На пазар във Варна - тема 70

• 35 823
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,някой ходил ли е скоро до Джъмбо.Има ли голямо разнообразие на ученически пособия.

# 106
В една голяма варненска фб група се коментира ежеднесно тази тема и казват, че е заредено и има разнообразие.

Здравейте,някой ходил ли е скоро до Джъмбо.Има ли голямо разнообразие на ученически пособия.

# 107

Днес ходих
За кашон и имаше и то доста големи размери. Купих подходящия (60/50/40) за 4,99. Имаше общо 5 модела. Имаше.единпо-голям размер но в него сумата на ширина дължина и височина надскачаше 170, което ми е ограничение от спиди за международни пратки.

Днес още зареждаха ученически пособия, нямаше много хора - на обяд , но не знам какво точно търсите. Аз търсих  
- тетрадка а4 с твърди корици и не намерих.
- Търсих кутийка за лекарства от типа - сутрин и вечер по 7 отделения с капачета. И тях ги нямаше. Явно повече няма да зареждат. Имаха едно други с пружина, които не ги харесвам.
- Търсих купички аркопал тип средни - също липсваха.

# 108
  • Варна
Re-ge,  кутийки за лекарства мернах в Кауфланд на ул.  Девня през уикенда. Честно казано,  за първи път виждам (бяха по дни,  вероятно има и за сутрин,  обед и вечер),  но понеже не ми трябват,  не им обърнах внимание.

# 109
  • Варна
Не си правете труда да ходите на ориент експрес, в 18 ч и нещо замина, да го измиели, и щял да се върне в 20:20 ч. Голяма подигравка с тълпите, които се стичат да го видят.
Между другото хапчетата е редно да се съхраняват в блистерите/опаковките си и да се приемат веднага след отваряне, иначе се променят. Така съм чела, само споменавам, пък всеки както прецени.

# 110
Аз отидох към 17.30ч, имаше адски много хора и ужасно много нагли рускоговорящи хора с деца, които бягаха зад огражданията.
На Туристите, които слязоха от влака им беше малко трудоемко да преминат из дечурлигите.
Общо взето нямаше никаква организация.

Кутийка за хапчета видях в Лидл днес.

# 111
Много искам ето такава

# 112
Влакът дойде изкъпан Grinning в 19:45 някъде. И добре, че... бяхме там в 19:30 и чакахме, чакахме, после разбрахме това за 20:20, че ще се върне и ми призля, но за късмет дойде по-рано. Но наистина имаше много хора. Дори не успяхме да се го разгледаме целия отвън. То голямо снимане, бутане, селфита, пози... абе отметнахме го и това в списъка Joy

# 113
Много искам ето такава

Да, нещо подобно беше. Един мъж я държеше на лентата за покупки. В Лидл Дружба снощи.

# 114
  • Варна
Re ge, гледах, че в много аптеки може да се купи подобна поне онлайн, например remedium. В джъмбо онлайн също в има

# 115
Търся шивачка да ми скъси плетена еластична рокля, никъде няма такава машина 😤

# 116
  • Deutschland/HE
Преди време в темата бяха коментирали шивачки, които шият бански, техните машини би трябвало да ставата.

# 117
  • Варна
Или такава, която шие трика - балетни и гимнастически, има едно такова ателие Вилмоник на Червения площад и още една шивачка в близост до Колелото, адреса е Стара планина 62- Надя. Те би трябвало да могат.

# 118
  • Варна
Търся фирма, която да постави система за заключване на входа с чип - само за други градове ми излизат в гугъл.

# 119
  • Варна
Точно същият органайзер за лекарства от снимката по-горе го има в Джъмбо.

Общи условия

Активация на акаунт