Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 53 831
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Артемис6, благодаря за информацията! Точно за този парфюм питам. Ще го потърся първо в дрогериите.

# 121
Здравеите, нахлувам в темата с въпрос на който не успях да намеря отговор (въпреки, че прочетох последните 15 теми 😊). L'ATELIER DU PARFUM и Bargello имат ли нещо общо? Защото в сайта вместо Bargello ми излизат те, както и Raphella, номерата също се препокриват 🤔
И за да не спамя само с въпрос ще споделя моя опит с L'ATELIER DU PARFUM. Взех си olympéa и my way, като тествах паралелно с оригиналите и ми се сториха на 99% сходни. My way отначало ми беше нетраен също като оригинала 😅 Но престоявайки блозо месец в шкафа се е променил, станал е някак по-груб и дооста траен, снощи си пръснах и днес като станах още миришеше лекичко. При първоначалните тестове имах малка пробичка my way Intense и сравнявах с нея, дори карах хората да душкат (без да знаят кой кой е) и всички харесаха повече вариянта на L'ATELIER DU PARFUM.
Olympéa когато ми я пръскаха за тест беше доста трайна и близка с оригинала, когато я взех обаче почти не я усещах, след като преседя и тя вече се усеща дооста силно и дори прекалено ако пръсна повечко (явно й е трябвало време).
От малкото мнения които намерих тук останах с впечатление, че хората всъщност не са доволни от L'ATELIER DU PARFUM!

# 122
  • София
Имаме такова Л ателие в Кауфланд. Имат 10-15 аромата, при това посредствени имитации.

# 123
Може ли мнения и препоръки от jenny glow(имитации на jo malone) колко се приближават до оригиналите, трайни ли са и качествени аромати ли са?

# 124
Здравейте!Остават ми последни капки от Burberry Brit Rhythm for Her и   искам да си намеря имитация или близък до този аромат,ако може да помогнете с кой точно мога да го заместя.Вече е неоткриваем в оригинал,а не знам дали го има в имитация....

# 125
Може ли мнения и препоръки от jenny glow(имитации на jo malone) колко се приближават до оригиналите, трайни ли са и качествени аромати ли са?
Добри имитации са ,доближават се до оригиналите.При мен са доста трайни,заслужава си всяка стотинка, в Нотино се на супер цени.

# 126
Моят опит с Jenny Glow е само положителен, но не съм пробвала всичко. Имала съм Pomegranate, Myrrh & bean, White Jasmin & Mint, Freesia & Pear, Wood & Sage и Amber and lily, като Freesia & Pear и Myrrh & bean са ми любими. Скоро някой беше питал за аромат на Jenny Glow, има доста публикации тук, включително и в други теми. Смятам,  че имат чудесно изпълнение. Не съм имала възможност да сравня всички аромати с оригиналите, но от коментари и видеа с ревюта, съм останала с впечатление, че са много близки като копия. Във Фрагрантика също има доста писано за тях и се посочват парфюми с 99% точност до оригиналите, което си е доста впечатляващо.

# 127
  • Стара Загора
Здравейте!Остават ми последни капки от Burberry Brit Rhythm for Her и   искам да си намеря имитация или близък до този аромат,ако може да помогнете с кой точно мога да го заместя.Вече е неоткриваем в оригинал,а не знам дали го има в имитация....

На промоция е в Лили в момента. Т.е не знам колко е промоция 40-45 лв ( по спомен) за 30 мл, но мисълта ми беше, че се намира тук и там все още...

# 128
  • София
Дъщеря ми умира за Myrth&Bean, вече заминаха едно голямо и едно малко шишенце,  много, много траен, плътен, забележим аромат, но и също толкова много специфичен, на мен никак не ми понесе. Не знам колко са близки до Джо Малоун.

# 129
Личното ми подозрение е, че хората са харесвали имитацията на My way, защото е по-хубав от Intense, приличат си, но My way е по-интересен според мен, Intense ми се струва по-безличен дори и странно да звучи.
При първоначалните тестове имах малка пробичка my way Intense и сравнявах с нея, дори карах хората да душкат (без да знаят кой кой е) и всички харесаха повече вариянта на L'ATELIER DU PARFUM.

# 130
  • Варна
Да похваля Рефанския Dior Tobacolor. Ароматът е точно смесица от много качествен тютюн и ароматен мед. Нещо, което не съм помирисвал досега и наистина не мога да сравня с каквото и да е. От общо осем мостри(5мл, познават ме отдавна и ме изтърпяха в магазинчето), този ми направи най-силно впечатление на мен и на приятелката ми и съжалявам, че досега го пренебрегвах. Изключително наситен и траен аромат дори и при брой капки, колкото са милилитрите. Задължителна покупка ще е в близките дни, но с двойни капки. Определено повече клонящ към мъжки.
Пуснали са и два нови мъжки аромата, аналози на Armani SWY Only и Creed Silver Mountain Water. От общо 8 аромата в малки количества за тест, мога да коментирам с няколко думи:
Dior Tobacolor - уникален.
Hermes 24 - много ми хареса, флорално-метален, свеж, но приятелката ми усеща някаква остра и леко отблъскваща нотка. На по-късен етап е по-мек. Ще се купува.
Cavalli Uomo Silver Essence - наподобява Bad Boy, мек и сладникав. В моя случай е излишен.
Dior Homme 2020 - не ми пасна, но приятелката ми каза, че след Tobacolor този най-много й харесва.
Armani SWY Absolutely - имам OG и Intensely и този ми идва излишен за покупка. Но е страхотен аромат от една от любимите ми линии.
Creed Viking Cologne - леко ретро бръснарски, свеж, за по-узрели мъже. Много ми допадна и ще си взема по-голямо количество.
Boss Bottled Unlimited - страхотно свеж, морски аромат. Но ако имате някой от Invictus-ите, особено AQUA, това ще е излишна покупка. Макар че има в началото една ментичка, която дава много свежест и настроение.
Paco Rabanne Invictus Legend - Invictus за по-възрастни мъже. Няма я тази натрапчива сладост. По-кехлибарен и подходящ за по-хладно и студено време. Invictus Victory за мен е по-добър, сравнявал съм с оригинала и рефанският е страхотен.

# 131
D-frag12, дали можеш да изкопчиш от Рефан-ци "секретните им скрижали" /списъците им/ ? Очевидно имат доста нови, може би и дамски, но миналия път им се молих една седмица на имейла след онлайн покупка....Frowning1

# 132
  • Варна
D-frag12, дали можеш да изкопчиш от Рефан-ци "секретните им скрижали" /списъците им/ ?
Обезателно ще ги снимам и кача тук, но вероятно ще е по-следващия уикенд.

# 133
Да похваля Рефанския Dior Tobacolor. Ароматът е точно смесица от много качествен тютюн и ароматен мед. Нещо, което не съм помирисвал досега и наистина не мога да сравня с каквото и да е. От общо осем мостри(5мл, познават ме отдавна и ме изтърпяха в магазинчето), този ми направи най-силно впечатление на мен и на приятелката ми и съжалявам, че досега го пренебрегвах. Изключително наситен и траен аромат дори и при брой капки, колкото са милилитрите. Задължителна покупка ще е в близките дни, но с двойни капки. Определено повече клонящ към мъжки.
Пуснали са и два нови мъжки аромата, аналози на Armani SWY Only и Creed Silver Mountain Water. От общо 8 аромата в малки количества за тест, мога да коментирам с няколко думи:
Dior Tobacolor - уникален.
Hermes 24 - много ми хареса, флорално-метален, свеж, но приятелката ми усеща някаква остра и леко отблъскваща нотка. На по-късен етап е по-мек. Ще се купува.
Cavalli Uomo Silver Essence - наподобява Bad Boy, мек и сладникав. В моя случай е излишен.
Dior Homme 2020 - не ми пасна, но приятелката ми каза, че след Tobacolor този най-много й харесва.
Armani SWY Absolutely - имам OG и Intensely и този ми идва излишен за покупка. Но е страхотен аромат от една от любимите ми линии.
Creed Viking Cologne - леко ретро бръснарски, свеж, за по-узрели мъже. Много ми допадна и ще си взема по-голямо количество.
Boss Bottled Unlimited - страхотно свеж, морски аромат. Но ако имате някой от Invictus-ите, особено AQUA, това ще е излишна покупка. Макар че има в началото една ментичка, която дава много свежест и настроение.
Paco Rabanne Invictus Legend - Invictus за по-възрастни мъже. Няма я тази натрапчива сладост. По-кехлибарен и подходящ за по-хладно и студено време. Invictus Victory за мен е по-добър, сравнявал съм с оригинала и рефанският е страхотен.
От кой рефански магазин пазарувате?

# 134
  • Варна
Mаin Slime, от едно малко магазинче за препарати, козметика и други във Варна. Парфюмите са наливни само.
Но смятам, че във всеки среден и по-голям град ще има тяхна наливна парфюмерия и сравнително достатъчен асортимент.

Общи условия

Активация на акаунт