ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 110

• 52 495
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Аз също не закусвам и без проблем изкарвам до обяд. Ако закуся става страшно, но в 95% от времето не изпитвам такава нужда 

Теглото ми е същото, нямам с какво да се похваля.
Мечтата са ми още-10кг но ще се радвам и на 5кг. Остава да ги сваля.
Изключително трудно и бавно е при мен.

# 211
Аз започнах да отслабвам, през 2009, като започнах да закусвам. Не бях го правила от поне 20 години. Но спрях вечерното похапване.
И досега се събуждам гладна и трябва да ям.
Което доказва колко сме различни.

# 212
  • Пловдив
Аз закусвам от няколко години, откакто започнах да отслабвам.
Сега не мога да си представя да не закусвам. Преди две седмици си правих кръвни изследвания и премрях от глад, защото трябваше да отида сутринта на гладно.

Единствената причина, която ми хрумва, за да огладнявате след закуска е, ако закуската ви е предимно въглехидратна, защото се вдига захарта бързо, произвежда се повече инсулин, после захарта пада и пак се появява чувството на глад.

Закуска от две яйца, малко сирене и препекана филийка и малък плод е супер балансирана и дава чувство на ситост по-дълго време.
Ако са овесени ядки, трябва и протеинче да се добави.
С една дума, трябва нещо протеиново да има. Поне при мен това действа.

# 213
  • France
Аз също наистина отслабнах, когато почнах да закусвам. До тогава никога не бях закусвала освен дълго кафе без захар.

# 214
Аз отслабнах откак почнах да ям наполовина на преди. Както и да я разпределя храната, процесът ще върви, но на мен сутрин просто не ми се яде. Основното ми хранене е вечер, като не прекалявам с нищо.

# 215
Момичета,тези които спортувате,хапвате ли след спорт и какво,колко време след спорт ако се храните?Само доза протеин или нещо друго,нормална храна?

# 216
Извара с банан и малко мед, освен ако не е време за обяд или вечеря. Не се насилвам да ям, ям ако съм гладна.

# 217
Извара с банан и малко мед, освен ако не е време за обяд или вечеря. Не се насилвам да ям, ям ако съм гладна.
Да,за това говоря,ако е време за обяд или вечеря какво хапвате след спорт?
Аз правя спорт обикновено вечер като се прибера и съответно е време за вечеря след това,.затова или пия един протеин на прах с вода(вече) или не вечерям.

# 218
Аз си ям нормално, ако ми се яде. Баш след спорт съм най-гладна. Протеин не съм ползвала никога.

# 219
Аз си ям нормално, ако ми се яде. Баш след спорт съм най-гладна. Протеин не съм ползвала никога.
А колко време след спорт ядете?

# 220
Абсолютно никога не съм се съобразявала с някакви конкретни препоръки, така че не се старая да спазвам определено време - виж за яденето преди спорт е друго, минимум час, и винаги нещо съвсем, съвсем малко колкото да не припадна насред тренировката.

Но обикновено около 30 Мин, защото преди това си вземам душ и се преобличам, а и не винаги правя упражнения вкъщи, тоест може би още 10-15 минути отгоре за пътя. Поне често съм прегладняла, салатата е най-бързото възможно. Аз по принцип основно на салати живея, де. Но ако умирам от глад ще гребна няколко лъжици кисело мляко, това ми е храната за когато наистина ме мързи 😄

# 221
След тренировка преди обяд и вечеря ям месо и салата. Протеинови, сравнително нискомазнинно. Друго не ми се яде.
До 1 час след спорт нямам апетит за нищо.

# 222
Забелязах следния трик за лесно отслабване - вечеря с риба. Колкото пъти вечерям риба (вчера дори беше пържена пастърва), толкова пъти кантара е рязко надолу сутринта. Четох някъде, че Виктория Бекъм винаги вечеря риба със салата, ами добре прави жената Simple Smile

# 223
Чета ви надъхвам се, и пак съм се отпуснала...напоследък ми се яде само нещо соленичко, джънк ако може с винце...
Откривам сезона "ще отслабна за Коледа".

Пък Викито Бекъм хич не я мисля нея, с нейните
финанси е нормално да е струна.

# 224
Със сигурност за който си има наети хора да се грижат за храната му, е по-лесно. И го няма изкушението да изядеш просто което е по-лесно/бързо/бюджетно или ти се е изпречило докато пазаруваш.
Но и за хората от шоубизнеса и модната индустрия фигурата си е част от работата и имиджа, там и мотивацията е много повече от едното собствено самочувствие и здраве.

Общи условия

Активация на акаунт