На пазар във Варна - тема 70

• 35 787
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Бюджетен чорап втора компресия до кръста. От физическо място  ми Препоръчайте, че съм висока и искам да го видя като дължина ако нямат задължително упоменато че е за високи хора, както е текущия който нося на Sigvaris.
Благодаря!

# 691
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Чорап до кръста?

# 692
  • София
Става въпрос за медицински чорапи за компресия. Предполагам, че за такъв модел е въпроса.
Скрит текст:

# 693
Да абсолютно, затова съм писала втора компресия, защото също е от значение, освен че е до кръста. Моят изглежда така и струва 106 лв като продукт от много високо качество. Искам да имам още един, но по-бюджетен вариант докато този съхне след пране.

# 694
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Когато прочетох, че търсите с компресия разбрах, че става въпрос за медицински, но за първи път чувам за такова нещо. Преди няколко години за мaма купувах от двора а Окръжна болница италиански чорапи и чорапогащници Segretta.

# 695
В неделя работи Фризьорски салон Таня до у-ще Константин Арабаджиев. Самата Таня не работи в неделя, а колежката и. Нямам впечатления от нея и не съм сигурна дали имат ретро преса, но може да попитате. Имат и страница във Фейсбук

# 696
Къде мога да намеря платно за рисуване но голям размер, не тези стандартните! Примерно да е дълго метър?

# 697
Провери ул. Кюстенджа 3. казва се Арт империал в нета ще излезе телефон.
В Слънчогледи също би трябвало да има.
Звъниш, питаш за по удобно.

# 698
  • Варна
Голямо платно гледах преди месец в Криси Арт на Шипка.

# 699
  • Варна
Някой може ли да препоръча фризьор в централната част, който да не ми иска 50 лв. за подстригване и да може наистина да подстригва (не само да боядисва и издухва)? В повечето случаи давам немалко пари, а се налага да се дооформям вкъщи.

# 700
  • Под Слънцето
Колко струва огледа с термокамера всъщност? При съседите отдолу има петно на тавана в банята, а при мен имам съмнение за пукнато казанче в тоалетната, но не е сигурно. Пред тоалетната е кухнята с разни преустройства.
А за капак  преди няколко дни ми е изтекла затраховката в Алианц за дома..
Препоръчайте  застраховател за имот, че не съм доволна от Алианц, които винаги съм смятала за еталон в тази област.
Също  ще бъде благодарна за телефонен номер на човек с термокамера.
Благодаря и хубав ден!

# 701
  • Варна
Топси, зависи от няколко неща. Зависи колко жилища ще се оглеждат, колко етажа, както и дали са едно до друго или са през етажи. Общо взето уговаряш се с комшиите кой е навит да си отвори дома за обследване с термокамера и започваш да звъниш на фирми, обясняваш всичко това и молиш за цена.

За застраховка, упорито ми предлагат такава за дома всеки път, когато правя гражданска в SDI, но засега не съм се възползвала и нямам лични мнение.

# 702
  • Deutschland/HE
Топси, ние имаме към Булстрад, но за моя радост не се е налаголо да я ползваме и не мога да дам отзиви.

# 703
Някой може ли да препоръча фризьор в централната част, който да не ми иска 50 лв. за подстригване и да може наистина да подстригва (не само да боядисва и издухва)? В повечето случаи давам немалко пари, а се налага да се дооформям вкъщи.

Мога да ти препоръчам моята, тя се намира зад Централна поща.

Иначе за фризьор в неделя, намерих си, да видим дали ще остана доволна.

# 704
  • Под Слънцето
През SDI в Булстрад правих преди 2 г на имот на село с 2-ма наследника. Носих нот. акт и удостоверение за наследници като си мислех, че всичко ще бъде описано и попълнено както е нужно. Оказа се, че има пропуски в самата полица и  след няколко дни поисках да я сторнират. Отне им  на Булстрад 3 плюс месеца да ми възстановят сумата. Дори не ми предложиха да я преподпишем. Ужасно беше . Та ги избягвам. Всичко е само акумулиране на пари от клиенти, а после седи и чакай и се моли нищо да не се случва.
С Алианц /там плащах с месечната ми фактура в А1 застраховка Моят дом/, се случи преди 3 месеца както си седя на домашният компютър по нощите и си върша нещата , а телевизорът на 50 см от мен, да се получи токов удар. Компютърът мигна, телевизорът също. Компютърът се рестартира, а теле-то остана само с говор, но картината изчезна. Заведох щета в Енерго-про и в Алианц още на другата сутрин. По указания на оператор на Алианц, който ми заведе щетата,  веднага занесох  тв-то на ремонт в оторизиран сервиз. Към 16ч ми се обадиха от Енерго-то и в 18 ч бяха у дома да правят проверка и протокол. Искаха да видят и телевизора, но им показах празното му място и бележката от сервиза, че е оставен на същата дата. Ми.. нямало токов удар. Това беше становището на Енерго про и техниците. Съответно от Алианц  не ми признаха и платената сума за ремонт на телевизора с протокол от сервиза. А щом монополиста каже, че няма токов удар, как да се бориш да докажеш истината като нямаш техниката?

Та не знам вече на кого да си платя застраховка и да съм спокойна, че ако нещо се случи, то щетите ще бъдат поети след нужните огледи и процедури..

Общи условия

Активация на акаунт