Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 56 451
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Бихте ли ни казали под кой номер се намира Tobacolor? Благодаря предварително!

# 136
  • вкъщи
Влизам да похваля Дейзи на Заг. Снощи на шега се пръснах преди разходка с кучето. Тази вечер сложих същата рокля и цяла вечер ми ухае едно нежно и упойващо. А бях със съвсем друг тип парфюм. Накрая се усетих кое е уханието. Определено е за по- хладно време.

# 137
Mаin Slime, от едно малко магазинче за препарати, козметика и други във Варна. Парфюмите са наливни само.
Но смятам, че във всеки среден и по-голям град ще има тяхна наливна парфюмерия и сравнително достатъчен асортимент.
Кое е магазинчето? И аз съм от Варна. Имат ли Limited blend-a ? Почвам да се съмнявам понеже съм взимал техни едни и същи парфюми от две различни места и единия е бил яко разводнен...

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 21:26 от Main Slime 724994

# 138
  • Пловдив
Лелка, за кой Дейзи говорите?

# 139
  • Варна
Бихте ли ни казали под кой номер се намира Tobacolor? Благодаря предварително!
051 е, определено заслужава поне тест.

# 140
  • вкъщи
Daisy на Marc Jacobs

# 141
  • Пловдив
Предполагам този
https://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Daisy-1361.html
Бях хвърлила око на Daisy Love, но може и този да пробвам преди да хвърлям повече пари.

# 142
  • Deutschland
Пускам за разгадаване. Сол и роза звучи интересно

# 143
Идол Аура на Ланком.

# 144
  • Варна
Дами и господа,
Имах път през магазинчето, от което зареждам РЕФАН-ски аромати и новите аромати, които не фигурират в табличката от първа страница са:
Дамски:
022 YSL Black opium illicit gree
183 CH Gold myrrh absolute
302 Givenchy Lìnterdit Rouge 2021
305 JPG Scandal gold 2021
Мъжки:
231 Creed silver mountain water
242 D&G velvet black patchouli
253 CH Men heroes forever young
405 Paco Rabanne 1 million elixir
408 Creed viking cologne
411 Paco Rabanne Invictus platinum
423 Armani Stronger with you only

Рефан - Dior Tobacolor днес побърка всички колеги дори само с едно впръскване в 8ч на китката ми. Невероятен аромат със страхотна проекция все още три часа по-късно. Тотално заглуши основния ми парфюм днес (Рефан - Creed Viking Cologne).

# 145
Здравейте, днес получих от размяна някои неща на Заг и искам да споделя мнение.
Ще започна от парфюма, който е на последно място в личната ми класация - Angel Nova - това е аромат, толкова далеч от мен, че дори не знам как да го оценя, напомня ми на Aventus. Не усещам нищо от пирамидата му, за мен излъчва хладина.
Следващият е Lost Cherry, не съм мирисала оригинала и не мога да направя сравнение, но в близкия месец няма да го пробвам пак, не съм сигурна дали ми харесва. Ще му дам още един шанс, когато захладнее.
My way - много познат парфюм, от който имам оригинални мостри и миниатюри и смятам, че се представя доста добре.
Влюбих се в Pure Poison! Няколко пъти съм ходила до Дъглас специално да тествам тази серия на Диор и нито веднъж нито един от ароматите не ми е правил достатъчно впечатление. До днес.
Безспорният победител за мен е Si Passione! Няколко пъти попадах на мостри, но всички бяха Intense,  който не е същия. Страхотен аромат, който има дървесно звучене. Напомня ми на парфюмите от серията Des Merveilles, които за мен  са едни от най-разкошните, създавани някога. Не ги сравнявам в никакъв случай, защото Si Passione е доста по-сладък, но има дървесна дълбочина, която аз много, много харесвам.
Дамата ми изпрати и едно подаръче - Eve Alluring - още не съм тествала.

# 146
Какво е мнението ви за "Bi-Es" имитационни парфюми и тоалетни води - някой купувал ли е, добри ли са или да не рискувам?

# 147
......
Влюбих се в Pure Poison! Няколко пъти съм ходила до Дъглас специално да тествам тази серия на Диор и нито веднъж нито един от ароматите не ми е правил достатъчно впечатление. До днес.
.......
За мен това е един от най- впечатляващите аромати ever, и в оригинал, и като реплика на D&P.

# 148
  • Бургас
В сегашната си формула Pure Poison е осакатен и нетраен за/при мен, имах го и почти веднага го продадох.

# 149
  • BG-DE
Pure poison е един от вечните ми любимци, а версията на Заг намирам за много добра. Миналата седмица пробвах реформулирания и, честно казано не намерих съществени различия дори и по отношение на трайността, вярно, че се напръсках сериозно, а и валеше и не беше жега но го усещах и след душа, а при мен това е голяма рядкост 😊

Общи условия

Активация на акаунт