ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 110

• 52 502
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
За мен най-трудно беше да почна режим. Години наред - 3 години се канех и все не се получаваше. И аз обичах вино, но видях, че ми вреди и сега пия веднъж седмично, без никакви изключения. Готвя за децата, но дори и не опитвам яденето им примерно. Имам много силна мотивация, без да ми плащат за това.

Днес стават 3 месеца на режим (моят е калориен дефицит) и съм 66,2 кг - точно 7 кг надолу за 3 месеца. Чувствам се страхотно, не се налага да си гълтам корема, за да вляза в дрехите си и почнах да си купувам по-малки размери. Днес ще си сложа без никакво притеснение тесен жълт панталон - нещо което преди изобщо не си и помислях. Въобще ми е много готино и никоя храна не ми носи същото удовлетворение. (Извинявайте, похвалих се).

# 226
  • France
Радвам се за теб, но не е ли много 7кг за 3 месеца? Като се има предвид, че ти не почваш от много.

# 227
Не, съвсем здравословно го дават да сваляш по половин кг на седмица. Толкова съм си заложила и на калорийния калкулатор (намалени са ми с 500 гр калориите за деня спрямо тези, които трябва да приемам, за да си поддържам теглото без промяна). Освен това аз не съм склонна да бъдa кльощава и за мен не е опасно в този смисъл.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 12:57 от B2022

# 228
B2022, прекрасно изглеждаш...и мисля че се познаваме. Simple Smile

Аз пак съм забила на едни килограми, явно пусти организъм си има някаква памет и това е.
Сега се чудя какво да направя, за да раздвижа нещата.
Мисля да опитам вечер да ям яйца със салата, или само месо без нищо друго.
На обяд ще си оставя плодовете, че иначе плод не ям.

# 229
Значи се познаваме сигурно Simple Smile Ако искаш пиши ми на лични Simple Smile

Аз вече ще заложа на рибата колкото се може по-често. Тя не ме предава никога.

# 230
Привет, момичета Simple Smile
От 25.08 до днес -3кг като е ясно, че са само вода. Върнах се почти до позицията, до която бях стигнала преди няколко месеца.
Като ви чета за рибата и на мен май това ми се яде 😁

# 231
  • Пловдив
Аз и преди съм писала в темата, че като мина на риба и много бързо свалям.
Днес ще обядвам скумрийка с гарнитура нахут и домат.

B2022, много добре изглеждаш.

# 232
  • София
Отново съм тук за седмица, трябва да сваля поне 1 кг, ама как ще стане още не знам. Приключвам и с плодовете засега, ще ми трябва време да свикна, обичам си нещо сладичко да има дори и да не е всекидневно.

# 233
Здравейте, започнах от 74-75 кг, добутах до 69 с Дюкан. После без конкретен режим,  и много движение добутах до 66. Опитах се да почна една яйчена диета, но не успях. Вече искам нещо по-систематично, за да смъкна посл 6-7 кг. От днес мисля да се върна на нисковъглехидратен режим докато ударя 60 кг, като правя и кратки гладувания чат-пат.

Та  засега си почвам нисковъглегидратно, но ще правя и  по някое лунно гладуване. 

# 234
Успех! Моята следваща цел е 63 кг, като не бързам за никъде. Тоест надявам се да стане до Нова година евентуално.

# 235
Привет, дами!

От 25.08 до днес - 4кг надолу. Общо 6,8кг от най-високото ми тегло през юни, когато стартирах режима (макар и само за месец, след което всичко по старому) Rolling Eyes
Като се връщам назад ме е яд, че спрях и се върнах към старите навици през юли и август ...
Не, че и сега не прегрешавам ама друго си е ако е инцидентно, а не ежедневно Rolling Eyes

Следваща цел: -5,5кг (да падна под 80кг).
Да видим дали ще паднат за месец. Вярвам, че ще се случи, защото имам много за сваляне, но да не казвам голяма дума Simple Smile

# 236
Здравейте и от мен,

падна пак теглото, ама за 2седмици съм свалила половин килограм.
И аз имах планове до НГ да съм Х-килограми, ама като гледам...може да се случи ама към май-юни 2023г. Simple Smile

# 237
Здравейте, аз виждам инцидентно на кантара 65,8 но като цяло си поддържам 66.

Много съм щастлива. (И на това съм доволна, дори и грам да не сваля поввече ). Режима ми продължава за вечни времена, за да не кача пак. Тъкмо ще проверя как вървят кг надолу и докъде ще стигна.

# 238
Здравейте, аз виждам инцидентно на кантара 65,8 но като цяло си поддържам 66.

Много съм щастлива. (И на това съм доволна, дори и грам да не сваля поввече ). Режима ми продължава за вечни времена, за да не кача пак. Тъкмо ще проверя как вървят кг надолу и докъде ще стигна.
В2022 твоят режим калориен дефицит ли беше?
Момичета успявате ли да спазвате вашият си режим и да сваляте кг без съвсем да прегрешите от време на време с нещо което обичате да хапвате  или прегрешавате и продължавате след това отново по режима?
При мен препъни камъка са салдките неща и хапването им в събота,сега вече една събота прескочих да видя до кога ще устискам и дали ще има резултат,но силно се надявам.
Успех на всички

# 239
Здравей, да.

Аз прегрешавам рядко, предимно в събота, понеже пия вино тогава и то ми трупва още калории. Вчера изядох 200 грама картофено пюре за първи път от 3 месеца насам. Но не ми е грях, влезе си в калориите. Аз ям всичко, вкл сладко, но просто си броя калориите и не прекалявам. От сладкото ям шоколад или крем карамел. Без  вафли, торти и подобни многопластови изделия. По-лесен режим за мен няма и едва ли може и да има.

Общи условия

Активация на акаунт