. Колата си работи на място, грижливо заключена, а аз съм отвън с геврек в ръка. Все пак съм с късмет, защото телефона ми е в джоба и има кой да ми донесе резервния ключ от къщи. Само дето замръзнах докато чакам...
...
Обясних проблема, влезе в положение иии чакаме майка ми да донесе ключ. Пристига тя, носи ключа, нарежда колко съм я притеснила и ооо ужас, ключът се върти свободно в единствената ключалка на шофьорската врата, а дистанционното не реагира, защото командата е зададена отвътре...Тичам, търся ключар, полицаите идват отново на помощ, натискаме дистанционните като луди, явно нещо бъгна и багажника се отключи. Пред зоркия поглед на родната полиция се огъзих и изпълзях през него, за да отключа колата от вътрешната страна, плаках от яд, благодарих иии така. Сега ще търся авто-ключар, който да установи проблема на счупената ключалка, която никога не бях използвала механично за трите години, през които карам тази кола. Ако препоръчате и ключарски услуги за София за бъдещи приключения (гевреците ми излезнаха златни), ще е идеално. Препоръчани теми