Малко страничен въпрос от моя страна, но все пак по темата. Какво правите, за да допълвате знанията си относно Таро и да развивате уменията си?
- Записвате ли се на курсове, които не са за начинаещи? Чувала съм, че руските таролози предлагат интересни обучения, но аз за съжаление не владея езика и това се явява непреодолима бариера за мен. Бихте ли препоръчали?
Гледате ли таролози в ютюб и кои? Аз имам дълъг лист български и чужди таролози, които следя, но с удоволствие бих го допълнила.
Участвате ли в други фируми освен този и следите ли специализирани сайтове? Аз чета таро форума в редит, блога на Liz Worth, llewellyn.com и др.
Водите ли си таро журнал? Аз направих такъв опит в началото на таро авантюрата си, но се оказа не особено успешен опит. Предвид че по онова време ползвах три различни колоди и не можех да изобразя картите от конкретната колода, които съм извадила. А една и съща карта в различните колоди може да носи твърде различно значение сама по себе си, камо ли в компанията на други карти в подредба. Сега обмислям да направи нов такъв опит и обмислям дали да не сканирам и принтирам картите и после да си ги лепя в журнала.

Споделете какво правите вие и да обменим опит и идеи за процесите на обучение и развитие на таро познанията ни.