Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 56 769
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Има ли имитация на Valentino - Yellow dream, и Valentino - Coral Fentasy?
В оригинал са доста скъпи май на Valentino, та затова ако ги има в по нискобюджетен вариант..

# 406
  • Варна
Момичета какво е това
https://refanshop.bg/produkt/parfyum-refan-321-100-ml/
Току що си налях 30мл. мацката каза нещо завъртяно на Ланком ама ......
 Вълшебно е Heart.

# 407
Като много ме заинтригуваха мненията за парфюмите на Том Форд с ароматите на рози.
Обожавам рози.
Но мисля ,че няма негови парфюми имитационни с рози..

Аз си купих този, сапунена роза; не мога да коментирам близост с оригинала, но е траен (такъв тип аромати са си трайни по принцип).
Цената в момента е 20.70 лв за 100 мл

https://www.parfimo.bg/pascal-morabito-sultan-rose-eau-de-parfum-100-ml/

Има още няколко от същата серия, чета във фрагрантика какво имитират, не съм ги пробвала и не мога да коментирам лично
Sultan Rouge: Baccarat Rouge 540
Sultan Noir: Mancera Red Tobacco
Sultan Or: Alien
Sultan Blanc:Hermès Un jardin en Méditerranée (това последното едва ли е много близко до оригинала)

# 408
Рефан 321 е YSL Rouge velours Stuck Out Tongue Winking Eye

# 409
  • Варна
Sultan Rouge: Baccarat Rouge 540
Sultan Noir: Mancera Red Tobacco
Sultan Or: Alien
Sultan Blanc:Hermès Un jardin en Méditerranée (това последното едва ли е много близко до оригинала)
[/quote]
Имам Sultan Noir и след като го получих и пробвах, си направих поръчка за още 2 флакона. Единият подарих на сина ми и му е любим аромат.
За мен е превъзходен с представяне 7/10. Като ароматен профил обаче е 10/10. В стила на Refan CH Tobacco Mystery(този е върха във всяко отношение при двойни капки)  и съответно Mancera Red Tobacco. Няма нищо остро или неприятно в нито един етап и флаконът е много добър за цената си. Купувах ги по 18-19лв, но вече ги виждам по 21-22. Определено си заслужава, но за мен е по-скоро мъжки.

# 410
И аз преди време си бях купила Pascal Morabito sultan noir и нямах представа, че е имитация на нещо Joy

# 411
Такова животно тежък флорален парфюм има ри? 🤪

# 412
D-frag12, Tobacco Mysterry кой номер е на Рефан, наливен е предполагам? Онлайн ли го вземаш или от физ магазин?

# 413
  • Варна
D-frag12, Tobacco Mysterry кой номер е на Рефан, наливен е предполагам? Онлайн ли го вземаш или от физ магазин?
428 е. Наливен, от физически магазин, по 2 капки на милилитър.
Лично за мен е най-доброто, което съм купувал от Рефан сред множеството мъжки и унисекс, които имам.
При мен е много силен и 20-30мл с 40-60 капки са предостатъчни, ако човек има прилична колекция и го ползва предимно в студено време. Доста солиден като представяне и съответно много икономичен. А аз от лакомия си взех 2х50мл хахаха.

# 414
Поръчах си от Martin Lion U01 (Erba Pura) и U02 (Fleur Narcotique).
Влюбена съм в U01, получих и доста комплименти за него. Определено ще подновя отново.
Надявам се да направят и други имитации на Xerjoff. За сега имам само Erba Pura и Lira на Martin Lion и съм много доволна.

Fleur Narcotique не ми допадна като аромат за съжаление и го подарих.

Сега съм запланувала да поръчам от KDJ Inspired имитация на La Capitale на Xerjoff. Оригиналът ми е твърде скъп, не че имитацията ще е евтина, дано да ми допанде....
По пирамида ми иглежда много мой, а и слушах доста положителни ревюта в Youtube за него.
Бъркаш се. Ерба Пура е номер 2, а Fleur Narcotique е 1.

# 415
Артемис 6,благодаря!
D-frag12 ,заинтригува ме с Tobacco Mysterry.
И след като е унисекс ,мисля че е точно за мен. Повечето от ароматите ,които нося са унисекс. ☺️

# 416
Ерба Пура на МЛ е силен, миришещ на нищо запомнящо се, един усил, който безлично се влачи след теб.
——-
Монтале Роз и oud, които са на МЛ как са? Мисля да пробвам розовото Версаче 😃

# 417
...Бъркаш се. Ерба Пура е номер 2, а Fleur Narcotique е 1.

Fleur Narcotique е U001 ,сега погледнах.Преди седмица го купих,първия ми аромат на МЛ Simple Smile Харесва ми,а на детето още повече Bowtie

D-frag12, пробва ли MYSTIC TONKA ( най-любимия ми от лимитед блендовете) и TOBACCO ABSOLUTE? И двата ги взех от  LIMITED BLEND - страхотни ,трайни,много добре пипнати и близки до оригиналите им! Ако не си,пробвай задължително Simple Smile

# 418
  • Пловдив
Erba pura, Kirke и Andromeda (като изветрее) са един и същи парфюм. Ужасно синтетичен и задушлив. Нямат измирисване, усещам ги от 3 метра. Fleur Narcotique на Мартин Лайън ми е любим, пробвах на Le parfum и ще остане за ароматизатор, нещо му липсва.
В момента съм с Heures d'Absence на Заг Зодиак и ще пълня 50 мл от него, доста ми харесва. Заинтригува ме Gold Myrrh Absolute, мисля да взема малко за проба. Между другото, за почитателите на  Бакара Руж, Persian Dream Tesori d'Oriente e доста близък като аромат, купих душ-гел и ще го подарявам на колежка, не ми понася вече аромата, имам чувството, че е навсякъде около мен.

# 419
  • Варна
Скрит текст:
...Бъркаш се. Ерба Пура е номер 2, а Fleur Narcotique е 1.

Fleur Narcotique е U001 ,сега погледнах.Преди седмица го купих,първия ми аромат на МЛ Simple Smile Харесва ми,а на детето още повече Bowtie

D-frag12, пробва ли
MYSTIC TONKA
Скрит текст:
( най-любимия ми от лимитед блендовете) и
TOBACCO ABSOLUTE? И двата ги взех от  LIMITED BLEND
Скрит текст:
- страхотни ,трайни,много добре пипнати и близки до оригиналите им! Ако не си,пробвай задължително Simple Smile
[/quote]
Ре, не съм ги пробвал, защото рядко имам път през официален магазин на Рефан, който и да е достатъчно зареден.
Тези техни лимитирани обаче така и нямам списък, какво имитират. При някои се подразбира по име, но точно тези кои са?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт