Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 53 727
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Означава, че не съдържат алергени, и са сертифицирани от IFRA.(:
Много информация може да се намери за тях.
Не съм от хората с много алергии, но съм изключително доволна от качеството и трайността на продуктите.

# 106
  • Deutschland
Предполагам не във всички аптеки има.
За жалост днес базата на Заг не работи и ще търся от Несебър някъде магазин за парфюми.

# 107
Аз имам на Verset Lia - имитира Dolce на Dolce&Gabbana и е 1:1. Доста траен също. Да ви кажа и аз съм от хората, които не харесват Лалето, мирише ми на неприятен сапун честно казано.

# 108
Здравейте, искам да попитам някой поръчвал ли е наскоро парфюми от Сансиро. Имам една поръчка от преди месец, която още не ми е доставена. В сайта продуктите са налични и до този момент, а по телефона ми казват, че не са Confused

# 109
И аз не харесвам Лалето, дадох му няколко пъти шанс, но не е моят аромат.

Фрау, не е на Заг, но BU Hidden paradise ми е любим за лятото.
На Заг харесвам много Angel Nova.

# 110
  • Варна
Днес душнах Буредо  Blanche  на МЛ..... Егати парфюмното недоразумение е това/извинявам се на феновете му/ ама това ми мирише на соц афтършейв Grinning.
Лалето си го харесвам,но пролет и късна есен,което ме подсеща,че трябва да го напълня.

# 111
"Лалето" на Заг е много красив. Не е "моят аромат", но съм в състояние да оценя шедьовъра в негово лице.  Имам в колекцията си едни 30 мл., ей така, като ми се прииска да го помириша. На мен Лалето много ми напомня на "Тудей" от Ейвън. Не са близнаци, но са първи братовчеди със сигурност Simple Smile И от "Тудей" имам по същия начин - на дъното на едно шишенце Simple Smile И двата за мен са шедьоври. Пулсиращи, изпълващи помещението, много женствени  Hands V

# 112
И аз мисля като Солар - не е "моето", но е красив и заслужено хвален. Байредо Бланш и аз никак не харесах, прилошава ми от него, усещам го алдехиден, макар че май няма такива в състава му.
Да ви питам към края на лятото как е парфюмната ви мания? Grinning Аз изобщо не удържах фронта. Пак накупих и чакам какво ли не.
Аз нали съм все наопаки и към края на лятото вече ми се носят лимони, дини, мангота, та даже и акватици. Сетих се кога да ги търся, хаха... В другата тема Ивчето коментира един парфюм на Bi Es, който имитирал една Ескада, та го "гръмнах" и него. Чакам го от makeup. Grinning https://www.fragrantica.com/perfume/Bi-es/Fabio-Verso-Ocean-Fun-30399.html

# 113
  • Бургас
Лалето ми е тотално омръзнал аромат, но си остава хубав.За мен има много общи нюанси с Amouage Reflection , който е с невероятна трайност и излъчване на моята кожа и е един от най- добрите Амуажи, ако разбира се можете да оцените цветни композиции.Цветен с леко акватични нюанси.Харесва ми много повече от Лалето.Отново качество от Амуаж.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 18:40 от Bright Crystal

# 114
Преди време бях получила от размяна UN JARDIN SUR LE TOIT HERMES на Заг и много го харесах. Изпръсках го за отрицателно време и преди няколко дни пак си взех 30мл. Обаче буквално се насилвам с него, като че ли му се понаситих за сезона, не ми върви и вероятно ще отиде в размените. В момента съм залепнала за I Want Choo на Заг, който получих също от размяна. Много, много готин аромат, който има доста прилична трайност в тези жеги, а по дрехите се усеща с дни. Вече поглеждам към по-есенни неща с повече дървесни нотки, на които съм фен, но като се сетя, че навън е 32° и прибирам обратно всичко.

# 115
  • Deutschland
И аз не харесвам Лалето, дадох му няколко пъти шанс, но не е моят аромат.

Фрау, не е на Заг, но BU Hidden paradise ми е любим за лятото.
На Заг харесвам много Angel Nova.

О,  да. Имам дезодорант и душ гел Hidden paradise,  страхотен аромат.  Търсила съм кой точно имитира,  но не намирам.

# 116
Навремето имаше един парфюм / или тоалетна вода / на B.U. в жълта метална кутия със сини надписи и капачка. Ако правилно съм разбрала от темата, марката е имитационна. Знаете ли точно този на кой парфюм е аналог?

# 117
  • Deutschland
Ами тоя май още го има.  Не се сещам обаче как се казва точно. По името може да се намери чия имитация е

# 118
https://youtu.be/y6KJIDbnAhY

Ако имате предвид този от рекламата с Ева Херцигова: има общо с Estée Lauder Pleasures. Все още се предлага с нов дизайн в дм, Лили и т.н. Аз го имам в новия дизайн, даже днес малко пръсках във въздуха, спред мен е хубав като навремето

Добавям откъде може да се купи
https://www.parfimo.bg/b-u-wild-eau-de-toilette-za-jeni-50-ml/

# 119
Това, което ще кажа сега, на някой може да му се стори абсолютно непрофесионално и несериозно Simple Smile, но въпреки това ще го кажа Simple Smile На сляпо се сдобих с едно парфюмче на Баргелло - №128 - Кензо Амор. Не знаех какво да очаквам, защото не познавам оригинала, но бях любопитна. Това не е мой тип аромат, усетих пудра, но вкусна пудра. Като някакъв млечен десерт...Прочетох, че може би това е оризът, в комбинация с хелиотропа...Чудех се известно време какво ми напомня този аромат...и се сетих! Преди време /пак така, на сляпо, абсолютно не познавайки оригинала/, се бях сдобила с имитация на "Сенси" на Армани. И тук идва моето НЕпрофесионално лаишко заключение, че може би тези два парфюма си приличат. Знам, несериозно е да се сравняват две имитации и от това да се вадят изводи за оригиналите, знам го!!! Но все пак между тези две имитации прилика има. В Сенси има пшеница, бензоин и акация, а в Кензо Амор има ориз, хелиотроп и тамян. Може аз нещо да не съм в ред, но прилика между двете имитации има. Най - малкото направлението е едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт