КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 29 836
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
В какво състояние е връзката между мъж и жена?
Петица пентакли Сила Девет чаши
Аз петицата пентакли я тълкувам както връзка между любовници със силата устояване на трудности и деветка чаши допълва картината с чувствени удоволствия между тях.Вие какво ще кажете?

Не знам предисторията,но според мен това са много трудни,почти невъзможни отношения,една любов,не намерила път,с 9 чаши накрая....по скоро всеки сам за себе си....а те хората във връзка ли са,защото наистина е по различно,ако предварително се знае,о да,ти си написала връзката.....на мен лично тези карти ми говорят за много трудна действителност....

Моля и аз за помощ,мъж ще потърси ли жена

Крал жезли 8 чаши Глупакът

Интересни карти,но какво ли значат,на мен са ми трудни

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 12:34 от Lindy1

# 196
  • там, където ми харесва
С тази осмица чаши ми изглежда на сбогуване , а с глупака може би от детинска постъпка. Осмицата е сбогуване с миналото, раздяла аз лично по темата мисля , че няма да я потърси.Или човека не е обременен с мисли относно нея , както се и тълкува глупакът - свободен дух.

# 197
  • Пловдив
Момичета,да побутна малко темата,развитие на отношенията между мъж и жена....в момента отношенията са в застой

Висша жрица Кулата Крал жезли

Интересни карти,нещо като,че ли ще излезе наяве,някаква тайна....или пък на този мъж му е все по трудно да удържи намиращите емоции в себе си,вие какво виждате

# 198
Мисля, че двамата са на съвсем различна вълна.

# 199
Ще възстановим ли отношенията си с Макс?

Обесеният - Обърната кралица Мечове - Кралица Пентакли
Пояснителна Кралица Жезли

😳 какви са тези жени, какво е това чудо 😂

# 200

Кралиците тук не са жени, това са състоянията през които преминава питащата. Започва от обърната Кралица меча /смела, способна да бъде сама, но обърната, което означава, че е с непрекъснато повтарящи се натрапчиви мисли/ после сътоянието преминава в Кралица пентакли / самовлюбена и властна, нейното си е нейно, не го дава/ и една пояснителна Кралица жезли/ ревност защото не става на нейната, изгаря в собствения си огън /
Кралиците са пасивни, те искат да притежават, в комбинации не показват случване, а само състояние.
 В комбинацията основата е Обесеният, той носи отговора.

# 201

Кралиците тук не са жени, това са състоянията през които преминава питащата. Започва от обърната Кралица меча /смела, способна да бъде сама, но обърната, което означава, че е с непрекъснато повтарящи се натрапчиви мисли/ после сътоянието преминава в Кралица пентакли / самовлюбена и властна, нейното си е нейно, не го дава/ и една пояснителна Кралица жезли/ ревност защото не става на нейната, изгаря в собствения си огън /
Кралиците са пасивни, те искат да притежават, в комбинации не показват случване, а само състояние.
Благодаря Ви, явно имате опит/знания.
Точно така е.
По Обесеният предполагам, че положението ще си продължи да виси ?
Аз му казах, че го оставям (Обърната кралица Мечове може би) ама чакам да се върне 🙈

# 202
  • там, където ми харесва
Една комбинация от мен.

Асо чаши Дяволът Петица пентакли

В какво състояние са отношенията ни в момента?
Ако някои има мнение ще се радвам да го чуя.Аз лично мисля по тези карти , че отношенията ще продължат , защото има чувства. С този дявол обаче и петица пентакли?
Хвърлих уточняваща на Дяволът и се паднаха Любовниците , което ми говори за зависимост между партньорите.

# 203
Дяволът е зависимост, обсесия, физически удоволствия и привличане.
Любовниците могат да бъдат и избор.

# 204
  • там, където ми харесва
Да така е. Но картите се опитвам да ги тълкувам и в комбинации и да навържа смисъла им, също търся и из нета комбинации между големи и малки аркани и тяхното значение.
Ето и едно значение от нета за тази комбинация-
Влюбени – връзките се основават на похот
Дявол + любовници (XV + VI)
Означава, че връзката на двама се основава на физическо удоволствие или полза на една от страните.
Дявол - комбинация с таро купи
Ас - всеки ще бъде възнаграден според заслугите си

# 205
Скрит текст:

Благодаря Ви, явно имате опит/знания.
Точно така е.
По Обесеният предполагам, че положението ще си продължи да виси ?
Аз му казах, че го оставям (Обърната кралица Мечове може би) ама чакам да се върне 🙈

Много правилно, но бих те посъветвала, сега вече като знаеш, че висиш без опора и се лашкаш в различни емоции и чувства, да се опиташ да погледнеш ситуацията от друг ъгъл, може пък да се окаже, че печелиш от неговото мълчание и от раздялата.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 11:49 от a.nik

# 206
Жена пита как ще серазвие връзката й? С мъжа живеят заедно от няколко години, но нямат брак. Изтеглих Глупакът, 9 пентакли, Асо пентакли. Тълкувам като глупаво е да си мисли, че ще има някаква промяна. Вие какво виждате? За мен 9 пентакли и асо пентакли са едни от най-трудните карти и ще се радвам, ако някой има повече опит с тях и се включи.

# 207
  • Пловдив
Желае ли един мъж една жена

3 чаши Паж пентакли Крал жезли

Според мен,да....като че ли има градация от обикновена заигравка по 3 чаши,преминаване към Пажа,който е ентусиаст,изпълнен с желание и накрая Крал жезли,аз лично много обичам този Крал що касае отношения

# 208
Желае ли един мъж една жена

3 чаши Паж пентакли Крал жезли

Според мен,да....като че ли има градация от обикновена заигравка по 3 чаши,преминаване към Пажа,който е ентусиаст,изпълнен с желание и накрая Крал жезли,аз лично много обичам този Крал що касае отношения
Честно казано мисля, че прекалено често редиш карти по един и същ въпрос за един и същ човек. Може би наистина Дявола от първите четения говори за обсесия при теб. Дай време ситуацията да се разгърне и да следва естествения си ход.

# 209
Желае е за разнообразие, излизане от рутина, комуникация с нея
Кралят по скоро го виждам, като неговите страсти и желания
Нищо сериозно няма...🤷‍♀️

А Дяволът от предишните ти подредби е обсебеност, непрекъснати мисли и пъзели в главата на някого в тези отношения

Общи условия

Активация на акаунт