Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 56 451
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Deutschland
Момичета, не намирам списък на Рефан Интенз. Кой парфюм имитира номер 13 от дамските? Благодаря

# 151
  • София
Някоя марка от имитациите изкарала ли е нещо ново?

# 152
Какво е мнението ви за Kirke на Martin Lion? Доближава ли се до оригинала Confused

# 153
  • Sofia
Мисля че Да. Поне по това, което съм усещала на познати с оригинала, доста се доближава. Може да го подновя пак зимата.

# 154
  • Deutschland
Писах на Рефан за номер 13 от Голд интенз серията. Имитация е на Libre YSL. Никак не е лош на първо четене, макар че не ми се струва много траен, но проблема може да е в моят нос.

# 155
  • София
Здравейте, за първи път порчъвам имитация на парфюм и ако трябва да съм честна, малко се разочаровах. Поръчах от Сан Сиро - Dolce Gabbana Imperatrice Като аромат ми допадна, мисля, че е доста близко до оригинала, но трайността е минимална. Пръснах на китката си и след 2 часа, вече почти не се усещаше...

# 156
Аз имам същия проблем с Martin lion. На местата от които съм купувала винаги ми казват колко са трайни и хубави. При мен нещата обаче не стоят така. Явно е до кожа за жалост Sad

# 157
Не е само до кожа, а явно и парфюмите не са толкова трайни.
Преди няколко дена на летището се напръсках с Опиум и Диор Им спорт доста стабилно, но пръснах и на раницата на презрамката и едвам се усещаше след два дена.

# 158
Без да съм пробвала много имитиращи парфюми да ви споделя, че си взех на Kameya - Scandal на Jean Paul Goultier. Хора този аромат няма отмиване😃 Къпах се, търках с гъба и душ гел и пак се усеща.

# 159
  • Варна
Хора, в тези изминали супер горещи дни, а по морето, където съм аз с влага 90+%, няма как да очаквате кой-знае какво велико представяне от парфюмите. Оригиналите е ясно, че ги разреждат с годините. Но аз имам и ползвам множество аналози и има огромна разлика да се напръскам и да се разходя навън при над 30 градуса и силна влага или да се напръскам в офиса ми на климатик.
Изключвам разликите в кожата на всеки, материята на дрехите и свикването на носа с аромата.
А и всеки има различна сетивност. Едни аромати аз усещам много силно и дълго, а приятелката ми едва ги долавя. Други аз едва долавям върху тестерна лентичка, а върху мен въобще. А тя ме подушва от два метра.

# 160
Здравейте, за първи път порчъвам имитация на парфюм и ако трябва да съм честна, малко се разочаровах. Поръчах от Сан Сиро - Dolce Gabbana Imperatrice Като аромат ми допадна, мисля, че е доста близко до оригинала, но трайността е минимална. Пръснах на китката си и след 2 часа, вече почти не се усещаше...
Аз си взех от Рефан същия парфюм наливен и много ми харесва. Трайността му е добра.

# 161
  • Варна
Скрит текст:
Без да съм пробвала много имитиращи парфюми да ви споделя, че си взех на
Kameya - Scandal на Jean Paul Goultier.
Скрит текст:
Хора този аромат няма отмиване😃 Къпах се, търках с гъба и душ гел и пак се усеща.
Скоро минах през магазина, по-скоро "магазинчето" им в Стара Загора. Новичко и доста семпло, те и като цяло не са много богати откъм аромати. Имам десетки техни продукти, предимно мъжки за мен, и наистина съм очарован от качество и трайност от поне 80% от продуктите. Освен че купих за подарък аналога на Dior Sauvage EDP, доста скъп 28лв за 50мл, но си заслужава всяка стотинка като аромат и трайност, също тествах на място:
CH Good Girl - три дни се усещаше добре върху тестерна лента. Много ми хареса, но приятелката ми обича доста по-свежи аромати.
TF Wood Wood - много повече ми хареса от този на Parfen, но просто не е мой тип.
Hermes Voyage - великолепен и свеж аромат, стилен, джентълменски. Вероятно ще е следваща покупка.
Montale Honey Aoud - поставен е в раздел Дамски, но определено е повече за мъже според мен. Нямам думи да го опиша, убийствена трайност, невероятен аромат. Но след като поулегне, е в стила на няколко неща, които вече имам - CH Mystery Tobacco от Рефан и Pascal Morabito Sultan Noir, малко Avon Absolute by elite gentleman.
От известно време си купувам техни продукти, имал съм някои, макар и редки разочарования(така и не нацелиха Bleu de Chanel), но като цяло оценката ми за продуктите им е отлична. За съжаление спряха невероятните им аналози на V&R Spicebomb и D&G The One.

# 162
D&G The One взех от Verset. Днес дойде.
Също и Габриел Шанел...той ми харесва повече...

# 163
  • Стара Загора
Скрит текст:
Скрит текст:
Хора този аромат няма отмиване😃 Къпах се, търках с гъба и душ гел и пак се усеща.
Скоро минах през магазина, по-скоро "магазинчето" им в Стара Загора.

Може ли инфо къде е магазинчето?

# 164
Скрит текст:
Скрит текст:
Скоро минах през магазина, по-скоро "магазинчето" им в Стара Загора. Новичко и доста семпло, те и като цяло не са много богати откъм аромати. Имам десетки техни продукти, предимно мъжки за мен, и наистина съм очарован от качество и трайност от поне 80% от продуктите. Освен че купих за подарък аналога на Dior Sauvage EDP, доста скъп 28лв за 50мл, но си заслужава всяка стотинка като аромат и трайност, също тествах на място:
CH Good Girl - три дни се усещаше добре върху тестерна лента. Много ми хареса, но приятелката ми обича доста по-свежи аромати.
TF Wood Wood - много повече ми хареса от този на Parfen, но просто не е мой тип.
Hermes Voyage - великолепен и свеж аромат, стилен, джентълменски. Вероятно ще е следваща покупка.
Montale Honey Aoud - поставен е в раздел Дамски, но определено е повече за мъже според мен. Нямам думи да го опиша, убийствена трайност, невероятен аромат. Но след като поулегне, е в стила на няколко неща, които вече имам - CH Mystery Tobacco от Рефан и Pascal Morabito Sultan Noir, малко Avon Absolute by elite gentleman.
От известно време си купувам техни продукти, имал съм някои, макар и редки разочарования(така и не нацелиха Bleu de Chanel), но като цяло оценката ми за продуктите им е отлична. За съжаление спряха невероятните им аналози на V&R Spicebomb и D&G The One.

И аз съм със същото впечатление. Лично според мен, на моята кожа ароматите на том форд са ги докарали доста. Имал съм сигурмо към 10+ аромата и всичките са добри попадения.

Общи условия

Активация на акаунт