На пазар във Варна - тема 70

• 35 893
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Добър ден на всички!
Идея за физически магазини, в които да има бели детски блузи с яка

# 196
  • Варна
здравейте, на Владиславово има ли някъде пекарна, на която да поръчам питка за неделя?
Пекарната на пазара,до ключаря.

# 197
Някой може ли да сподели мнение за възглавница за бременни? Разгледах в интернет, но всички ми изглеждат еднакви и с огромни суми...
ОЛХ? 100% има и чисто нови, подарени или купени и неползвани

# 198
  • Варна
Добър ден на всички!
Идея за физически магазини, в които да има бели детски блузи с яка
Преди 2-3 год. съм виждала в Уайкики. Вече сме на мъжка номерация и не съм гледала.

# 199
  • Под Слънцето
Добре,хора . Трябва да купя дълбока  тава, в която да се вари лютеница. Но ми трябва да не е много широка. По-скоро тясна, за да я завирам във фурната на печката. Искам да е с дебело дъно също. Старите ни  тави  са големи. А  огън не ми се пали и да бъркам с  часове с  дървената лъжица. Очаквам идеи кое е това място, от където ще се  сдобия с  търсената  стока.  Благодаря  предварително!

# 200
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Сещам се за големите подцинковани тави, но не мисля, че се събират във фурна. Проверете в домашните потреби на Чаталджа, до бариерата. Там има 2-3 магазинчета и съм виждала от тези стари тави. По спомен повечето са с дръжки, което е препъни камък за фурната.

# 201
  • Варна
TopsyG, онлайн? Сигурно си търсила, но да покажа за всеки случай: https://www.emag.bg/tava-kupro-emajl-osobeno-dylboka-f30-400182/ … q&cmpid=97526

# 202
  • Варна
Топси, хвърли едно око във Вулкан.

# 203
Подцинкована тава за лютеница - НЕ !
Смлените домати имат висока киселинност и от температурата в фурната на цинковото покритие ..... Ще му се такова такофтата!
Варианта е медна тава с калаено покритие за фурна, но е много скъпо удоволствие. Алпака тенджерите не стават - тънки са им стените. За сладко във фурната ползваме емайлирана тава но тя не е дълбока. Евентуално се търси решение за дълбока емайлирана тава с метални дръжки !

# 204
  • Варна
http://www.chrom.bg/product/287/%D0%A2%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BD% … 0%BE%D0%BA%D0%B0-
Ето това става най добре за лютеница и мисля че и във фурна ще влезе. Ако не от правоъгълните. Магазина им във Варна е "Спринт 2000" ЕООД   Варна   ул."Пенчо Славейков" №46   052/ 611 769
http://www.chrom.bg/product/99/%D0%A2%D0%B0%D0%B2%D0%B0-385-295-70

# 205
  • Варна
Малко не по тема пазаруване, но търся учител/и по Български език и по Математика за 11 клас. Да обяснява разбираемо и да не е краен в квалификациите.

# 206
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
По БЕ, Иванов от Пета гимназия.

# 207
  • Варна
Деспина, мога да дам на лс координати на учителка по БЕЛ.

# 208
  • Под Слънцето
Благодарности  за идеите! Пътувам към Чаталджа . Имам час за  козметик  и ще съчетая с оглед по домашните потреби наоколо.

# 209
Да ми препоръчате хубаво завдение/ресторант с вътрешен детски кът? Утре имам повод и ми се ще да отскочим да хапнем до Варна.
Насочила съм се към Стария чинар на Порта, но се притеснявам да не би да стане студено вечерта и ми се ще да имам резервен вариант.

Общи условия

Активация на акаунт