Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 56 754
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Бихте ли описали Fleur Narcotique на МЛ?

# 421
...Тези техни лимитирани обаче така и нямам списък, какво имитират. При някои се подразбира по име, но точно тези кои са?Благодаря!
Сега виждам,че MYSTIC TONKA е копие на Мистери табако на Каролина Херера (май е този,за който ти говориш)
WOOD & SPICES от черния бленд е копие на Ombre Nomade Louis Vuitton
TOBACCO ABSOLUTE не съм сигурна за него. Табак с мед ,така мога да го опиша с две думи.Много хубав..

# 422
В сегашната си формула Pure Poison е осакатен и нетраен за/при мен, имах го и почти веднага го продадох.
Ти говориш за оригинала нали?
Сз купих на Заг и го дадох на майка ми.
Не можах да го изтрая. Твърде ретро ми дойде и за мен няма много общо с оригинала този на Заг.
Да, уловили са го, но тази ретро нотка надделява над сладникавата такива и това изобщо не ми допада, даже лошо ми ставаше.

Дейзи на Заг и при мен се оказва по-траен сега на по хладното време.

# 423
  • Бургас
Да, за оригинала на Pure Poison пиша.Ама ти си го пробвай, при теб може да е по- траен.

# 424
Скрит текст:
Бъркаш се. Ерба Пура е номер 2, а Fleur Narcotique е 1.
Объркала съм номерата Sweat Smile, мерси.
Редактирах си мнението.

# 425
Бихте ли описали Fleur Narcotique на МЛ?

Пробвай да го тестваш преди покупка, но ако ти хареса няма да си разочарована от към трайност и проекция-брутални са.

# 426
Вчера си получих Черния опиум на Гиза.
Ароматът не е много мой тип, идва ми сладък, но от към сила и излъчване съм страшно изненадана. Даже мъжът ми отбеляза, че съм с нов парфюм, а обикновенно не обръща внимание.
Може би обаче все още му идва топло времето и ще изчакам да го използвам по-активно като захладнее.

# 427
Ще поръчвам от Гиза някои неща, предложения есенни да имате? Нещо уютно и топло.

# 428
Определено копието им на killian  Angels share- дарк ейнджъл(унисекс, топъл, сладък, ябълково-канелено-ванилов)

# 429
Разглеждам сега сайта на Мартин Лайън, да питам добра ли им е имитацията на Crystal Noir?
vermilion21, аз съм пробвала на Мартин Лайън Crystal Noir, но не мисля, че е близка имитацията. На Парфен е доста сполучлива. ✌️

# 430
Дали някой познава имитации на guerlain herba fresca или bergamotto di calabria?

# 431
Аз се заинтригувах от мнението на D-frag12 и отидох вчера в Рефан да тествам някои неща. Половината ги нямаше, но взех блотер на 428 CH Misterry Tobacco. Значи тоя блотер го пъхнах в джоб на чантата ми, вечерта го извадих от него и го изкарах на терасата, защото беше мн силен и не можех а заспя(а е пръска преди обед). Днес на работа като вляза в склада го усещам веднага-блотера не е в мен, носи се от чантата ми🤣🤣🤣. Дори сега в спалнята още си усещам чантата. Какво е това чудо👀, че и от Рефански парфюм. Голям звяр. Но ми хареса много... Сладък ми е някак. Мирише ми на череша, а в пирамидата я няма. От тонката ли е?
Между другото, много ми хареса и техния Escentric Molecule 01-взех го с двойни капки. Той е странен, нежен аромат, почти веднага спираш да го усещаш(заради iso e super), но пък другите вървят след теб като кученце 🤣🤣🤣🤣-все едно има феромони

# 432
  • Варна
Между другото, много ми хареса и техния Escentric Molecule 01-взех го с двойни капки.

The_Demon, a кой номер е тази молекула 01, че уж имам актуален рефански списък, но не го откривам? Има само 037 - молекула 02.
Благодаря!

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 09:09 от D-frag12

# 433
D-frag12, да де, той е🤣. Объркала съм, защото имам и на Гиза Молекула Ирис. Точно 037 е, но за мен е по-скоро дамски

# 434
  • Deutschland
Връщам си думите назад за Африканския бал на Заг. Явно му е трябвало по-хладно време. Това чудо вчера цял ден го усещам върху кожата си, а тази сутрин ухае от якето все едно току що съм се напръскала. Сгреших, че взех само 25 мл.
Разкошен е.

Общи условия

Активация на акаунт