На пазар във Варна - тема 70

• 35 805
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте ,
къде мога да намеря ефтин  твърд куфар среден размер. Трябва ми много спешно, защото се наложи да купя билет с чекиран багаж за вторник, защото нямаше билети само с ръчен, та така и така съм платила скъп билет да го използвам максимално. В метро преди имаше куфари , някъде другаде ?
Метро, Джъмбо,
Гранд Гепард, Естил - имат магазини по моловете мисля
даже май и в Мадара съм виждала

# 31
  • Варна
LeoVita, Джъмбо, но е предположение. Обаче е близо до Метро и не пречи да се види. Иначе Гранд Гепард, обаче в кой мол не се сещам. Аветисян също, там имаше като ходихме преди няколко месеца.

# 32
Гранд гепард е във Варна мол.  Имаше различни ценови категории.

# 33
Гранд Гепард има и на Владислав, около Билата май беше. Иначе в подлеза на Катедралата, откъм Синия пазар, има магазин за много куфари. Не са кой знае какви маркови, но пък са по-бюджетни. Ние имаме от там мек куфар и сме доволни.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 14:51 от Ели-Мели

# 34
  • Варна
И аз за подлеза щях да пиша.Последно миналия месец взех за 60лв.

# 35
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ох, знам, че не е за тази тема, но също знам и че ще дадете акъл къде да звъня.
Търся идеи къде може да бъде настанен човек, който не може да се грижи сам за себе си.Не е с деменция, има проблем с крака и не може вече да става от леглото и дори една елементарна супа да си направи. Няма си никого, а и отказва  да го запиша на разнос на храна, защото " вземали му повече от половината пенсия и храната не ставала".
Има опция в Социалния патронаж да му носят безплатно храна, но това зависи от пенсията. Инфо за храната може да се получи от кметството. От Социалния патронаж при липса на ТЕЛК може да идва за 2 часа на ден човек да му помага в домакинството(почистване, плащане на сметки, готвене). Ако ви устройва по интересувате се.

# 36
  • Варна
А на мен дали ще помогнете? Къде се предават изгорели енргоспестяващи крушки?

# 37
  • Варна
А на мен дали ще помогнете? Къде се предават изгорели енргоспестяващи крушки?
Кауфланд

В нашите хипермаркети ще откриете кутии за събиране на използвани LED и енергоспестяващи лампи, както и за много други рециклируеми материали. С нашата система за обратно връщане ние гарантираме, че висококачествените суровини се рециклират и всички замърсители, които могат да съдържат, се изхвърлят правилно.

При нас може да върнете:

Опаковки от хартия и картон
Фолио
Електрически крушки
Малки електрически уреди
Батерии

# 38
  • Варна
Здравейте, търся стъклар за изработка на аквариум, ако може телефон, за да се консултирам?

# 39
  • Варна
Здравейте, до сега поръчвах торти от the cake, но от известно време са затворени. Някой знае ли причината ?
И поради тази причина, може ли да споделите надеждна сладкарница за торти ?
На страницата си във ФБ беше писала >>>> Здравейте, приятели!Искам да Ви съобщя, че до края на месеца не приемаме нови поръчки за торти,понеже графика ни е запълнен.Също така за периода 08-12.09,включително!

P.S. Аз също много харесвам тортите ѝ и в последните години взимам само от нея.

# 40
  • Варна
От съфорумка,  която живее обаче в София,  разбрах,  че в някои книжарници подвързвали учебници по такъв начин,  че подвързиите изобщо не падали. Знаете ли къде във Варна го правят.  Миналата година накупих подвързии,  които бяха точно по размера на учебника,  но въпреки това много се изхлузваха и вечно бяха като баница из раницата.

# 41
  • Варна
Ако е за машинно подвързване, правят в Книжарници "Варна"".
Подвързвах така миналата година и се оказаха доста издръжливи и понеже се прави по учебника, дълбока е подвързията и не пада. Лошота е обаче, че на и след 15ти септември е лудница и може да отнеме дни докато ви ге направят.
Вероятно и в други книжарници се предлага или магазини тип Офис 1.

https://www.google.com/search?q=%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%BD%D … bile-gws-wiz-serp

# 42
  • Варна
Аз купувам подвързии по размер на учебниците и после вкъщи с един малък телбод ги уплътнявам допълнително по ръбчето на учебника, но без да засягам самия него. Досега три години методът е успешен. Нямам в момента възможност за снимка, но ако се сетя, ще направя тези дни.

Машинното подвързване по книжарниците го ползвам само за помагала и учебни тетрадки, които после няма да се връщат (моята дъщеря сега ще е 4 клас и учебниците все още ги връщаме в края на годината), тъй като от едната страна се подлепя и ме е страх, че после при отстраняването на подвързията ще нараня учебника.

# 43
  • Варна
Всички учебници и помагала тръсвам направо с раницата на 1 учебен ден в книжарница  АБВ, понеже е близо до училище и си ги вземам няколко часа по-късно . Не е тип машинно, но подбират подвързии, които са абсолютно точно. Иначе вече купувам тетрадки, които са с корици като пластмасови и за тях подвързии не ползвам.

# 44
ivka_smile, от къде взимаш такива тетрадки и на каква цена?
На мен ми трябват голям формат , широки редове от 60 и 80 листа. Обикновенно взимам от Лидъл, но лесно корицата се отделя от тетрадката. Някой ходил ли е скоро в Джъмбо, дали са изкарали тетрадки и какви са цените?

Общи условия

Активация на акаунт