На пазар във Варна - тема 70

• 35 803
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Не съм, поръчвала съм по интернет, но никаква работа не върши.
Не е твърда, за да стои в показания вид.

# 61
Ох, ами какво да сложа на служебния стол и на седалката в колата, отчаяна съм.,...

# 62
От Джъмбо съм купувала, но не е на центъра. Аз ползвам същото, но е старо и вече сякаш никаква работа не ми върши.

# 63
  • Варна
И моята беше от Джъмбо, наистина не върши кой знае колко, но поне не беше скъпа Joy
След местене в нов офис се потурчи някъде, но хич не ми липсва. Просто е нужен хубав офис стол.

# 64
  • Варна
Изтървала съм ви...
Днес в Гранд мол са открили магазин на турските имитационни парфюми МАД. Цените, нормално, са доста по-високи от тези в Турция. За 2 по 100 мл ми казаха 95 лв., 1 от 50 мл. - 30 лв., ако не се лъжа.

# 65
  • Варна
Ох, ами какво да сложа на служебния стол и на седалката в колата, отчаяна съм.,...

Възглавничка. Нищо друго не върши работа и следете за стойката/осанката постоянно. На всеки час си създайте ритуал да ставате и да правите по някое упражнение.

# 66
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате тапицер за Варна, който да дойде на място? И също така ако някой има отзиви за тапицерка на име Нина? Много благодаря

# 67
  • Варна
Знам, че темата е "на пазар", обаче аз търся преподавател или школа по немски /без Гьоте /за 13 годишно,  от личен опит. Знам, че е Гьоте е най - добре, но съботния график не ни устройва, просто. Много ще съм благодарна!

# 68
Бихте ли препоръчали фирма за  правене и монтиране на входни врати  с чип за блок,която да работи на приемливи цени?

# 69
  • Варна
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате тапицер за Варна, който да дойде на място? И също така ако някой има отзиви за тапицерка на име Нина? Много благодаря
Искаш да дойде да види или да тапицира при теб? Аз няколко пъти съм ползвала Живко Митев- мебели Митев. Идват, вземат    и после връщат. Носили да диван до 5 етаж без асансьор.

# 70
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Какво ви интересува за Нина? Имам съмнения, че е майка на моята приятелка. 😊 Нисичка жена с тъмна коса. 😊 Не е първа младост жената. 😊

# 71
  • Deutschland/HE
Знам, че темата е "на пазар", обаче аз търся преподавател или школа по немски /без Гьоте /за 13 годишно,  от личен опит. Знам, че е Гьоте е най - добре, но съботния график не ни устройва, просто. Много ще съм благодарна!

Преди седем години дъщеря ми взе 20тина урока в Бета, срещу Образцов дом `точно тад магазин Дафне). Тя беше доволна, помогна и за първите дни в Германия. Друг вариант е Маестро школа зад х-л Черно море, при Таня и Уго.

# 72
  • Варна
Много благодаря, colibri!

# 73

Възглавничка. Нищо друго не върши работа и следете за стойката/осанката постоянно. На всеки час си създайте ритуал да ставате и да правите по някое упражнение.

Благодаря, вчера бях в Лидл и си намерих супер възглавничка, сложих я на седалката в колата, удобна ми е.

Трябва ми мини хладилник, някой купувал ли е скоро? Гледах някакви цени по над 400 лв, което е абсурдно за такъв размер.
Търся нещо до около 200-250 лв.
Искам временно да го дам на баба ми за около 2 месеца.

По фейсбук групите дали ще има, може ли да ме насочите кои да търся?

# 74
Трябва ми ключар който да дойде да ми види входната врата на къщата, че имам проблем със заключването и отключването.

Общи условия

Активация на акаунт