Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 53 673
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Майка ми има Caldion в момента.
Тя си го харесва и от години си го подновява. Не е никак лош, не е силно мускусен. Хубав е, обаче аз както никога не мога посмъртно да определя на какво ми мирише.

Аз да питам - препоръчайте добри аналози на Amarige и Organza(доста ретро класики) ама се влюбих и в двата страшно много ми харесаха, особено Органзата.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 17:41 от Caroline_Bingley

# 76
Моля, препоръчайте ми най-добрия аналог на мъжкия Creed Aventus. И като трайност и шлейф също. Благодаря предварително!:))

# 77
Моля, препоръчайте ми най-добрия аналог на мъжкия Creed Aventus. И като трайност и шлейф също. Благодаря предварително!:))
При моя мъж траен и излъчващ е: https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Club-de-Nuit-Intense-Man-34696.html Това е тоалетната вода, парфюма не го познаваме. Има една идея по-остро, спайси начало, но малко след това е чудесен!  8-10 часа влачи ненатрапчив, прекрасен шлейф. На дрехи трае до пране.
Ползвал е на Зара Vibrant Leather и на Заг, но му бяха слаби, нетрайни, като одеколончета.
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Vibrant-Leather-Eau-de-Parfum-50122.html

# 78
При моя мъж траен и излъчващ е: https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Club-de-Nuit-Intense-Man-34696.html Това е тоалетната вода, парфюма не го познаваме. Има една идея по-остро, спайси начало, но малко след това е чудесен!  8-10 часа влачи ненатрапчив, прекрасен шлейф. На дрехи трае до пране.
Ползвал е на Зара Vibrant Leather и на Заг, но му бяха слаби, нетрайни, като одеколончета.
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Vibrant-Leather-Eau-de-Parfum-50122.html

Ясно.. и аз карам с него ,но имах надежда, че някой от БГ аналозите му може да му се противопостави... явно не 😀🙃

# 79
  • Стара Загора
Потвърждавам за Club de nuit. С две пръс, аромата стои цял ден. Моето момче има и едТ, и парфюмната вода - точно както сте го описали е. При тоалетната началото е по-остро и цитрусово, но като цяло са много близки и двата. Ако имаш единия, нямаш нужда от втория. Той взе едП, защото му свършва едТ. Simple Smile

# 80
  • Варна
Скрит текст:
Моля, препоръчайте ми най-добрия
аналог на мъжкия Creed Aventus.
Скрит текст:
И като трайност и шлейф също. Благодаря предварително!:))
Аз съм много доволен от аналозите на Камея и Парфен. И двата нямат някакви странни или остри нотки в нито един етап. Върху дрехите ми ги усещам дори и след пране. Хората около мен усещат аромата от разстояние.
Колко са близки до оригинала, не мога да потвърдя. Но доста неща има като предложения на пазара и са много сходни едни с други. Вероятно са пресъздали в достатъчно висока степен оригинала.
Разни хора, разни носове!

# 81
По темата за качеството на Just Jack - моят опит е положителен откъм външен вид. Имам два, единият е имитация на Tom Ford Soleil Blanc, а другият - Creed Aventus For Her.
Първият не е нещо особено, но нямам никакви забележки по външния вид и функционалността, а вторият спред мен като парфюм е със задоволително качество (а като за цената - добро). Откъм външен вид и функционалност вторият е на  много високо ниво, поне според мен. Всичко е полирано, стъклото е супер, пулверизаторът работи добре, надписът е непокътнат, изобщо нямам усещане за имитация, “евтин” и т.н. Та явно партидите са много различни…

# 82
Да си задам пак въпроса.
Сполуплива реплика на Амариж и Органза има ли?

# 83
  • BG-DE
На Органза не, това е много специфичен парфюм и трудно би могло да се постигне добра реплика, на Амариж имаше един парфюм Blue lady на Расаси някаква арабска марка, беше много сполучлив, виждала съм го в Елитис.

# 84
Скрит текст:
По темата за качеството на Just Jack - моят опит е положителен откъм външен вид. Имам два, единият е имитация на Tom Ford Soleil Blanc, а другият - Creed Aventus For Her.
Първият не е нещо особено, но нямам никакви забележки по външния вид и функционалността, а вторият спред мен като парфюм е със задоволително качество (а като за цената - добро). Откъм външен вид и функционалност вторият е на  много високо ниво, поне според мен. Всичко е полирано, стъклото е супер, пулверизаторът работи добре, надписът е непокътнат, изобщо нямам усещане за имитация, “евтин” и т.н. Та явно партидите са много различни…

Партидите и стила на бутилката явно имат значение...
Ето това е моето Neroli - сивата част под пулверизатора беше златиста, и капачката я свали цялата. Но да, самото стъкло е добре... Купуван е от Notino

# 85
  • Burgas, Bulgaria
Да си задам пак въпроса.
Сполуплива реплика на Амариж и Органза има ли?
Органза на Парфен - № 547, а Амариж на D@P - № А-3 - много добри имитации.Flowers Hibiscus

# 86
  • BG-DE
На Парфен Органзата беше доста посредствена, мирисала съм я от любопитство преди време но пък оригинала ми беше много любим и съм изпръскала две шишета от него та може и затова да е, а пък може и да са я подобрили 😜

# 87
  • Deutschland
Нещо свежо да ми препоръчате от Заг (на път ми е), подходящо за морски вечери? Не искам силни,  натрапчиви аромати.  В краен случай може и от Рефан,  но в този,  в който ходя нямат голям избор.

# 88
  • BG-DE
Покрай морето фантастично се развива Уоманити и този на Заг лично аз то предпочитам но пък ти май не го харесваше 🤔 Quatre им е много добър и супер траен.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 10:17 от Menerva

# 89
Фрау, тези са ми любими за морето,а и не само...
052 LK L'EAU par KENZO KENZO
075 AM OMNIA CRYSTALLINE BVLGARI
386 LT LA TULIPE BYREDO
554 BA - Byredo Bal d'afrique
Първите два са доста стари,но докато ги правят ще ги купувам.За мен са най-доброто за горещи летни вечери край морето.
С африканския бал съм зарибила повечето си колежки,коментарът е mega cool.
Лалето в топлото се развива доста добре,при хладно време обаче ми е леко безличен,прекалено фриш.

Общи условия

Активация на акаунт