На пазар във Варна - тема 70

• 35 908
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
А за ЯМР трябва ли предваротелно да се запише час?
Мисля,че да.Поне колежката ми като ходи са и казали чак за следващ месец и тя звъннала във фонда ни и веднага я уредиха с час и тя много се учуди, вика ама как то нямаше часове, ама явно си оставят аршин и за такива ситуации,знам ли?

# 226
Записването на час си е чиста проба шуробаджанащина в болниците !
Преди време си направих експеримент - звъня по телефона за час за преглед с направление, казват ми на другия ден след 11.00 бил най-ранния час, независимо, че лекаря е от 7.30 на работа. На следващия ден отивам на място в 7.50, питам за час и ми обявяват, че има свободен час за 8.30 !  Това какво е - игрички на лекаря или на регистратурата ?
За това изобщо не се учудвам за часовете за преглед - всичко зависи от това кой се обажда и основното - кой плаща ! 

# 227
В Сити клиник като ходих преди време да си записвам час ми казаха, че по ЗК може след месец, иначе ако си плащаш може и след дни.

# 228
Нашият подарък за добре дошли!
Празнувайте с нас от 13.09. до 18.09. с 15% отстъпка при покупка* в онлайн магазина на DM

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/moyat-lyubim-dm-veche-s-online-magazin-1558048

Има и безплатна доставка при взимане на поръчката от магазин по избор Flowers Hibiscus

Празнувайте с нас от 13.09. до 18.09. с 15% отстъпка при покупка* в онлайн магазина на dm. И ето как работи:

Само 3 лесни стъпки до твоята отстъпка от 15%:

Стъпка 1: Регистрирайте се на www.dm-drogeriemarkt.bg в „Моят dm акаунт“.
    Стъпка 2: Добавите любимите си продукти в кошницата за пазаруване.
    Стъпка 3: Отстъпката от 15% на цялата поръчка ще видите автоматично преди плащане в „Отстъпки преди крайната сума“.

*Отстъпката е валидна само от 13 септември 2022 г. до 18 септември 2022 г. за всички регистрирани клиенти в онлайн магазина на dm на dm-drogeriemarkt.bg. Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата. При отстъпката се изключва покупката на мляко за кърмачета до 12 месеца.

# 229
  • Варна
alethea, аз си поръчах някои нещица вече, благодаря ти!
Имам въпрос, да не ви се стори смешно. Знаете ли някакъв вид абонамент към таксиметрова компания за водене на дете до училище и дали има намаления за ежедневно ползване? Или някой, който се занимава с частни превози и би могъл? Цените на такситата вече са непоносими във Варна, не знам така ли е в другите градове.

# 230
alethea, аз си поръчах някои нещица вече, благодаря ти!
Имам въпрос, да не ви се стори смешно. Знаете ли някакъв вид абонамент към таксиметрова компания за водене на дете до училище и дали има намаления за ежедневно ползване? Или някой, който се занимава с частни превози и би могъл? Цените на такситата вече са непоносими във Варна, не знам така ли е в другите градове.

Извинявам се за офтопика, не знам за такава компания но даваш сериозна идея за бизнес ...

# 231
За такава официална услуга не знам, но знам за хора, които се уговарят с шофьори от компаниите, които да поемат ежедневен ангажимент.
Практика било малките ученици на МГ от кварталите да се събират на указано място и да се качват по 3-4 деца при предварително договорен шофьор, плащаха на месец такса .
Така че търсете познат таксиметров шофьор, който евентуално да ви насочи към колега

# 232
  • Варна
Има такава услуга.Напишете в Гугъл : С такси на училище.

# 233
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Има такава услуга, по спомен Триумфа предлагаха.

# 234
  • Варна
Като услуга отдавна я има. Вече как вървят цените вероятно е накакъв абонамент и няма да е стандартната цена за таксиметрова услуга.
При директна договорка с шофьор има вероятност и цената да е още по-ниска.
Давам и друга идея-някой родител от квартала или приятел, с на когото децата са в един клас. В класа имаме майка, която води и взема още деца, освен нейното.

https://triumftaxi.com/home/info/5

# 235
Момичета, търся мъжки тениски с яка, бели, тип "Лакоста", виждали ли сте скоро някъде?

# 236
Някой знае ли и усеща ли всъщност по кварталите миризма на изгоряло, сящаш гори дървесина . Да няма пожар наблизо около Варна? От вчера ми мирише.

# 237
Здравейте, искам да сменя матраците на 2 стари легла ракла с механизъм малки. Най - вероятно трябва да се направи нова подматрачна рамка и да купя матраците. Някой правил ли е подобна гимнастика и къде?

# 238
Някой знае ли и усеща ли всъщност по кварталите миризма на изгоряло, сящаш гори дървесина . Да няма пожар наблизо около Варна? От вчера ми мирише.

В четвъртък в голямата жега цял ден ми миришеше на пушек, даже си мислех, че си въобразявам. После видях във ФБ пост, че е имало пожар в Западна промишлена зона, но не помня сега какво е горяло.

# 239

Имаше пожари предната седмица  в Младост ( три пъти) и складовете над крайезерния път, май около гарата . Сега всичко мирише заради падналия дъжд.

Общи условия

Активация на акаунт