На пазар във Варна - тема 70

• 35 848
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Едно време взимах от Шихо на колхозния пазар. Идеално ме устройваше цената и имаше разнообразие от тетрадки.

# 181
Вчера бях в Шихо на червения.
Много хора  купуваха тетрадки.

# 182
  • Deutschland/HE
В италианския магазин срещу Билата до 10ти пощенски клон имаше доста тетрадки, но не знам цени.

# 183
Някой да е виждал играчка (не плюшена) Пинокио? Детето се тръшна и буквално ми трябва веднага.

# 184
  • Варна
За Влаева съм чувала хубави неща, но наистина часове се записват за след месец.

# 185
За Влаева и аз да разкажа. Случката е с дъщерята на братовчедката ми. Двете са съученички и се познават и затова братовчедка ми ходеше при нея. Детето имаше проблем и ходеше редовно при Влаева. Не успя да помогне на детето и братовчедка ми отиде за второ мнение при друг гастро. Оказа се, че детето е с един бъбрек по рождение (осиновено е и осиновителите не са знаели за това) а Влаева всеки път е описвала документално при прегледа на ехографа ,че имало два добре оформени бъбрека....
Аз съм ходила при Влаева, също. Не ми помогна.

# 186
Някъде виждали  ли сте  бръшлян в саксия?
Скрит текст:

# 187
Реа, моя проблем беше остър гастрит и болки. Нямам други впечатления и пак казвам - това е лично мнение от еднократно посещение.
Хубаво е да се знае при кой лекар за какво може да се ходи.

# 188
Майстор да боядиса стените?

# 189
Някой може ли да сподели мнение за възглавница за бременни? Разгледах в интернет, но всички ми изглеждат еднакви и с огромни суми...

# 190
Някой може ли да сподели мнение за възглавница за бременни? Разгледах в интернет, но всички ми изглеждат еднакви и с огромни суми...
И аз бях със същата чуденка преди време и накрая си взех такава от Лидъл. Беше доста бюджетна, спрямо всичко останало. Направена от топчета морска пяна (не знам как точно се нарича това). По същество не ми свърши работа, понеже е мека. Накрая ползвах обикновена с пера (твърда) и ми свърши чудесна работа. Лидълската обаче ми беше удобна за кърмене в леглото вечер.(подпираше ми идеално ръката) После ми заемане твърде много място и бързо я подарих.  Не бих взела втори път.

# 191
На мен докторът също не ми помогна особено, каза ми че имам един проблем, който в последствие проверих при друг и оказа фалшива тревога. Определено е амбициозен, но и да кара пациентите си да правят излишни изследвания 😠

# 192
  • Варна
Някъде виждали  ли сте  бръшлян в саксия?
Скрит текст:

Миналата година си купих от ХоумМакс.

# 193
  • Варна
Възглавница купихме от този сайт/внасят ги от Германия/ и момичето, което я ползва е много доволна. Освен това, мисля че става и за кърмене.
https://mitevbg.com/category/pozicionirashti-vazglavnici?order_by=sort_order

# 194
здравейте, на Владиславово има ли някъде пекарна, на която да поръчам питка за неделя?

Общи условия

Активация на акаунт