Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 53 694
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Deutschland
Благодаря,  момичета 🌹

# 91
На Заг Лалето!
Разкошен ще е в това време.
Няма да рискувам с имитации ма Органза, ще се купува Оригинал.
Влюбих се, наистина е супер специфичен, но не в смисъл на странен, а на красив, ефирен, невероятно стилен, класически, цветен, нежен и уникален аромат.

# 92
Това Лале на Заг само аз ли не мога да го оценя? 🙄Мирише ми ужасно тоя парфюм, не знам защо.... Тежък ми идва

# 93
Дами, препоръчайте ми нещо, което става за носене през есента. Обичам ванилия, тютюн, дърво, кожа, цитрус. По възможност Заг, The moon и Гиза. Искам да пробвам нещо ново извън вечните ми любимци. Blush

# 94
  • Стара Загора
Това Лале на Заг само аз ли не мога да го оценя? 🙄Мирише ми ужасно тоя парфюм, не знам защо.... Тежък ми идва

Не сте само вие..на мен пък ми е тотално безличен. Приятна миризмичка, като много други и дотам.

# 95
  • BG-DE
И аз не харесвам Лалето, съвършено безличен ми е, ако оригинала не беше творение на известна марка едва щеше да е популярен, понякога си мисля, че целият шум около някои нишови аромати е доста преекспониран 😊

# 96
  • София
Лелеее, не мога да повярвам колко популярен е станал Ерба Пура. Само тази вечер го усетих 2 пъти. Единия в коридора на сградата, в която е офиса ни и във Фантастико после, докато пазарувах. Харесвам го, но за сега май само ще си спя с него

# 97
Ох, ще трябва май и аз да си купя някакво малко количество от тази Ерба Grinning

# 98
  • София
Аз харесвам Лалето, но никога не съм робувала на марки. По много изказани добри мнения пробвах някои, но въобще не можах да изтърпя и няма как да са в колекцията ми. Това са на например:
Императрицата, Делина, Куатре, Пантерата, Коко Мадмоазел, Дейзи...за тези се сещам в момента, но май имаше още. Просто не ги усещам добре на моята кожа, не се харесвам с тях.

Портраял е интересен парфюм с тютюн и после един прекрасен мек жасмин.Моя е на Рефан и още го разучавам, но на няколко пъти го намазвам(доста силен ми е)преди сън и през нощта и сутринта усещам остатъчния аромат на жасмина.

# 99
Здравейте. Видях в предишни теми, че Дона на Валентино я имат Баргело и Рефан, но Рефан вече не произвеждат този аналог. Някой може ли да ми каже дали в Пловдив има магазин на Баргело или ако знаете за друга фирма, която да прави аналози на този парфюм да ми препоръчате. Благодаря.

# 100
Ерба пура на Мартин Лион е чудесен препоръчвам го

# 101
  • вкъщи
Мартин Лион преди имаха Дона. Последният го бях взела за 88 лв от Парфимо,но вече няма такива цени...

# 102
Медицинските парфюми Verset, на мен любимец ми е Glam ( имитира 212 VIP ROSE / Carolina Herrera/). Много са дълготрайни. Предлагат ги в някои аптеки.

# 103
  • BG-DE
Какво означава "медицински парфюми"? Verset, ако не се лъжа, е гръцка имитационна парфюмерия 😊

# 104
Хората смятат, че козметиката, продавана в аптеките, е медицинска.Явно оттам и парфюмите станаха такива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт