Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 764
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Една приятелка веднъж вари яйца безумно дълго.
Слага 5 яйца и след време решава да провери дали са готови като вади едно. Чупи - не е готово. Взима гениалното решение да сложи ново яйце на мястото на изваденото, естествено без да знае кое точно е новото. После пак вади, пак слага и така няколко пъти докато се усети.

# 271
  • Street of Dreams
Как е възможно да са стояли повече от година?

# 272
Аз затова писах, че са при мъжете. Забутани някъде долу в хладилника, никой не се е сетил да ги погледне и да ги изхвърли. Аз не знам, че са купени отдавна ... и така, са си престояли една година и повече.

# 273
  • Street of Dreams
Наглеждай ги по-често тез мъже. 😆

# 274
Вече не сме така, онова положение беше временно.

# 275
Една моя близка, дето все доказва, че не може да готви, решила да си направи чай в онези красиви китайски порцеланови чайници. И вместо да запари чая, взела, че напълнила чайника с вода и го сложила на котлона... Беше много учудена, че се е разполовил... Сега вече знаем, че дори и чай не може да си направи.

# 276
  • София
Ааа, като споменахте за забравено дете, се сещам за двойната си мунщина преди няколко години.
1. Забравила съм си телефона вкъщи. Защо точно когато чахак куриер на Еконт до работата? Обаче ми светва, че сигурно ще остави пратката в близък офис на НМ и отивам там, още не беше минал, но ми дадоха номера на куриера, обадих се от друг телефон и се намерихме.
2. Въпросната сутрин се возим всичи в колата и ММ казва: "Аз на връщане ще взема детето". Обаче аз "Няма нужда да те чака, аз ще го прибера и отиваме на плуване". Свърших работа, помотах се по магазините, прибирам се без да бързам.... Я, нито мъж, нито дете, интересно къде ли са. Звъня на ММ и той "На плуване сме, нали ти щеше да го вземаш" Cold Sweat Чак тогава зацепих, единственото ми оправдание е, че обикновено ММ го взимаше и рутинно аз се прибирах сама. Синът ми с една съученичка последни в занималнята, майка й го видяла, че стои безстопанствен и го избива на плач, потърсила ме, но нали телефонът си отлежава вкъщи. Добре, че някак изровила телефона на ММ...

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 15:31 от Cuckoo

# 277
  • FRANCE
Горкото дете.
Забравих веднъж малката, но с мен.  Това във Франция.  Бях взела двете девойки да обядват вкъщи и след това ги разкарвам с колата по училищата. Първо каката. После си тръгнах за вкъщи и като паркирах видях дребното че се скатава и ми се хили. Видяла, че я забравих, но си трайка, може пък да и се размине училището Trollface

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 17:46 от madame

# 278
Днес слизах да приема пратка. Малко след като се качих, някой чукна на вратата. Поглеждам през шпионката - някакъв младеж с шапка. Викам си, много съмнително, входът се заключва и не влизат непознати. Аз съм сама, няма да отварям, провиквам се през вратата "Кажете". Момчето рече "Аз съм съседът, Йоан". Познах му гласа, отворих веднага, а той сочи едно декоративно шкафче до вратата и ми казва "Телефонът ти е тук."
Laughing
Като се качих го оставих там, уж само докато отключа...

# 279
Котаракът ми, знаете го. Та човека отдавна се изучи да си отваря врати. Аз в тоалетната, и изведнъж бааам, тряс, нашият отваря и влиза..., аз на тоалетната чиния и широко отворена врата, мъжа ми  вкъщи...

# 280
  • Street of Dreams
Една моя близка, дето все доказва, че не може да готви, решила да си направи чай в онези красиви китайски порцеланови чайници. И вместо да запари чая, взела, че напълнила чайника с вода и го сложила на котлона... Беше много учудена, че се е разполовил... Сега вече знаем, че дори и чай не може да си направи.

😆😆😆😆😆❤️
Поне никой няма да има очаквания от нея. Представям си като предложи на гостите си да направи нещо за хапване/пийване и мъжа й и гостите скачат - чакай, аз! 😆

Преди няколко дни нали Ева писа да си пусна манджата в "Провали в кухнята" (готина група). И аз си помислих - ми на мен всичките ми манджи са за там. Хора, готвя адски вкусно, обаче винаги изглежда като... Абе не е за маса. Въобще не ме бива в сервирането. Имам колажи когато готвим едно и също с ММ, как изглежда от него и как изглежда от мен. 😆 Отдавна ни е шега и постоянно му пускам кошмарни снимки с "скъпи, вечерята е готова".
Та по този повод, онзи ден ще правя спагети. Обаче за любимите ми рецепти все по нещо ми липсва. Реших да послушам съвета на приятелка - прави с каквото намериш в хладилника. Лоша идея 😆
Та разглеждам аз и си мисля - имам розови домати, имам песто верде - дали ще си върви? Ми що да не си върви, все пак салата Капрезе всеки обича, нали? Накратко казано, отново беше много вкусно, обаче цветът.... 😆😆😆😆😬🤢🤢
Нарочно не слагам снимка.

# 281
  • Бургас
Мунята в случая е малкият ми син - 5 клас.
Вчера е седял цял ден гладен на училище и занималня !
И то,защото забравил,че има пари за храна !
Колко трябва да си разсеян....идея нямам !
Някои има ли. 👀🤔😂

# 282
И аз днес си бях сготвила едно ядене ... Някакви зеленчуци с много малко макарони и настърган пармезан отгоре. Но, ако някой ми го беше поднесъл в тоя вид нямаше да го опитам по никакъв начин. Понеже все пак знаех какво съдържа, си го ядох и беше доста вкусно, но ужасно на вид.

# 283
  • Sofia
Мм тази сутрин щеше да си изпие кафето с екзотична добавка ...щипалка 🤣 ..добре,че си бях изпила вече моето и бях почти разсънена...правя му го в джезве,сипвам вода и точно да сложа захар и кафе и я видях как плува вътре 🤢

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 11:37 от Doli

# 284
Вчерашния ден и аз се изявих...

1. Чакам детето да се прибере от училище и да ѝ сложа да хапне. Решила съм, че ще ѝ сложа принцеси - много обича. Направих филийки и за мен, като моите си ги изпекох и изядох, а нейните ги оставих да изчакат прибирането ѝ в хладилника. Тя обаче се прибира с около 15 мин по-рано отколкото съм я планувала и аз само се изстрелях към грилчето и го включих. След това се заприказвах мъничко с нея и докато се преоблича реших да проверя до къде са стигнали с печенето филийките. Simple Smile Естествено до никъде, все пак те са си в хладилника.

2. Гледам едното от реалитите по ТВ. Двете с дъщеря ми чоплим семки. На моменти се усещам, че повече съм вглабена в чопленото, отколкото в предаването. Идват рекламите и аз спирам за малко, щото нали мога да свърша нещо... Заставам и впервам поглед в ТВ, да не изпусна някоя реклама, така както предаването до момента не бях го следила. Е усетих се и станах, но ми стана много смешно.

3. Преди няколко дни установихме, че една от блузите на дъщеря ми ѝ е умаляла. Казах ѝ да я сложи за пране и после ще я приберем или дарим. Вече съм я изпрала с още много други дрехи, изсъхнала е и аз казвам на щерката да си избере една от двете блузи, които ще са ѝ подходящи за следващия ден, като едната разбира се е умалялата ѝ. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт