където една жена фрасна колата на  един такъв персонаж от моето минало. Друг път с мъжа ми сме спрели и слезли от колата към язовир Искър някъде, идеята на слизането беше да си се скараме нормално, понеже аз за пореден път съм сложила незатворена бутилка със сок на седалката, пък тя се поразляла...Та слизаме на воля да си повикаме и да почистим, и те ти го същия, минава с колата край нас...
Друг пък, пред който много се контех и все мацка го играех, ме засича в момент в който пренасям обемист багаж в хм.., небрежно облекло, чучул на главата, качила n кг, и без грим, много ясно. А аз съм светла, и не се ли оцветя, всички ми пожелават бързо оздравяване, дано не е сериозно това от което съм болна...

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 21:17 от Анонимен

# 536
В хотела в парната баня засичам двама мъже, част от група на тиймбилдинг, единият от които подозрително прилича на мъжа на моята приятелка...

Ей така стават разводите... Представи си, че ти беше с чужд мъж или той с чужда жена?
И като почнат едни съмнения, едни подозрения... Simple Smile

# 537
  • София
Друг път с мъжа ми сме спрели и слезли от колата към язовир Искър някъде, идеята на слизането беше да си се скараме нормално, понеже аз за пореден път съм сложила незатворена бутилка със сок на седалката, пък тя се поразляла...Та слизаме на воля да си повикаме и да почистим, и те ти го същия, минава с колата край нас...

JoyJoy
Благодаря ти, че понеделника ми започна така весело Yellow Heart

# 538
Друг път с мъжа ми сме спрели и слезли от колата към язовир Искър някъде, идеята на слизането беше да си се скараме нормално, понеже аз за пореден път съм сложила незатворена бутилка със сок на седалката, пък тя се поразляла...Та слизаме на воля да си повикаме и да почистим, и те ти го същия, минава с колата край нас...

JoyJoy
Благодаря ти, че понеделника ми започна така весело Yellow Heart
И аз Simple Smile
Направо я пренасям в смешките Heart Eyes

# 539
Да довърша срамната история със срещата с бившия, дето ме помни мацка. Предвид неугледният си вид, реших, че единствения начин да не го забележи, е да го гледам право в очите. Така фиксирайки го, направо заковавайки го с поглед, помислих, че няма грам да отклони своя, и да забележи фона, и речено сторено. Тактиката сработи, човека не мръдна с очи, право в моите гледаше. Но май се престарах, защото на края на краткия ни разговор, той ме покани на кафе... Честно, помислих си ' Тоя е егати закъсалия, щом мен ме кани' . То хубаво, ама как елегантно да се измъкна...Светна ми, обясних му, че съм се оттеглила от социалния живот, всичко ми е писнало, и си живея в къщата на село, в заведения не стъпвам, и отшелничеството много ми харесва...Така, мисля си аз, оправдах и доооста небрежния си вид. Той ме попогледна невярващо, кимна с псевдо разбиране, и чао...

Общи условия

Активация на акаунт