КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 29 526
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Според мен няма да ги получиш днес. И трите карти символизират твоите емоции: 10 жезли - тежестта, която ти носи чакането, Рицар мечове - ядосана си, Кралица жезли - нетърпението ти.

Един въпрос, на който ще имаме обратна връзка

Ще получа ли обезщетението си днес?

От една седмица работодател и счетоводство ме мотаят и си прехвърлят топката и вече доста се ядосвам.
Какво мислите вие?

# 556
Според мен няма да ги получиш днес. И трите карти символизират твоите емоции: 10 жезли - тежестта, която ти носи чакането, Рицар мечове - ядосана си, Кралица жезли - нетърпението ти.

От една седмица работодател и счетоводство ме мотаят и си прехвърлят топката и вече доста се ядосвам.
Какво мислите вие?

На Кралицата излезе Слънцето ? 😀

# 557
Според мен като цяло отговорът от трите основни карти е не. Слънцето като подчертаваща на кралицата не променя енергията на трите карти. То просто подчертава една карта. Като подчертаваща карта покава разочарованието ти, блокирано щастие, неизпълнени очаквания.

В същото време Слънцето показва и, че ще излезеш от тази енергия, но няма да е днес.
Хубавото е, че въпросът е такъв, че ще има бърз и ясен отгорор в рамките на деня. И всички ще можем да си направим изводите кое какво е показало в действителност. Grinning

Какво мислите вие?

На Кралицата излезе Слънцето ? 😀

# 558
Втори ден дневна карта е 5 жезли
Сами разбирате, че като не върви ни с пари ни с любов положението е тегаво 🥲

# 559
На въпрос как ще се развият отношенията да края на месеца
Асо пентакли, Крал пентакли, Асо чаши
Как да го тълкувам ?

# 560
  • там, където ми харесва
Някои може ли да ми хвърли едни карти на въпроса: Какво чувства?
Благодаря!

# 561
На въпрос как ще се развият отношенията да края на месеца
Асо пентакли, Крал пентакли, Асо чаши
Как да го тълкувам ?

Крал Пентакли е изключително бавен крал, този седи притегля и те дундурка с години без съществени действия.

# 562

Какво мислите вие?

За да имаш постъпления днес, трябва да са включени и пентаклите. Поне така си мисля...при мен с пентаклите се проявяват паричните въпроси. А Слънцето показва в случая прегряването в емоциите на Кралицата жезли. Прегряване, та чак слънчев удар дето се казва.  Blush Flowers Sunflower Nature Sun With Face

mimChoo, аз като видя наредени аса вече ми става лошо, пък и тук с пентаклова карта за въпрос свързан с емоции, положението се очертава да е мудно, за дълго време. Пентаклите хич ги нямат в чувствата, тъй че...

# 563
Туко що получих превода 🤩

# 564

Разби на пух и прах всичките ни теории Grinning

# 565

Разби на пух и прах всичките ни теории Grinning

Абсолютно. 🤣

При този развой, може би 10-ката жезли като първа карта е трябвало да я тълкуваме като край на лошия период с чакането на парите.

# 566
Нека да разсъждаваме върху картите вече като знаем
Честно казано аз подобно на Силфида след като не видях Пентакли в подредбата също не се надявах да е днес, единствено Слънцето даваше надежда
Отделно мога да кажа, че при мен 7 и 8 пентакли като дневни карти са давали дни, в които съм получавала подаръци или нещо материално, имала съм средства
А Слънцето досега ми е показвало детето ми 😌

# 567
Има ли са,да,преди години,но пак само до там да покажат,че се харесват,и нищо повече.Честно казано,аз не харесвам комбинацията от Слънцето и Страшния Съд.Тежка ми е.Едва ли не единият ще разбере какъв глупак е,ще си даде сметка за неща,които не е искал да прогледне до сега.Та заради пажа се надявам,да не е нещо сериозно,тежко.

Ох тея Пажове работа не вършат…
Тези двамата имали ли са нещо отпреди ?
Питам заради Страшния съд, искам да видя доколко е вярно, че е рестарт. Иначе по Слънцето показва според мен топлите отношения и как се възприемат, харесват се.

# 568
Има ли са,да,преди години,но пак само до там да покажат,че се харесват,и нищо повече.Честно казано,аз не харесвам комбинацията от Слънцето и Страшния Съд.Тежка ми е.Едва ли не единият ще разбере какъв глупак е,ще си даде сметка за неща,които не е искал да прогледне до сега.Та заради пажа се надявам,да не е нещо сериозно,тежко.

Ох тея Пажове работа не вършат…
Тези двамата имали ли са нещо отпреди ?
Питам заради Страшния съд, искам да видя доколко е вярно, че е рестарт. Иначе по Слънцето показва според мен топлите отношения и как се възприемат, харесват се.

Аз не виждам нищо тежко - Слънцето колкото е да топло и приятно е и яко ЕГО
Пажът на жезлите - хубаво е , че е жезли значи огън все пак желание има, но е много малък , ако беше рицар да чакаме развитие, ама пажа най-много да си разменят флиртове

# 569
  • там, където ми харесва
Здравейте.
Какво чувства към мен?
Императрицата Рицар пентакли Паж жезли

Тук имам класическата комбинация, ако я знаете, когато пред паж жезли се падне мъжка карта значи има силен противник.Може да има нещо общо със чувствата, знам ли някои от миналото може би, не се досещам сега.
Ако имате мнение моля, споделете. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт