Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 772
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Не си ти мунята. В Поморие в определена част в центъра улиците са така направени, че няма измъкване. Няколко пъти сме се губили така.
Ние имаме друга случка там, аз май писах за нея, как с включена навигация отиваме да търсим някакъв супер дупер петзвезден хотел и навигацията ни закара в циганската махала Joy

# 256
   И там ли беше хотелът? Simple Smile

# 257
  • European Union
И ние сме се губили в Поморие преди много години, нямаше навигации още. След пет дни в града всичко ни беше ясно, тръгнахме на разходка до Слънчев бряг и не можахме да намерим как да излезем от града.

# 258
  • Sofia
В началото на 90-те год., под мое напътствие, заедно със сестра ми,дъщеря ми и  немалък багажлък, обиколихме целият Несебър/старият/ в издирване на плажа...така и не отидохме този ден,но си направихме хубава опознавателна обиколка...на тръгване го видяхме къде е 🤣

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 16:46 от Doli

# 259
На почивка сме за две седмици. Знам че сме запазили до 25-ти септември. Вчера по обяд ми звъни телефона, собственика на апартамента. Аз не мога да отлепя, много ми се спеше. Пита ме дали сме оставили ключовете в пощенската кутия. Казвам не, ние сме до утре. Той отговаря, не сте до утре, до днес сте. Проверих, вярно до вчера ни е била резервацията. Питах може ли да платим още една нощувка. Имал вече друга резервация. Та, за един час събрахме багажа и препратихме почивката по-рано, за мое съжаление Grinning

# 260
За съжаление, мое включително, сега при резервация се записва дата на напускане на хотела. Преди беше датата на последната нощувка, или поне така е било на местата, на които сме почивали до миналата година. И аз така си бях пуснала един ден повече отпуск, леко заблудена. Поне имах време да оправя багажа на спокойствие, когато се прибрахме. ММ правилно разбрал и беше на работа на следващия ден.

# 261
  • Бургас
   И там ли беше хотелът? Simple Smile

Почти. От другата страна на поляната Joy

# 262
Преди час и половина сложих да варя яйца... Язък за касеролката и таймерчето.

# 263
Вчера влязох в банята да се къпя. Сигурно 30 минути стоях под душа, и по едно време се зачудих измих ли си косата с шампоан. Чудих се, чудих.. и си я измих за по-сигурно. 🙂

# 264
Хехе аз моите така ги изпекох, но нямах таймерче

# 265
Като се взривиха ли се сети за тях? При мен обикновено така става. Simple Smile

# 266
Все забравям да пиша за моята изцепка 🙈 Работя на място изискващо определено облекло, може само тениската да се смени, но трябва да е сива (като фирмената), черна или тъмно зелено/синьо, без картинки, надписи и прочие. В Сряда отидох с горнището на пижамата- розова с голямо бляскаво коте 🙈 За да не бера срам работих до 8 с яке, когато идва колежка с която много се разбираме, тя е единственната имаща дрехи за смяна в шкафчето. Вече и аз имам де

# 267
Като се взривиха ли се сети за тях? При мен обикновено така става. Simple Smile

Дааа, започнаха да гърмят. Чак на тавана има.

# 268
Абе друго си е да загориш пилешка супа ... Случвало ми се е 2 пъти. А в град като Костинброд съм се губила цели 3 пъти, пък не е да не съм минавала оттам.

# 269
Да ви разкажа и моята случка с варени яйца. ММ по едно време живееше при сина си, че му беше по-удобно за работата. Аз бях почти всеки ден там. Един ден мъжете искаха варени яйца. Изваждам кутийка от хладилника, измивам яйцата, наливам вода в тенджерка и ги слагам вътре. Както ги слагам, яйцата се обръщат във вертикално положение. Странно ми е това, но не се усещам. Все пак решавам да погледна срока на годност отбелязан на кутийката. Като поглеждам, виждам че е изтекъл преди повече от година. Та, добре щях да ги нахраня.

Общи условия

Активация на акаунт