ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 110

• 52 493
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Привет и от мен.

Днес за обяд имам салата (зеле, морков, цвекло) и евентуално пилешка пържола + 3 бразилски ореха.
За вечеря пак някакво месо и салата (зависи какво ще сготви МП 😁).

Цел за месеца: -4кг пък да видим Simple Smile

# 181
Здравейте и от мен, не съм писала сигурно седмица, че и повече. Ама то няма и какво.
Държа едни килограми и не мърдам, освен плюс, минус 400-500гр.
Чакам МЦ, но теглото даже леко спадна с 300гр.
Още си чакам заветната 6ца, голям зор ще видя явно.

# 182
Аз мисля че вече перманентно съм с 6-цата на кантара, ама не смея да се радвам че съм в някакъв маратон на ядене.

8 килограма остават до крайната цел (уж).

# 183
Аз ям все по-малко и ще видим докъде ще я докарам Simple Smile Сега съм 66,3 но съм любопитна докъде мога да стигна. Вече се харесвам достатъчно и така да си остана, но то и за задържане пак не трябва да се яде кой знае какво, така че ... Simple Smile Чака ме вечен глад май.

# 184
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!Вчера след въглехидратното зареждане съм минус 500 грама.Мисля, че ще успея да смъкна и задържа заложените за отслабване по 500 грама на седмица.Не търся и целя бързи резултати, но и гладна е абсурд да седя с оглед на ежедневието ми.
Храната за днес е от вчера по кутиите, интервала на хранене е през пет часа, последното хранене е в 18.30.
пиша я общо:
6 яйца на очи
120 грама пилешки дроб във фрайър
270 грама пилешки гърди
60 грама краве масло/не е Президент, Херц, 8 лв. на промоция и не ми се даваха/
Приблизително 1400 калории, днес съм на кросфит преди работа.Дъщеря ми е гледала тренировката и каза, че нищо добро не ни чака.
Храната за петък, събота и неделя ще е свинско контра филе на фурна, 9 яйца и 60 грама масло.Понеделник ще заредя отново с въглехидрати, този път се справих успешно.

# 185
..... Дъщеря ми е гледала тренировката и каза, че нищо добро не ни чака.
Laughing Laughing Laughing

рязах клони, правих лютеница, 40 кила чушки опекох... съсипана съм, всичко ме боли 😩😩😩
вчера беше 'уиски и бадем са добър тандем', кашкавалено роле и луканка още ядох, не много, но сутринта пропуснах кантара
отивам на морето за няколко дни, после ще мисля есенния спорт, хич не е добре така да се гипсирам от няколко часа щъкане на дървета

Сиска, в нас мм пазарува, аз колкото по- радко влизам в магазин, толкова по- често искам да припадна
след морето съм решила да си изям трите отворени кутии с протеин - да не ми заемат място, ще спестя пари и ще отслабна Laughing
следвайте ме за още икономически съвети Mr. Green

# 186
  • в пералнята
Пиете ли протеин? Какъв пиете, колко пиете, кога го пиете?

# 187
Аз нямам физическа активност, само вечер се разхождаме с детето навън. Така че и леко гладна да ходя, нищо не ми става конкретно на мен. Ако се нахраня да си стоя нахранена, не свалям и 300 грама. Това са фактите.

# 188
О, и аз ако се наям както искам...не само не свалям, ами започвам скоростно да качвам.
Стоя си постоянно гладна и това е. Иначе отслабване няма при мен.

От днес с МЦ, теглото поне не е мръднало нагоре, но...съм зверски гладна. Simple Smile

# 189
Здравейте, включвам се при вас Simple Smile

На 30 години съм, 165см, 55кг. За последната година качих около 5 килограма... работя от вкъщи и хладилникът ми влияе зле! Особено и като добавя липсата на движение - чудна комбинация. Проблемът ми е пустият целулит, като цяло нямам и много тонус.
Правя опити за тренировки, но не съм постоянна и ми липсва мотивация, а ми се иска да сваля поне 1-2 килограма, че след 2 седмици съм на сватба. От миналата седмица пробвам с периодично гладуване, изтеглих си такова приложение, което ми казва кога да ям и кога да гладувам.. Луда работа Grinning За 5 дена ефектът е половин кило надолу, ще видим тази седмица Simple Smile

# 190
Привет и от мен!
 Да се отчета и аз Grinning Вчера се върнах от почивката, а днес се премерих и за моя приятна изненада съм -1кг. (което прави общо - 14.2кг.) при положение, че не бях особено стриктна с режима, но пък имах много движение, така че съм заредена с мотивация и продължавам напред към -15кг. Grinning
 Успех на всички! Heart

# 191
Браво на теб! Аз обаче съм 1 кило нагоре от уикенда, а не знам защо. Сигурно съм прекалила с количествата, иначе само плодове, салати, луканка и карфиол ми беше менюто за двата дена. Днес яко ще намаля количества да видим.

# 192
  • France
И аз съм + кило. И не от почивката, а от дните след. Просто апетитът ми е същият (голям), но не се движа достатъчно. И все съм уморена, и все ми се яде... Angry

# 193
Благодаря! Heart
 Според мен, може би, главно задържате вода от повече въглехидрати или сол, поне на мен така ми се е случвало и като започна да пия повече вода и да си направя разтоварващ ден започва да се изчиства водата. Сега четох, че 1кг. е 7700 калории, а това си е доста храна и за няколко дена не ми се вярва да качите толкова само мазнини, ама това са си мои размисли, де Grinning Всеки организъм си е различен.

# 194
Здравейте и от мен, при мен кантара се е заковал и не мърда, което все пак е добре.  Чакам пак да почне да пада надолу. А дано да е скоро.

Общи условия

Активация на акаунт