На пазар във Варна - тема 70

• 35 810
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Днес ми споменах че в джъмбо продавали кашони за колети. Някой купувал ли е, може ли да, потвърди и формацията? Жената която ми каза  не беше сигурна. Размерът голям кашон, който купувам от спиди, ми идва тесен в момента. Имам възможност да е по-голям, но не знам от къде да намеря. За чужбина искали цялостен кашон без значение от какво и от къде е.
Предварително благодаря.

# 91
  • Варна
В пощите продават, в офис уан, може би и в Метро.

# 92
  • Deutschland/HE
Ре_ге, виж в строителните маркети или Икеа. В Германия от тамсме купували кашони за преместване и те са идеални за колети Simple Smile

# 93
В Практикер и Бриголаж също има кашони.

# 94
  • Под Слънцето
Някой да е правил гастроскопия в Плазмамед при д-р Николай Георгиев? Цената леко ме шокира...

# 95
Има ли безплатен паркинг на Св. Св. Константин и Елена? Или навсякъде всичко е платена зона Simple Smile

# 96
Благодаря много на всички  за отзива за кашоните!
Във Варна всичко продавано се колебае около един най-голям размер размер (60/40/40) . В Сф прозовеждат по-големи (75/40/50) , но доставката е скъпа заради нестандартния размер.

Някой да е правил гастроскопия в Плазмамед при д-р Николай Георгиев? Цената леко ме шокира...
Колко е? С упойка ли е?

# 97
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, имам карта за автобус за брой пътувания. Как мога да разбера колко на брой пътувания ми остават без да ми таксува билет? Благодаря.

# 98
Момичета, имам карта за автобус за брой пътувания. Как мога да разбера колко на брой пътувания ми остават без да ми таксува билет? Благодаря.
В автобуса само я допираш до машинката за таксуване без да си избрала никакъв билет.

# 99
Или  вкарвал картата с автомат и ти дава каква сума имаш.

# 100
  • Варна
Има ли безплатен паркинг на Св. Св. Константин и Елена? Или навсякъде всичко е платена зона Simple Smile

За паркинг не знам,  но безплатни паркоместа има. На места -  по-далеч от плажа Simple Smile  Над Лидъл сме намирали.  Ако не се лъжа,  от кръговото в посока х-л "Азалия"  има безплатни паркоместа,  но си е чист късмет да намерите свободно.
 Преди спирката на 31 (до кръговото),  където има батути и други детски атракциони,  съм виждала табелка "Паркинг -  5 лв.".  Вероятно е поне за няколко часа,  но не съм го ползвала и не мога да споделя личен опит.

# 101

За паркинг не знам,  но безплатни паркоместа има. На места -  по-далеч от плажа Simple Smile  Над Лидъл сме намирали.  Ако не се лъжа,  от кръговото в посока х-л "Азалия"  има безплатни паркоместа,  но си е чист късмет да намерите свободно.
 Преди спирката на 31 (до кръговото),  където има батути и други детски атракциони,  съм виждала табелка "Паркинг -  5 лв.".  Вероятно е поне за няколко часа,  но не съм го ползвала и не мога да споделя личен опит.

По-добре не рискувайте, златните са в някаква зона но и аз не съм сигурна точно каква и точно къде обхваща. Майка ми работеше доскоро там и всеки ден ходех да я взимам, та имам наблюдения на няколко акции с честитки. И все на места където уж трябва да е свободно, това говоря околко Гранда пред и зад него алеите.
Платете си един паркинг - на гранда или там другият, който предложиха и двата са за по 5 лв. на ден, за да ви е мирна главата. Рзправията с паяка на златни е тама на цяла одисея.

# 102
  • Deutschland/HE
Безплатно паркирахме веднъж до ресторант Копитото, по нея уличка няма знаци за платен паркинг.

# 103
  • Под Слънцето
ре-ге, да.  с  упойка за 350 лв.

# 104
  • Варна
В Джъмбо кашони видях само това. Чак сега видях дребния надпис, че по големите били на касите.

Общи условия

Активация на акаунт