На пазар във Варна - тема 70

• 36 544
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
За детски психолог мога да предложа Кремена Велева в МЦ Медикал плюс.

# 286
  • София
За здравните в НАП се носи Е104 от ЗК където сте работили.  Не е нужно до го превеждоте. Веднага отбелязват месеците за които сте осигурени, но реално в системата излизат след около две седмици или след 25-то число /не съм сигурна как беше точно/
За килимите съм ползвала "Чисто килимче" Не са идеални, но са добри.

# 287
  • Бургас
Здравейте. Не намерих по-подходяща тема, за това ще питам тук. Моля препоръчайте ми някой бюджетен хотел във Варна. Трябва да отида за един ден по работа.
Ако е около ул. Ген Колев ще е по-добре, но като цяло местоположението не е от съществено значение.

# 288
  • Варна
Преди години настанявахме колеги в "Колор", провери им цените.

# 289
  • Варна
Здравейте. Не намерих по-подходяща тема, за това ще питам тук. Моля препоръчайте ми някой бюджетен хотел във Варна. Трябва да отида за един ден по работа.
Ако е около ул. Ген Колев ще е по-добре, но като цяло местоположението не е от съществено значение.
Чувала съм че хотел Колор, Палитра и Елица са бюджетни. В района на ген. Колев въобще не се сещам за хотел…

# 290
  • Варна
Аз се сетих за хотел Орбита, но отзивите са малко кофти.

# 291
  • Бургас
Благодаря ви, ще ги проверя.

# 292
Наследих пералня, която пуска някави мръсотии по прането. Трябва да се почисти или профилактика някяква, някой да е правил нещо подобно?

# 293
  • Варна
Може би в гуменото уплътнение на вратата има насъбрани боклуци. Провери и изчисти. Знам също, че има специални препарати, с които се пуска на празно да върти, но не мога да бъда по-конкретна.

# 294
  • Варна
Таблетки за миялна.Слагаш 2 в барабана и пускаш на 90°.Слагам някоя стара дреха да не върти празна.Също изкарай чекмеджето за праха и го измий. Продават и някакви препарати за почистване.Сестра ми си беше купила.Пералнята е 2г. и като сложила препарата почнали да излизат много боклуци,може би от маркуча.За съжаление хвърлила кутията.

# 295
Използвам обикновен прах за бяло пране един път на месец и половина, пускам празна пералня на най-дългата програма на 90градуса.

Редувам с препарат за почистване на Хайтман май беше.

# 296
От ДМ купувам за съдомиялна и пералня препарат за почистване.

# 297
Сложих препарат, висок градус, но тези боклуци явно са големи да минат през филтъра там и са си вътре и остават по дрехите. Чистих и гумата. Трябва да се разглоби и почисти, ама не знам кой

# 298
  • Под Слънцето
Калина,  долу в дясно трябва да има едно изрязано прозорче. Бутни го. Има капачка на тръбичката.Подготви си легенче. Вадиш тапата и изтича гнус. Поне  в нас се перат мазни раб. дрехи и си знам през месец-два- чистене. Таблетки купих последно 12 бр за 4,90. Бяха на промоция в некъв сайт и ги ръгнах към друга покупка. Ползвам и един препарат от Кауфланд . Мога да ти го снимам.

Аз още съм с гипс на дясната ръка и малко трудно пиша с 2 пръстта, но сега имам нужда от тв техник . Задължително е да има лицензиран сервиз, че изгоря  нещо в тв-то онази вечер в бурята. Имаше токов удар , монитора ми мигна за части от секундата, а телевизора беше за фон.. Чух нещо рече "пук" .. и край на картината. Говор има. Заведоха ми щетата , но искат протокол от сервиз какво е изгоряло и колко ще струва  или няма да се оправя апарата..

# 299
Благодаря!
Срещу пазар чаталджа сервиза дали не е такъв?
Търся големи щипки да стават за тези сушилници - окачените пръчки, които висят от тавана

Общи условия

Активация на акаунт