На пазар във Варна - тема 70

• 35 838
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Търся фирма, която да постави система за заключване на входа с чип - само за други градове ми излизат в гугъл.

Сградата оригинално ни бе издадена с брави от https://iveks.bg/uslugi/kontrol-na-dostap/
След това наши приятели ги ползваха за възстановяване на домофони и заключване на панелен вход

# 121
  • Варна

Това е нашата фирма,  която съседът  доведе преди няколко години.  Системата още е жива,  но не знам дали фирмата работи все още.  Не успях да я намеря през Гугъл.  Дали е същата с посочената по-горе, или има съвпадение на имената,  нямам представа. Телефоните за връзка са различни.

# 122
Нашата фирма е Телеком- www.domofoni-telekom.com
Малко бавничко ни се случиха нещата покрай смяната на старата домофона уредба с нова, но за сега нямаме проблем.

# 123
Точно същият органайзер за лекарства от снимката по-горе го има в Джъмбо.

Писах че го няма в джъмбо и не знаят дали ще зареждат. Понеже и ах опит с нещо което търсих и повече не зареди ха ще търся от други място. Затова питах къде сте виждали на друго място от същия.
Благодаря за инфото за ремвдиум и лидл.

# 124
Точно същият органайзер за лекарства от снимката по-горе го има в Джъмбо.

Писах че го няма в джъмбо и не знаят дали ще зареждат. Понеже и ах опит с нещо което търсих и повече не зареди ха ще търся от други място. Затова питах къде сте виждали на друго място от същия.
Благодаря за инфото за ремвдиум и лидл.

# 125
  • Варна.
Някой да е купувал въглища наскоро? Трябват ми 10 чувала (по 25 кг) за вилата. Къде има да отида да си купя?
Разбрах, че украинските били рядкост, имало турски, които не горели добре.

# 126
Момичета, имам рожден ден след два дни и искам да се поглезя с една френска селска торта 🍰 (или подобна;)
Някой с пресни впечатления от къде да си взема?

# 127
Момичета, имам рожден ден след два дни и искам да се поглезя с една френска селска торта 🍰 (или подобна;)
Някой с пресни впечатления от къде да си взема?
Имам шанса  да се сблъсквам с произведенията на почти всички сладкарници във Варна. Имам страхотни впечатления от Долче Планет, някъде на Бриз се намира. Страхотно изпипани неща,първото нещо което ми направи впечатление беше кутията в която беше тортата, с прозрачен,, прозорец,, отпред. Не бях виждала във Варна така да се доставя торта. Две техни торти съм видяла за около 20 дни и двете бяха УАУ.
Друго място къде можеш да си поръчаш... Парми, Кътчето на Тони или Чери бай Мери. Според мен това са горе-долу местата от където се поръчва най-много и нещата са им хубави. Това е лично мнение обаче и няма гаранция, че на теб ще ти харесат или, че няма да намериш нещо по-добро.

# 128
Къде във Варна печатат надпис върху рози? Поръчвала съм от София, но пристигат с увехнали листа Sad

# 129
И аз попитах за сладкарници по-нагоре преди седмица.
Може би, този въпрос да се сложи на заглавната страница, някакси ?
Моите предложения - the Cake , Парми, сладкарница Дъга, Краев експрес
Яла съм торти от тях и са били хубави, но съм разочарована, че всички работят с големи количества кремове по техни рецепти и само сглобяват. Апък се води, че " можеш да я направиш по твой вкус и дизайн ".

# 130
Последно бях писала за тортите на майстор Секулидис. Нищо общо с клишираните торти по другите сладкарници.

Изобщо не харесвам тортите на Чери бай Мери, още по-малко изчанчените кътчето на Тони.
Като цяло избягвам да взимам от тези популярни места, тъй като качеството не е равно на ценообразуването.

Преди съм взимала и от сладкарница Хапките зад Общината, както и Сладучи на ул.Мир.

# 131
  • Варна
И аз поръчах на Секулидис торта за рождения ден на сина ми. В неделя ще дам отзив.

# 132
Относно тортите няма сравнение с купешките.... Винаги за повод поръчвам от Crazy Cake Varna. Мацката е адски артистична и ведра, винаги с внимание подхожда. Фен съм на сладкото и определено подбирам доста. Напоследък не ми се яде сладко изобщо. Sad

# 133
Някой да е продавал използвани учебници в Хирон 2000?
Миналата година за пръв път купувах от там и фейса, тази година за пръв път ще.продавам. Има страхотни опашки като минавам  по обясними причини а аз не искам да чакам само за да разбера какви са условията.
Предварително благодаря!
Както и мерси за цялата информация относно кутийките за лекарства!

# 134
Изкупуват учебниците на 25% от коричната цена.
И то само ако има търсене на съответния учебник😉
Продават на 50% от коричната

Общи условия

Активация на акаунт