КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 29 483
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • там, където ми харесва
Може би да , по-скоро сравнение.Благодаря ти за отговора Gift Heart , ще дам ОВ.

# 616
~lina~,

Напълно подкрепям тълкуването, предложено от Twinklestar, с няколко допълнения.

По отношение на 1), Магьосника според мен показва, че сте подготвена и ще се справите добре на интервюто. Прекрасни карти са се паднали - потенциал, възможности, поемане на нов път.

2) Twinklestar правилно отбеляза бърнаута по 9 мечове. В допълнение, по 7 жезли ще се наложи да налагате някакви граници. Мисля, че това напълно подкрепя 9 мечове за бърнаута.

# 617
  • там, където ми харесва
Искам да се похваля! Поръчах си Таро Манара и мисля да за почана да го изучавам. Nerd

# 618
И аз съм му хвърлила око и ми се струва доста подходящо за въпроси, свързани с тежки и токсични връзки. Но ми е малко по-назад в списъка с желани декове.

Иначе си взех Tarot of the Divine, но още не съм почнала да го изучавам. Всяка карта е свързана с някаква приказка или легенда и ще трябва доста да почета, а в момента времето ми е дефицит.

А сега си поръчах The Phantomwise tarot, но ще дойде чак след 2 месеца.😞 Случайно попаднах на него, като си порйчвах книгите на Ерин Моргънстърн. Оказа се, че дамата и по таро е работила и така някак естество натиснах бутон Поръчай. Joy

Искам да се похваля! Поръчах си Таро Манара и мисля да за почана да го изучавам. Nerd

# 619
И аз съм му хвърлила око и ми се струва доста подходящо за въпроси, свързани с тежки и токсични връзки. Но ми е малко по-назад в списъка с желани декове.

Иначе си взех Tarot of the Divine, но още не съм почнала да го изучавам. Всяка карта е свързана с някаква приказка или легенда и ще трябва доста да почета, а в момента времето ми е дефицит.

А сега си поръчах The Phantomwise tarot, но ще дойде чак след 2 месеца.😞 Случайно попаднах на него, като си порйчвах книгите на Ерин Моргънстърн. Оказа се, че дамата и по таро е работила и така някак естество натиснах бутон Поръчай. Joy

Tarot of the Divine е първата колода, която си поръчах, защото на мен ми напомня на Дисни, изключително красиви са, но някакси не я ползвам на ежедневна база, материята на картите е малко странна иии трудно се разбъркват и са по-големички. Ползвам Големите аркани от нея за здравни въпроси.

# 620
Здравейте. Може ли малко помощ. Зададох въпрос какви действия ще предприеме В спрямо С на Романтично таро.
Излезе ми Рицар меч - Слънце-2 чаши, дъно  Жрец. За пръв път работя с това таро. Благодаря.

# 621
Много е интересно как се проявяват картите за деня тегля си 3 дни поред и се случва това което казват картите.
Днешните карти 6 чаши - Колесницата - 8 жезли. Какво мислите. 🙃

# 622
  • там, където ми харесва
Здравейте. Може ли малко помощ. Зададох въпрос какви действия ще предприеме В спрямо С на Романтично таро.
Излезе ми Рицар меч - Слънце-2 чаши, дъно  Жрец. За пръв път работя с това таро. Благодаря.
Мисля, че става въпрос за връзка и действията му ще са бързи. Жрецът за мен го потвърждава. Картите са хубави.

# 623
В рамките на поставения срок В ще предприеме действия спрямо С. Ако не са двойка, вероятно действията му ще са в посока да станат такава. Ако вече са двойка, то ще поиска отношенията им да минат на следващ етап по Слънцето в комбинация с Висшия жрец.

Ако С изпитва някакви съмнения относно намеренията на В, то Висшият жрец й казва, че намеренията му са искрени.

# 624
Привет на всички! Снощи за пръв път теглих повече от една карта и се опитах да ги тълкувам, но се омотах като пиле в калчища. Страхувам се, че съм твърде пристрастна и че не разчитам правилно картите.
Дали бихте ми помогнали с тълкуването?
Въпроса ми беше:С какво мога да допринеса за подобряване на ситуацията с В.?

# 625
  • там, където ми харесва
Като начало започни да гледаш само с карти , които са прави, а не с обърнати.

# 626
Изтегли само 3 карти със същия въпрос и ги снимай пак Simple Smile

# 627
Никак не ми харесват картите, които са се паднали.

Картите показват, че имаш някакво желание към този човек. В главата ти съществува една представа за стабилност, която искаш да бъде постигната, но тя просто не се случва и у теб настъпва объркване какво да правиш, как да подходиш.

Още от по-рано, та до днес си влязла в една реактивна енергия спрямо този човек по Кралица мечове. Ня успяваш да прецениш трезво ситуацията. Той е Император, владее ситуацията, налага своите представи и може би дори по някакъв начин ти вменява вина за някакви неща. Ти се стараеш да даваш, но насреща не получаваш нищо освен намеци, че и това, което даваш и правиш не е достатъчно и трябва още. Независимо дали сте във връзка или не, това поведение ще се запази и този човек няма да ти предложи стабилността, която очакваш по Рицар пентакли. Дори напротив, ще ти дава все по-ясни знаци, че не е склонен да го направи.

Вероятно хората около теб са на мнение, че този човек не ти подхожда, не се държи подходящо с теб и трябва да му отговориш със същото. Обърнатия Страшен съд показва, че няма нужда да се бориш за възраждане на тези взаимоотношения.

Страх те е, че ако промениш държанието си към него и спреш да му позволяваш тези своеволия в отношението към теб, той ще се отдръпне и ще го загубиш. Всъщност точно това е, което трябва да направиш. Трябва да преформатираш поведението си към на него 180 градуса, за да влезеш в енергията на Магьосника.

Картите не ти показват резултат от тези взаимоотношения, но те съветват да спреш да угаждаш на този човек и да изискваш друго отношение към себе си.

Привет на всички! Снощи за пръв път теглих повече от една карта и се опитах да ги тълкувам, но се омотах като пиле в калчища. Страхувам се, че съм твърде пристрастна и че не разчитам правилно картите.
Дали бихте ми помогнали с тълкуването?
Въпроса ми беше:С какво мога да допринеса за подобряване на ситуацията с В.?

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 15:56 от innasn

# 628

# 629
Според мен тези три карти потвърждават и келтския кръст по-горе. Ти му носиш възможност/предложение за стабилност по Рицар пентакли, а той като бурсук стои със скръстени ръце и ти вика "А, не, мерси! Имам си каквото ми трябва!" (по 9 чаши). И по Справедливостта ти трябва да му дадеш това, което заслужава след тази му реакция.

Нека и Twinklestar да даде и нейното, тълкуване, ако има възможност. И после, моля те, дай обратна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт